Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Plechová střešní krytina je levnější - vhodná pro starší domy
Firma TOM střechy Dolní Němčí se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Pro starší domy je vhodná lehčí plechová střešní krytina, která je i levnější.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Bezpečnostní agentura - zajištění návrhů technického zabezpečení domu či firemního objektu
Bezpečnostní agentura B.D.SAFE, s.r.o. z Kunovic dodá návrhy technického zabezpečení domu či firemního objektu a v případě zájmu vše zprostředkuje. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
B.D.SAFE, s.r.o. bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Dodávka, instalace kotlů na biomasu - kotel na dřevo, pelety představuje úsporné vytápění
Buďte nezávislí na dodávkách plynu nebo elektřiny, zvolte jako formu úsporného vytápění kotel na biomasu, v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj se kvůli instalaci kotle obraťte na firmu DAEko s.r.o.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Prodej a servis flatbet UV tiskárny Jetrix, velkoplošné digitální tiskárny s Caldera RIP software
Kvalitní flatbet UV tiskárny, velkoplošné digitální tiskárny Vám dodá firma Jiří Křístek - OFSITO z Bílovic - Zlínský kraj. Zajistíme prodej a servis UV tiskáren JETRIX a RIP softwaru CALDERA pro ČR.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Prodej moderních značkových dioptrických brýlí - Prada, Dolce Gabbana, Mr. Gain
Luxusní a moderní. To jsou značkové brýle Prada, Dolce Gabbana i Mr. Gain, které koupíte v oční optice Cairoo v Uherském Hradišti. Prodáváme kvalitní brýle pro práci i volné chvíle.
Velkoplošné obrazy na měkčené PVC, fotoobrazy na plátno
Ve společnosti Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. používáme digitální tisk při výrobě fotoobrazů. Vyrobíme velkoplošné obrazy na měkčené PVC, plexi, na plátno. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Směsi koření bez glutamanu a bylinná sůl zn. LUSSK jako originální ochucovadla
Na prodejně dravější obchůdek Uherské Hradiště nakoupíte i směsi koření bez glutamanu a bylinnou sůl zn. LUSSK. Tato originální ochucovadla dodají vašim jídlům nové chutě a vůně.
Zdravější obchůdek - Jaroslav Strnad zdravé potraviny Uherské Hradiště
Dodavatel tonerů, inkoustů - originální i alternativní náplně do tiskáren v eshopu
Společnost PREMO s.r.o. je dodavatelem náplní to tiskáren především v regionu Zlínský kraj, Morava. Snadný nákup tonerů, inkoustů v eshopu.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Vše pro broušení - prodej brusné nástroje, brusky, lamelové kotouče, brusná tělíska
Společnost BONVARD TRADE s.r.o. Uherské Hradiště dodá vše pro broušení. V sortimentu jsou lamelové brusné kotouče, řezné kotouče, brusná tělíska, brusky, na prodej i řezací a leštící nástroje.
BONVARD TRADE s.r.o. Vše pro svařování, broušení, řezání
Kompletní extrudované krmivo Supralif pro psy velkých plemen, které je dobře stravitelné a má velkou energetickou hodnotou
Firma BARDOG group s.r.o. Uherské Hradiště je výhradním dovozcem krmiva Bardog pro EU, v eshopu bardog.cz nakoupíte i nové krmivo Supralif, které má při nízké denní dávce velkou energetickou hodnotu.
Výstavba průmyslových objektů, výrobních hal, skladů - kompletní stavební servis od projektu po kolaudaci
Společnost MM stavby Uherské Hradiště působí na Moravě, zajistí kompletní stavební servis od projektu po kolaudaci při výstavbě průmyslových objektů, výrobních hal, skladů i rodinných a bytových domů.
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. Stavební firma Zlínský kraj
Přezutí vozidla na zimní, letní pneumatiky - přezouvání pneumatik
Firma DH servis je vyhledávaný pneuservis pro zákazníky v regionu Uherské Hradiště. Domluvte si u nás přezutí vozidla dle sezóny na zimní či letní pneumatiky - nápor v období přezouvání zvládáme!
DH - servis Hana Grebeníčková
Kvalitní stínící technika - vnitřní i venkovní žaluzie, rolety
Kvalitní stínící techniku Climax zakoupíte u firmy ČERNÍK s.r.o. Na výběr vnitřní i venkovní žaluzie, látkové rolety, předokenní rolety či markýzy. Působíme v lokalitě Uherský Brod, Zlín, Přerov.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Meření emisí pro naftové i benzínové motory - na nákladní, dodávková, užitková, osobní vozidla
Agrotest Morava je společnost provozující stanici technické kontroly (STK) a zajišťuje měření emisí pro různé typy vozidel - nákladní, dodávková, užitková a osobní vozidla.
Agrotest Morava s.r.o. mobilní STK Morava
Nejlepší moravská vína, dárkové balení pro firmy i firemní akce ve vinotéce
Vinotéka Zlatá vína ve Starém Městě u Uherského Hradiště pronajímá prostory pro firemní akce. Zakoupit u nás můžete Moravská vína známých značek, připraveno máme i dárkové balení vína pro firmy.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Montáž solární termické soustavy - využití sluneční energie jako alternativa pro ohřev teplé vody
Solární termické soustavy pro ohřev teplé vody jsou spolehlivé, úsporné a ekologické. V okolí Uherského Brodu a Uherského Hradiště vám je instaluje firma DAeko Dolní Němčí. Pomůže s vyřízením dotace.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Úklid ve firmách, výrobním provozu nebo v domácnosti - úklidové služby za příznivé ceny
Pokud potřebujete cenově dostupné úklidové služby ve Zlínském kraji, Brně, Ostravě, Opavě a okolí, obraťte se na BAVA servis s.r.o., řešíme úklid ve firmách, výrobním provozu i v domácnosti.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj