Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

Prohlídky vozů všech značek - servisní, garanční i příprava na STK a měření emisí
Garanční i servisní prohlídky vozů všech značek zajišťuje společnost RM Alt s.r.o. v Ostravě, která váš automobil připraví nejen na STK, ale navíc provede také měření emisí.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Autoservis, autoopravna, příprava vozů na STK Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín
Autoservis a autoopravna Lichnovský s.r.o. zaměřující se na přípravu vozů na STK, která působí především v oblasti Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín a další oblasti.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Spolehlivý autoservis - kompletní opravy osobních i dodávkových vozidel
Kompletní autoservisní služby a veškeré opravy vozidel provádí společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě-Svinově. Postarají se o garanční prohlídku, výměnu rozvodů motoru, spojek a jiné opravy.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Autosalon Fiat - autorizovaný prodej automobilů značky Fiat včetně odborného servisu
Přijďte si vybrat nový automobil do autorizovaného autosalonu Fiat společnosti Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, kde se můžete spolehnout také na kvalitní a odborné servisní služby.
Pavlas Trust s.r.o.
Přestavba aut na LPG, CNG a E85 - pohony, které jsou šetrné k životnímu prostředí
Alternativní pohony LPG, CNG a E85 jsou šetrné k životnímu prostředí, ale i levný a spolehlivý způsob, jak pohánět svůj vůz. O přestavbě vašeho vozu neváhejte a kontaktujte firmu HVgas.
HVgas - Huvar
Revize LPG, CNG systémů, autoplynu pro bezpečný provoz
Pokud hledáte spolehlivou firmu v Moravskoslezském kraji, která vám zajistí kompletní revize LPG, CNG systémů a autoplynu pro bezpečný provoz, pak neváhejte kontaktovat firmu HVgas.
HVgas - Huvar
Repase a servis LPG, CNG  všech značek - diagnostika, montáže, výměna nádrže
HVgas je rodinná firma s dlouholetými zkušenostmi, která provádí servis LPG a CNG všech dostupných značek v okolí Oder a Kopřivnice. Zajistíme potřebné montáže, diagnostiku i výměnu nádrže.
HVgas - Huvar
Přestavba, údržba a montáž vozů na LPG, CNG, E85
Pokud zvažujete přestavbu automobilu, pak se obraťte na rodinnou firmu HVgas, která provádí přestavbu, montáž a také údržbu vozů na alternativní pohon LPG, CNG a E85 nejen v Rožnově a Frýdku.
HVgas - Huvar
Servis nákladních, užitkových i osobních vozů všech značek
Společnost Turcomm - truck servis s.r.o. se zabývá servisem nákladních, užitkových i osobních vozů všech značek.
Alternativní pohon neboli auto na LPG je investicí do budoucnosti
Chcete-li šetřit přírodu, pak si nechte u firmy HVgas přestavět svůj vůz na alternativní pohon neboli auto na LPG - je to zaručená investice do budoucnosti.
HVgas - Huvar
Kompletní servis vozidel – autoservis, pneuservis a příprava a vyřízení STK
Kompletní servis pro motorová vozidla zajišťuje v okolí Moravské Ostravy a Přívozu Martin Kuňák KMAuto.cz. Provozujeme autoservis, pneuservis a zajistíme přípravu i vyřízení STK.
Prodej a kvalitní servis aut v autosalónu vozů Peugeot a Ford
Pokud si nevíte rady s výběrem vozidla a nebo Vaše auto potřebuje pravidelný servis, můžete se spolehnout na autosalón vozů Peugeot a Ford v Havířově.
Velký výběr vozů PEUGEOT k prodeji, ale i k zapůjčení, s možností využití autorizovaného servisu
Přijďte si vybrat spolehlivý vůz PEUGEOT do autosalonu společnosti AUTO TICHÝ s.r.o. v Havířově, kde Vám poskytnou u pronájem vozu či autorizovaný servis a prodej náhradních dílů.
Prodej a výkup automobilů nebo nových i použitých autodílů
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o se zaměřuje na prodej a výkup automobilů, nových a použitých dílů včetně montáže zakoupených dílů u nás. Přijeďte si vybrat nový ojetý vůz nebo potřebné autodíly.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Značkový záruční i pozáruční servis, prodej náhradních originálních i repasovaných dílů
Pro vozy PEUGEOT, FORD či CITROËN Vám společnost AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě zajistí záruční i pozáruční servis a prodej náhradních originálních nebo repasovancýh dílů i s poradenstvím.
Autoservis, pneuservis, autoopravna, oprava vozidel, prodej autodílů, prodej náhradních dílů
Společnost Petr Kolek nabízí své služby v oblasti autoservisu, pneuservisu a prodeji náhradních dílů na automobily.
Čištění, plnění, servis klimatizace nákladních i osobních aut
Čištění, plnění a servis klimatizace nákladních i osobních aut přenechejte autoservisu Radim Lichnovský v Kopřivnici. Poskytujeme komplexní servis autoklimatizace.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Předsezónní servis, opravy, plnění a čištění klimatizací aut – kompletní péče o Vaše vozidlo
Nejen o předsezónní servis, opravy, plnění a čištění klimatizací se postará společnost Autoskla Šenov nedaleko Havířova, která zajistí komplexní péči o Vaše vozidlo.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Výměna oleje v automatické převodovce s kontrolou autobaterie zdarma - profesionální autoservis
Využijte profesionály z autoservisu Autoslužby JANOUŠEK, kde Vám zajistí výměnu oleje v automatické převodovce a zajistí kontrolu autobaterie zdarma! Přijeďte nás navštívit do Havířova blízko Ostravy.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Oprava vozidel, autoservis, údržba vozů Kopřivnice, Nový Jičín
Opravu vozidel, autoservis i údržbu vozů realizuje společnost Lichnovský s.r.o., která nabízí komplexní služby pro motoristy v Kopřivnici nedaleko Nového Jičína.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Oprava, renovace, svařování plastů a nárazníků - snadno a za rozumnou cenu
Rychloservis, autoservis, autokarosárna. To je firma Autoskla Šenov Roman Hellstein! Zajistíme opravu, renovaci a svařování plastů nebo nárazníků. Vše snadno a za rozumné ceny v Ostravě i Havířově.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Seřízení geometrie kol - diagnostika, přední i zadní náprava
Profesionální seřízení geometrie kol, která zahrnuje diagnostiku přední i zadní nápravy Vám zajišťuje společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Proplach celého systému klimatizace před výměnou požkozeného kompresoru
Před výměnou poškozeného kompresoru klimatizace provádí nutný proplach celého systému společnost AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. v Ostravě. Poskytují kompletní služby spojené s údržbou klimatizací.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Servis automobilů, oprava vozů po nehodě, asistenční služba 24 hodin denně
Servisem automobilů se zabývá společnost Auto Kozelský v Ostravě, která se postará také o opravu vozů po nehodě. Obrátit se můžete také na naši asistenční službu, která je zde pro Vás 24 hodin denně.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Kompletní autoservis a diagnostika pro Váš vůz - oprava i servis autoklimatizace, výfuků
Svěřte své auto do rukou kvalitní firmy Auto Kozelský v Ostravě, která již řadu let poskytuje služby v oblasti oprav a servisu automobilů. V době opravy Vám umožní zapůjčení náhradního vozu.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.