Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Prodej, servis zemědělské techniky, náhradních dílů  - Manitou, Monosem, Landini
Společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice ze Zlínského kraje prodává a servisuje zemědělskou techniku a také dodává veškeré náhradní díly od renomovaných výrobců Manitou, Monosem, Landini a další.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Servis, plnění klimatizace v autě - když klima v autě málo chladí
V autoservisu B&D CARS poskytujeme kompletní servis a plnění klimatizace v autě. V případě, že zaznamenáte, že klima málo chladí, přivezte svůj vůz, náš servis je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
B&D CARS - Michal Butek Servis vozidel Uherské Hradiště
Zajištění, sjednání pohřbu předem včetně zaplacení
Pohřební služba Uherský Brod nabízí také službu Sjednání pohřbu předem včetně zaplacení. V rámci zajištění pohřbu poskytujeme kompletní služby.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Moto půjčovna - pronájem motorky Honda, Benelli, Jawa Pérák, skútru
V Moto půjčovně Moravia Moto v Polešovicích u Uherského Hradiště je možné si sjednat pronájem motorky i skútru, k dispozici stroje Honda, Benelli, Jawa Pérák. Dostačující oprávnění na skupinu A2.
Praktické a originální kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru
Ve firmě Kuchyně Kadlčík víme, jak zrealizovat Vaše představy. Vyrábíme především kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru. Zakázky přijímáme v regionu Uherského Hradiště, Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Fóliové izolace plochých střech, spodní stavby-bezúdržbová fólie Fatrafol
Izolace plochých střech za použití bezúdržbové fólie Fatrafol a hydroizolace spodní stavby provádí firma IZOLACE M, s působností v regionu Zlínský kraj a Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Dřevěný řeznický špalek - deska na krájení, sekání, zpracování masa
Společnost BRENUS, s.r.o. se mimo hlavní aktivity zabývá i výrobou řeznických špalků - dřevěná deska se napustí olejem, špalek je vhodný na krájení, zpracování masa v gastro provozovnách.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody
Společnost VTP Pelka s.r.o. zajistí v regionu Uherské Hradiště instalatérské práce. Můžete se na nás obrátit ohledně instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Komplexní úklidové služby - úklid firem, administrativních budov, ubytovacích zařízení, domácností
Komplexní úklidové služby v lokalitě Jihomoravský kraj - Brno, Vyškov, Slavkov poskytuje společnost BAVA servis Staré Město. Zajistíme úklid firem, ubytovacích zařízení i domácností.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Plastová okna a dveře s novým profilem Gealan Linear - trojsklo, 5-ti komorový okenní systém do nových budov i při rekonstrukcích
Společnost MONTPLAST Uherský Brod - Zlínský kraj přichází s novým plastovým profilem Gealan Linear, nový okenní systém vhodný do nových budov i při rekonstrukcích, řešení pro okna i dveře.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Pohřebnictví, pohřební služby-pohřby do země, žehem, převozy zesnulých
Pohřebnictví Pospa Uherský Brod zajistí pohřby do země i žehem a kompletní pohřební služby s tím spojené. Zajistíme převozy zesnulých v rámci ČR i ze zahraničí.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Chirurgické zákroky očí u zvířat - nový operační mikroskop TERA-21
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště pořídila nový operační mikroskop TERA-21 pro chirurgické zákroky očí u zvířat. V regionu Zlínský kraj tak naše klinika patří k nejmodernějším.
Bezpečné, spolehlivé a moderní osobní výtahy - trakční i hydraulické
Výrobě osobních výtahů se věnuje společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Vyrábíme spolehlivé a bezpečné trakční či hydraulické výtahy s různě umístěnou strojovnou.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Autojeřáby, vozový park Tatra, Liaz - jeřábnické práce s obsluhou
Moderní autojeřáby pro manipulační práce má ve vozovém parku firma Autojeřáby Blaha. Jeřábnické práce s obsluhou poskytujeme po celé ČR. Sídlo je ve Starém Městě u Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce a izolace střech, podkroví
Firma TOM střechy realizuje nové střechy a zajišťuje tedy kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce i izolace střech a podkroví. Působí v lokalitě Zlínský kraj-Uherský Brod, Uherské Hradiště.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Výroba náhradních dílů na zemědělské stroje - alternativní díly dle originálu za nižší cenu
Společnost AGRIOLA z regionu Uherské Hradiště je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje. Jde o alternativní díly dle originálu pro stroje Gregoire-Besson, Landini, Manitou a další stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Půjčovna obytných vozidel - pronájem klimatizovaného obytňáku na dovolenou
Půjčovna obytných vozidel, BD commodity z Ořechova, má k dispozici klimatizované obytňáky a karavan. Zájemci ze Zlínského kraje, Moravy si mohou domluvit pronájem obytňáku na dovolenou po celý rok.
Izolace střechy fólií Fatrafol, Alkorplan - dlouhodobá ochrana střešního pláště
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí izolace střechy fólií Fatrafol, která zajistí dlouhodobou ochranu střešního pláště. Firma působí v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Kvalitní české spárovky za výhodnou cenu z Moravy - rychlý nákup přes eshop
Kvalitní spárovky napojované, průběžné pořídíte snadno přes eshop firmy BRENUS z Polešovic u Uherského Hradiště. Vybírejte spárovky dubové, bukové, jasanové, javorové i jiných dřevin za výhodnou cenu.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI - pohyblivé lamely umožňují individuální stínění a větrání pergoly
Společnost MONTPLAST s.r.o. Uherský Brod dodá bioklimatické pergoly ARTOSI - volně stojící nebo namontované ke stěně. Výhodou je dělená střecha a pohyblivé lamely, větrat a stínit můžete dle potřeby.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
LDPE, HDPE fólie, sáčky, přířezy z vícevrstvé, bublinkové fólie-výroba do 2.dne
Jakékoliv výrobky z LDPE, HDPE fólie, sáčky, pytle, přířezy z bublinkové vícevrstvé folie dodá do 2.dne firma Centroplast z okresu Uherské Hradiště. Vybírejte z více než 1000 typů výrobků.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Montáže, servisní práce v oboru vodo-topo-plyn
Zakázky v oboru vodo-topo-plyn přijímá společnost VTP Pelka z regionu Uherské Hradiště. Zajistíme montáže i servisní práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Předkolaudační, generální úklid staveb, výrobních hal, firem
Společnost BAVA servis s.r.o. poskytuje úklidový servis v regionu Zlínský kraj, Moravskoslezský kraj. Zaměřuje se na předkolaudační, generální úklid staveb, výrobních hal, firem.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Jeřábnické práce s obsluhou - autojeřáby ČKD Tatra, Liaz
Veškeré jeřábnické práce s obsluhou zajistí společnost Autojeřáby Blaha Staré Město v regionu Zlínský kraj i Hodonín - Jihomoravský kraj. Pronajmeme autojeřáby ČKD Tatra, Liaz.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Vrata garážová rolovací, sekční, výklopná - prodej, montáž
Pořiďte garážová vrata od firmy ČERNÍK, která má více než 10 let zkušeností v oboru. Prodáváme garážová vrata rolovací, sekční, výklopná. Působíme v regionu Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský kraj.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH