Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Bruntál
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Olej do lamp, lampový olej Aladin přímo od výrobce - hoří bez zápachu a sazí
Firma Vlastimil Lezna - LERA se specializuje na výrobu a dodávku olejů do lamp po celé České republice. Pořiďte si kvalitní lampový olej Aladin přímo od výrobce, který hoří bez zápachu a sazí.
Šrouby, matice, hřebíky a jiný spojovací materiál - prodej, železářský sortiment
Spojovací materiál jako jsou šrouby, matice, podložky, hřebíky, vruty a sortiment železářství sežene v okolí Krnova a Bruntálu u firmy GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Železářství Krnov
Profily, trubky, plechy a jejich dělení na míru - prodej hutního materiálu
Spolehlivá společnost GAVENDA je specialistou na hutní materiál v Krnově a okolí. V sortimentu naleznete různé plechy, profily a trubky, samozřejmostí je také dělení dle velikosti a druhu materiálu.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Elektrospotřebiče, které pečují o Vaše tělo - elektrické zubní kartáčky, osobní váhy, tlakoměry
Praktis je internetový e-shop, kde si vyberete ze široké škály elektrospotřebičů, které se postarají o péči vašeho těla, najdete zde elektrické kartáčky, osobní váhy a tlakoměry.
Obleky na míru z kvalitních materiálů
Naše firma LIPTEX TRADING s.r.o šije pánské obleky a obleky na míru z velmi kvalitních materiálů. Klademe důraz na vysoký komfort a precizní zpracování.
E-shop nábytkové kování, železářské zboží za akční ceny - petlice, zámky, hřeby
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej nábytkového kování značky Hobes a dalších. Zakoupit u nás můžete petlice, zámky, kování, hřeby, profily i západky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Dárkový poukaz do lázní, na wellness - rekreační pobyt jako dárek pro ženu i na Vánoce
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách pro Vás připravily dárkové poukazy do lázní a na wellness. Tyto rekreační pobyty jsou vhodné jako dárek pro ženu i na Vánoce a zajistí tu nejlepší rekreaci.
Sadové úpravy - zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce v oklí Opavy, Krnova i Bruntálu.
Dřevěné přepravní bedny také pro nebezpečné zboží IBC
Společnost Pila Krnov s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou a prodejem dřevěných přepravních obalů, také pro nebezpečné zboží IBC.
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Výhodný výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny ve sběrně Bruntál
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sidlíci v Bruntále se zabývá výkupem barevných kovů a šrotu. Nabízíme výhodný výkup za bezkonkurenční ceny.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy Vám zajistí naše zahradní firma Sadové úpravy s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji.
Lampový olej Aladin, podpalovače výroba
Společnost LERA-LEZNA CZ vyrábí lampový olej. Lampový olej Aladin pro venkovní nebo interiérové použití je balen v láhvích s dětskou pojistkou, neškodí životnímu prostředí a je netoxický. Tekutý podpalovač na zapálení dřeva v krbu, dřevěného uhlí: - Brennpast - český gelový líh, zápalná pasta do hořáků - Biopodpalovač hořící bez ...
Stavební chemie - eshop vše pro stavbu pohodlně a za dobré ceny
Vše pro vaši stavbu nakoupíte na e-shopu Praktis. V sortimentu naleznete stavební chemii a mnoho dalšího.
Lampový olej, podpalovače, líh do krbů - výroba, e-shop
Společnost LERA-LEZNA CZ se zabývá prodejem a výrobou lampového oleje, podpalovačů a lihů do krbů v Bruntále. Na našem webu také naleznete e-shop.
Sběr a výkup barevných kovů - měď, mosaz, bronz, cín, nejlepší ceny
Sběr a výkup barevných kovů za nejlepší ceny v Krnově zajišťuje společnost Trojek a.s., která je jednou z nejvýznamnějších ve svém oboru. Postaráme se o kovy jako je měď, mosaz, bronz, cín aj.
Trojek, a.s. Krnov
Víceúčelové lepidlo Multi Kleber - na cihly, beton, kámen i kov
Praktis je internetový e-shop, kde si vyberete ze široké škály výrobků v několika kategoriích, mezi výrobky naleznete také víceúčelové lepidlo Multi Kleber na cihly, beton, kámen i kov.
Kovošrot Bruntál - výkup kovového a železného odpad, barevných kovů
Výkup barevného kovu, kovového a železného odpadu v Bruntále za bezkonkurenční ceny zajistí sběrné suroviny MR STEEL GROUP s.r.o. na Jezdecké ulici v areálu bývalých kasáren.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Bio líh do krbů - ekologické palivo, podpalovač bez zápachu
Bio líh do krbů vyrábí firma LERA-LEZNA CZ v Razové. Jedná se o ekologický podpalovač, který hoří bez zápachu.
Servis a zastoupení značek domácích spotřebičů .
Nabízíme servis domácích spotřebičů: pračky ,myčky, sporáky,varné desky,bojlery, na dostupné značky na našem trhu. Pracujeme v okrese Bruntál na základě tel. objednání.
Paintball Bruntál – firemní turnaje, soukromé, školní akce v paintballu
Firma Janků trade pro vás otevřela novou celoroční bitevní arénu, kde si užijete spoustu zábavy při hraní paintballu, adrenalinové jízdě na motokárové dráze či ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari.
Sběrna Bruntál - výkup kovového odpadu, autobaterií a katalyzátorů
Hledáte sběrnu kovového odpadu v Bruntále. Kovošrot MR STEEL GROUP s.r.o. který výhodně vykupuje kovový a železný odpad najdete v areálu bývalých kasáren na ulici Jezdecká 7.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Koupelnové vybavení, sprchové kouty, vany Opava
Koupelnové vybavení nakoupíte na Sadové ulici v Opavě u firmy Stylová rekonstrukce, kde si vyberete ze široké nabídky koupelnových doplňků, které dodáváme do 2-10 dní. Můžete zde nakoupit: - akrylátové vany, vaničky - parní boxy - sprchové kouty - masážní boxy - koupelnové radiátory - masážní panely - sprchové sety - umyvadla - ruční ...
Realitní kancelář, prodej nemovitostí | Krnov
Hledáte nový byt, dům, pozemek, nebytové prostory v Moravskoslezském a Olomouckém kraji? Společnost Egibi s.r.o. je pobočka realitní společnosti České spořitelny, která Vám pomůže s prodejem, pronájmem vaši nemovitosti. Zprostředkujeme prodej, pronájem domů, bytů, kanceláří, nebytových prostor, pozemků, chat, průmyslových objektů. Naše ...