Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Průmyslové plynové infrazářiče Schulte - nejúčinější nízkoteplotní sálavé systémy pro vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště dodává sálavé systémy od německé firmy Schulte GmbH. Jde o nejúčinější nízkoteplotní plynové infrazářiče pro vytápění hal.
Vánoční výzdoba - bytový textil, dekorace, doplňky, andílci, svícny
Vánoční výzdobu, dekorace, doplňky, svícny již nyní můžete pořídit na kterékoliv prodejně látek, galanterie, bytového textilu KATKA. Naše prodejny - Bojkovice, Luhačovice, Uherský Brod, Slavičín.
Půjčovna, servis lyží, lyžáky Nordica, lyže ELAN, SPORTEM na prodej
Prodejna sportovního vybavení, SENZA Sport s.r.o. Staré město u Uherského Hradiště, má připraven široký výběr lyží a lyžáky na prodej. K dispozici je Vám i naše půjčovna a provádíme servis lyží.
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Rozvody vody, topení, plynu - montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení
Firma Pavelka - VTP se zabývá rozvody vody, topení, plynu. Provádí montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení. Působnost firmy celá ČR, převážně Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Broušení bruslí, servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard
Na prodejně SENZA Sport ve Starém Městě u Uherského Hradiště připravíme Vaše lyže i brusle na zimní sezónu. Provádíme servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard a broušení bruslí.
Náhradní díly z vrakoviště - použité motory, části karoserie, elektroinstalace
Náhradní díly z vrakoviště pořídíte za výrazně nižší cenu. Zájemci z regionu Uherské Hradiště mohou pořídit použité díly, motory, části karoserie, elektroinstalace na Autovrakovišti Kunovice.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Přírodní zahrady, krajinné parky - návrhy, realizace
Nechejte si připravit návrhy zahrady či parku od profesionálů. Společnost GARD&N dodá projekt a zajistí realizaci. V lokalitě Zlínský kraj a Brno má již úspěšně předáno mnoho zakázek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výstavba občanských staveb, průmyslových objektů i celých komplexů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi
Společnost PaPP Uherské Hradiště se zabývá výstavbou občanských staveb i průmyslových objektů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi. Působí po celé ČR, převážně ve Zlínském kraji.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Volné místo pro kuchaře, servírku, číšníka - práce v Restauraci u Kohúta
Rodinný podnik Restaurace U Kohúta Uherský Brod aktuálně přijme kuchaře, servírku, číšníka. Volné místo pro zájemce se zkušenostmi z oboru gastronomie. Plat až 52 000 Kč.
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Opravy automatických převodovek v krátkém čase
Pokud máte problém s automatickou převodovkou, Autoservis Dolina v krátkém čase vyřeší opravy automatických převodovek. Provoz máme nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Veterina, veterinární klinika Uherské Hradiště-zkušený veterinář MVDr. Mlejnský
Kompletní péči o drobná zvířata poskytne zkušený veterinář MVDr. Mlejnský - veterina, veterinární klinika Uherské Hradiště.
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Stolová deska z masivu ve více provedeních i na míru - komponenty pro designové stoly dub, buk, jasan
Společnost BRENUS s.r.o. z Polešovic u Uherského Hradiště vyrábí i komponenty pro designové stoly z masivu. Jde o stolové desky, jsou ve více provedeních i na míru, dub, buk, jasan...
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej motorek Benelli, Jawa Pérák, elekromotorek Talaria Sting, Sur-Ron light Bee
BD commodity - Moravia Moto rozšířila své aktivity o pronájem a prodej motorek i elekromotorek, v prodeji stroje Benelli, Jawa Pérák, Talaria, Sur-Ron. Provozovna Polešovice u Uherského Hradiště.
Čištění střech, okapů, nátěry podbití, opravy fasád a střech po ptactvu - i další rizikové práce ve výškách
Rizikové práce ve výškách provádí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín pan Jan Bruckner. Jde především o čištění střech, okapů, opravy střech po ptactvu na bytových domech i rodinných domech.
Výsadba ovocných stromů, alejí, přírodní zahrady pro obce, města
Pro města, obce je firma GARD&N spolehlivým partnerem při výsadbě ovocných stromů, alejí i realizaci přírodní zahrady. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Hydroizolace, izolace zahradního jezírka pomocí PVC fólie
Firma IZOLACE M provádí hydroizolace jezírka pomocí PVC fólie. Pro izolace využívá mechanicky kotvené fóliové systémy. Působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Exkluzivní zahraniční vína v eshopu - archivní italská, francouzská vína z oblasti Toskánsko, Burgundy, Bordeaux
V eshopu zlatavina.cz, firmy Zlatá vína s.r.o., najdete velký výběr zahraničního lahvového vína, doporučujeme exkluzivní archivní italská a francouzská vína - z oblasti Toskánsko, Burgundy, Bordeaux.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Práce autojeřábem s obsluhou-autojeřáby Tatra, Liaz
Veškeré práce autojeřábem zajistí firma Autojeřáby Blaha Staré Město. Pronájem jeřábů Tatra, Liaz poskytujeme převážně v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.