Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Výroba spárovek, biodesek - celodřevěné masivní desky pro nábytkáře, truhláře, stavebníky
Společnost BRENUS, s.ro. z regionu Zlínský kraj, je výrobce spárovek, biodesek a jiných dřevařských polotovarů. Patří mezi významné dodavatele lepených dřevařských materiálů v ČR.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Výroba teplem smršťovací fólie na balení zboží-i atypický rozměr
Ideální pro balení zboží je využití teplem smršťovací fólie. Dodavatelem z regionu Uherské Hradiště je firma Centroplast, výroba i atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Profesionální servis, opravy amerických vozů - Chrysler, Jeep, Dodge
Autoservis Dolina je schopen poskytnout profesionální servis amerických vozů Chrysler, Jeep, Dodge i vozů off road. Provádíme i běžný servis pro zákazníky z okolí Zlína, Hodonína, Uherského Hradiště.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Vlastní výroba dílů na zemědělskou techniku - náhradní díly Gregoire-Besson, Joskin, Sulky, Landini
Společnost AGRIOLA dodá náhradní díly na zemědělskou techniku Gregoire-Besson, Joskin, Sulky a další stroje. Klíčem našeho úspěchu je vlastní výroba dílů. Provoz je v obci Polešovice-Uherské Hradiště.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Garážová vrata co splní Vaše vysoké nároky
Od firmy ČERNÍK z regionu Zlínský kraj pořídíte kvalitní garážová vrata zn. Kružík, která splní Vaše vysoké nároky. Výběr z mnoha typů, velikostí i povrchových úprav.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Příjemná klimatizovaná vinotéka, kde je na prodej sudové, stáčené víno, burčák i frizzante
Vinotéka Zlatá vína s.r.o. je pro Vás otevřena Po-So od 10-22h, najdete u nás 18 druhů stáčeného vína i sezónní burčák a frizzante. Najdete nás ve Starém Městě u Uherského Hradiště ul. Brněnská 1435.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Údržba zeleně, soukromých zahrad, parků-arboristika
V oboru arboristika působí firma GARD&N Staré Město. Poskytuje služby jako údržba soukromých zahrad a veřejných parků, celoroční údržba zeleně - převážně v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Svatební salón Dáša dodá dokonalé svatební šaty - šití na míru i zapůjčení
Svatební salón Dáša Uherský Brod zapůjčí svatební šaty i společenské šaty či pro družičky. Máme bohatý výběr, klientky za námi neváhají přijet z Uherského Hradiště, Slavičína nebo Valašských Klobouk.
Prodej motorových olejů Rheinol pro osobní, užitkové automobily a dodávky - automotive oleje v eshopu
ZADAPO International Trading je dodavatelem Automotive olejů Rheinol, z regionu Uherské Hradiště. Nakoupit můžete pohodlně přes eshop. Na prodej motorové oleje pro automobily, dodávky i motocykly.
Izolace zdiva, základů domu proti zemní vlhkosti, tlakové vodě
Izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě je klíčová u novostaveb i starších domů. Společnost IZOLACE M se zabývá hydroizolacemi v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Manipulační práce jeřábové, autojeřábem AD 14, AD 20, AD 28
Veškeré manipulační jeřábové práce v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí firma Autojeřáby Blaha. Práce autojeřábem Tatra AD 28, AD 20, Liaz AD 14.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie-výroba na zakázku i atypické rozměry
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště dodá na zakázku výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie - i atypické rozměry. Výroba je realizována ve velmi krátké dodací době.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort, jde o stroj z roku 2021. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Veterinární klinika, pohotovost, poradna, péče o malá zvířata
Veterinární pohotovost poskytuje v regionu Uherské Hradiště Veterinární klinika Mlejnský. Jsme také odborná poradna. Poskytneme potřebnou péči o malá a drobná zvířata.
Úklidové služby pro firmy, generální úklid staveb - úklid interiérů, v exteriéru
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje v regionu UH - Uherské Hradiště úklidové služby pro firmy. Jedná se o úklid interiérů i služby v exteriéru a generální úklid staveb.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Dušičková dekorace, květinové vazby, věnce na dušičky
V Zahradnictví Kovalčík zakoupíte květinové vazby a věnce na dušičky - dušičková dekorace z ruzných přírodních materiálů. Najdete nás v Jalubí u Uherského Hradiště.
Pronájem obytného vozidla, karavanu na týden i méně - obytňáky s klimatizací
Společnost BD commodity s.r.o. se zabývá pronájmem obytných vozidel, karavanu pro zájemce z regionu Zlínský kraj, Morava. Naše obytňáky jsou luxusně vybaveny a mají klimatizaci.
Dekarbonizace motoru - ochrana proti zadření motoru
V regionu Zlín, Uherské Hradiště provádí dekarbonizace motoru Autoservis Dolina - Kudlovice. Dekarbonizace je ochrana proti zadření motoru, má vliv na zvýšení výkonu motoru a nižší spotřebu paliva.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby
Prosakování vody do domu má řešení-izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby provede společnost IZOLACE M Uherské Hradiště. Působnost Zlínský kraj, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Dveře interiérové, rámové, Porta Doors, Erkado, Invado, Ador, Hörmann
Zajímavá akce na interiérové rámové dveře Porta Doors, Invado, Erkado, Ador, Hörmann probíhá u firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.