Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

Zimní servisní prohlídka vozů Škoda za 249,- Kč včetně zátěžového testu autobaterie
Dopřejte svému automobilu péči v autorizovaném servisu a dovezte ho do Auto Toman s.r.o. v Havířově, kde provádí zimní servisní prohlídky vozů Škoda za 249,- Kč včetně zátěžového testu autobaterie.
Autoservis a kompletní opravy automobilů - dodání a montáž autoskel, tuning, STK
Kompletní služby autoservisu a veškeré opravy automobilů provádí firma Krečmer - MOTORSPORT v Opavě, kde vám nabízí dodání a montáž autoskel, přípravu na STK, tuning a další služby.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Zimní servis, kontrola a prohlídka aut Škoda - dokonalá péče o váš automobil
Dokonalou péči o váš automobil zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o. v okolí Havířova i Frýdku Místku. Spolehnout se můžete na kvalitní zimní servis, kontrolu a prohlídku všech aut značky Škoda.
Autoservis, autosalón, autorizovaný servis vozů Škoda
Autorizovaný autoservis Škoda poskytuje společnost AUTO TOMAN, s.r.o. v Havířově a okolí Karviné.
Autoservis a pneuservis BADCAR Ostrava, opravy motoru, opravy klimatizace, výměny autoskel
Svým zákazníkům nejen z Ostravy nabízíme kompletní služby autoservisu, provádíme opravy převodovek, opravy motoru, opravy klimatizace, výměny výfuku, výměny autoskel, výměny brzd.
Prodej, servis, lakovna i opravy - osobní i užitkové vozy Fiat
Autorizovaným prodejem i odborným servisem osobních ale i užitkových vozů Fiat, které ocení nejen podnikatelé se zabývá společnost Pavlas Trust s. r. o., zajišťující také služby lakování i oprav.
Pavlas Trust s.r.o.
Autokarosářské práce a opravy automobilů Frýdek-Místek, diagnostika, tunning, svařování TIG a MAG
Naše firma poskytuje veškeré autokarosářské práce a opravy automobilů. Na trhu působíme již od roku 1995. Jsme malá firma s nízkými režijními náklady.
Rychlá, profesionální výměna i oprava autoskel u osobních a nákladních vozidel
O kvalitní a rychlou výměnu či opravu autoskla u osobních a nákladních vozidel, autobusů, stavební i zemědělské techniky se Vám postará společnost MS Steel s.r.o. z Havířova.
MS steel s.r.o.
Jarní servisní prohlídka auta po zimě - kontrola stavu vozidla, podvozku, klimatizace
Nepodceňujte kontrolu svého auta po zimním období a naplánujte si včas servisní prohlídku vašeho plechového miláčka. Navštivte AUTOOPRAVNU KFK s.r.o. v Ostravě, která poskytuje kvalitní autoservis.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Profesionální autoservis - oprava klimatizace, 3D geometrie, STK
Profesionální autoservis zajišťující opravy klimatizací, 3D geometrii i zprostředkování STK v okolí Havířova a Šenova je společnost Autochodura s.r.o., která dbá především na kvalitu provedené práce.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Opravy a výměna brzd Opava - brzdové systémy a kvalitní díly IVECO
Společnost TQM - holding s.r.o. nabízí kvalitní brzdové systémy značky IVECO pro nákladní automobily. Provádíme kvalitní opravy a výměnu brzd v Opavě.
Autoservis - autoopravna, opravna osobních aut, servis vozidel, výměna oleje
Potřebuje váš automobil servisní prohlídku? Zavezte ho do autoservisu - Autoopravna KFK s.r.o. v Ostravě Vítkovicích a tam se o vaše vozidlo profesionálně postarají.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Autorizované opravy jednotek DeNOx pro snížení emise výfukových plynů pro celou ČR
Společnost TQM holding s.r.o. Opava jako jediná v ČR provádí autorizované opravy jednotek DeNOx. Jednotky, které vyrábí společnost Bosch snižují emise výfukových plynů u nákladních vozidel a autobusů.
Obnovení nečitelných VIN kódů u osobních i nákladních vozidel
Společnost TQM - holding s.r.o. ve svém Truck servisu nabízí veškeré služby pro Vás automobil včetně obnovení nečitelných VIN kódu (identifikační číslo vozidla) u osobních i nákladních vozidel.
Testy tlumičů, 3D geometrie, oprava vstřikování, nástřik dutin a podvozku
Autoservis Autochodura s.r.o. v Havířově poskytuje komplexní servis a opravy automobilů se specializací zejména na německé a francouzské vozy.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Oprava, údržba, čištění, dezinfekce a plnění autoklimatizace
Havířovský autoservis Autochodura s.r.o. se zabývá opravou, čištěním, dezinfekcí a plněním autoklimatizace. Díky našim dlouholetým zkušenostem máme vybudovanou širokou škálu pravidelných zákazníků.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Turbomychadla osobních i užitkových vozů a dodávek, opravy, repase, výkup i náhradní díly
Spolehlivou opravu turbomychadel typu Garrett, KKK i MHI poskytuje energická společnost s bohatými zkušenostmi TURBO-REPAS Petr Bulava sídlící v Lichnově.
Autoservis a autoopravna Frýdek-Místek, opravy motorů, diagnostika u osobních vozů
Kvalitní a spolehlivý servis osobních i užitkových vozidel provádí společnost QUALITY SERVIS, s. r. o. s provozovnou ve Frýdku-Místku. Kompletní opravy automobilů i dodávek.
Kvalitní autoservis s dlouholetou praxí - veškeré opravy aut evropských i japonských značek
Autochodura s.r.o. v Havířově je kvalitním a profesionálním autoservisem, který poskytuje komplexní autoopravárenské práce již řadu let, proto se můžete spolehnout na jejich výborně odvedenou práci.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Autoservis a pneuservis pro osobní i dodávkové auta všech značek
Autoservis a pneuservis Autoopravna KFK s.r.o. Vám v Ostravě - Vítkovicích nabízí komplexní autoservisní i pneuservisní služby osobních i dodávkových aut všech značek.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Příprava auta na zimu - kontrola, doplnění provozních kapalin, pneu služby
Přípravu auta na zimu můžete přenechat společnosti Autoopravna KFK s.r.o. v Ostravě, která zajistí jeho kontrolu, doplnění provozních kapalin a další pneu služby.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Zimní servisní prohlídka za akční cenu 99 Kč- kontrola správného fungování vozidla
Nechte si zkontrolovat Vaše vozidlo u autoservisu Bosch Car servis v Opavě, kde nyní probíhá zimní servisní prohlídka za akční cenu 99,- Kč.
Autoservis osobních a užitkových vozidel, odtah vozidel Krnov, pneuservis, příprava na STK
Pravidelný servis a pneuservis osobních i užitkových automobilů zajišťuje společnost Doprava, půjčovna a servis vozidel Kilhof sídlící v Krnově v Moravskoslezském kraji.
Autoservis, opravy a údržba osobních a lehkých užitkových vozidel - Bosch Car servis
Truck servis v areálu TQM na Těšínské ulici v Opavě provozuje také Bosch Car servis. Ten provádí servis, opravy a údržbu osobních a lehkých užitkových vozidel.
Prodej, autoservis kvalitních vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid i Citigo
Prodej a autoservis kvalitních vozů Škoda značky Fabia, Octavia, Rapid i Citigo zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o., která se je pro vás k dispozici v okolí Frýdku Místku a Havířova.