Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

3D Geometrie –  přesná diagnostika a seřízení nápravy osobních aut a dodávek
Autoservis Bosch Car servis v Opavě poskytuje kompletní a profesionální servis osobních i dodávkových vozidel s moderním čtyřsloupovým zvedákem pro přesnou diagnostiku geometrie a seřízení nápravy.
Renovace čerpadel DeNOx a DENOXTRONIC dopravující močovinu (AdBlue) do výfuků nákladních vozidel nebo autobusů od výrobce Bosch
TQM holding s.r.o. Opava Vám pro Česko a Slovensko zajistí opravy čerpadel DeNOx a DENOXTRONIC. Renovace čerpadel dopravující močovinu (AdBlue) do výfukových systémů vozidel za účelem snížení emisí.
Autoservis, pneuservis, stanice technické kontroly Opava
Končí na Vašem vozidle STK a hledáte na Opavsku spolehlivý autoservis, který Vám zároveň provede STK a změří emise?
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Dekarbonizace -  čištění filtrů pevných částic (DPF) ve vozidlech s naftovými motory.
Společnost TQM - holding s.r.o. disponuje speciálním přístrojem pro čištění filtrů pevných částic. Pokud chcete provést dekarbonizaci filtru DPF, obraťte se na nás.
Plnění, servis a desinfekce klimatizace za zvýhodněné ceny
Společnost TQM - holding s.r.o. provozuje Bosch car servis, který je zaměřený na komplexní servisní služby, mezi které patří také plnění, servis a desinfekce klimatizace v Opavě a okolí.
Celkové opravy a renovace motorů, převodovek, rozvodovek a rozvodových skříní
Renovací částí vozidel se zabývá zkušená společnost Hagemann a.s. z Opavy, která se postará o celkové opravy motorů, převodovek, rozvodovek a rozvodových skříní Vašeho auta.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Opravy karoserií - rovnací stolice značky Celette, kompletní autokarosářské a autoklempířské práce
Navštivte Bosh Car servis TQM – holding s.r.o., kde provádíme kompletní opravy karoserií osobních i užitkových vozidel. Komplexní karosářské práce v Opavě, díky špičkové rovnací stolici Celette.
Kvalitní a odborný servis automatické převodovky ve vozidle včetně výměny oleje
O servis automatické převodovky ve vozidle se Vám postará společnost Autochodura s.r.o. v Havířově, která je specialistou v oblasti oprav automobilů a můžete se na ni obrátit s důvěrou.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Den otevřených dveří v servisu osobních automobilů Bosch Car servis v Opavě
Přijďte si užít den otevřených dveří v moderním servisu osobních automobilů Bosch Car servis v Opavě s bohatým programem, kde navíc získáte akční slevu na opravu závad Vašeho vozidla.
Kvalitní renovace zadní nápravy Peugeot, Citroën, Renault
Společnost Autochodura s.r.o. v Havířově pro Vás exkluzivně připravila renovace a repase zadních náprav vozů Peugeot, Citroën a Renault.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů
Společnost Porgest, a.s. vám poskytne profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů.
Autoservis, spolehlivý servis aut, oprava výfuků, klimatizace
Autoservis, servis aut, opravu výfuků i klimatizaci v Ostravě zajišťuje společnost Auto Kozelský, která Vám poskytuje kvalitní a spolehlivé služby v oblasti servisu aut.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Diagnostika a oprava motoru, elektroniky u všech značek aut
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského provádí profesionální diagnostiku motoru a dalších řídících jednotek u všech značek vozidel. Používá moderní diagnostické metody a servisní zařízení.
Autosalón, prodej, autoservis, autoopravy vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid, Citigo
Autosalón Auto Toman s.r.o. poskytuje prodej, servis a opravy vozů značky Škoda Fabia, Octavia, Rapid a Citigo. Působíme v okolí Frýdku Místku, Karviné a Havířova.
Kvalitní autoservis - montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů a podvozků
O montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů i podvozků u vozidla se Vám postará autoservis Vladana Veřmiřovského, který zajišťuje opravy vozů všech značek v okolí Petřvaldu, Nového Jičína i Mošnova.
Autoservis, autoopravna, autodílna - oprava osobních a dodávkových vozidel
AUTODÍLNA 409 Paskov je kvalitní autoservis, který provádí mechanické a karosářské práce u osobních i dodávkových vozidel všech značek.
Příprava vozu na STK, provedení STK od spolehlivého autoservisu
Autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí servisní služby vozu a zajistí Vám veškeré mechanické opravy auta spojené s přípravou STK. Provedení STK také zajistí za Vás.
Spolehlivý autoservis - autoopravna vozidel všech značek, příprava vozů na STK
Autoopravna Vladana Veřmiřovského z Petřvaldu provádí přípravu vozidel na STK a kompletní autoservisní práce na autech všech značek. Má řadu spokojených zákazníků také z okolí Krmelína a Brušperku.
Klimatizace pro všechny vozy - kompletní servis s využitím původního chladiva
Klimatizaci pro všechny vozy a její kompletní servis s využitím původního chladiva zajišťuje Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Plnění, čištění a dezinfekce autoklimatizace- údržba klimatizace u aut
Pokud chcete mít prostředí automobilu bez bakterií a plísní, obraťte se na Autodílnu 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, kde Vám zajistí údržbu, plnění, čištění a dezinfekci autoklimatizace.
Oprava karoserií vozidel bez lakování metodou PDR - efektivní způsob opravy karosérie
Profesionální autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí kompletní servisní služby pro vozidla všech značek a zajistí Vám i opravu karoserie bez nutnosti lakování, a to pomocí metody PDR.
Autoklimatizace - dezinfekce, oprava, čištění, plnění a kompletní servis
Opravou, čištěním, plněním, dezinfekcí i servisem autoklimatizace v okolí Ostravy se zabývá společnost AUTOOPRAVNA KFK s.r.o., která nabízí své služby prostřednictvím odborně proškoleného personálu.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Autoklimatizace - servis, plnění, čištění, desinfekce, odstranění zápachu
Zapáchá Vaše autoklimatizace, potřebovala by provést servis či vyčistit? Autoopravna Vladana Veřmiřovského poskytuje desinfekci a veškerou údržbu klimatizace u Vašeho plechového miláčka.
Renovace, leštění světlometů u aut – profesionální čištění zašlých světel
Udělejte něco pro vaši bezpečnost. Nechte si profesionálně vyčistit zašlá světla u vašeho auta v AUTODÍLNĚ 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, která provádí renovaci a leštění světlometů.
Servis osobních vozidel všech značek- profesionálně, rychle a se zárukou
Společnost TQM - holding s.r.o. je moderní dopravní a logistická firma z Opavy, která provozuje Bosch Car servis, ve kterém Vám nabízí servis osobních vozidel a to rychle, profesionálně včetně záruky.