Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Bruntál
Praktický lékař pro dospělé v Rýmařově
Komplexní lékařské služby v oboru praktického lékařství pro dospělé v Rýmařově okr. Bruntál. Přijímáme nové pacienty. Individuální a vstřícný přístup, nejkvalitnější odborná péče.
MUDr. Věra Špicerová
Pohřební služby Bruntál, důstojné rozloučení se zesnulým, organizace smutečního obřadu
O důstojné rozloučení s Vaším pozůstalým se postará Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. ve městě Bruntál. Zajistíme všechny potřebné náležitosti včetně kremačních služeb i smutečního obřadu.
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Farma, rostlinná konvenční výroba, ekologicky pěstované ovoce a myslivost
Rostlinná výroba, kvalitní obiloviny, ekologické ovoce a čerstvě ulovená zvěřina od společnosti FARMA Ing. Josef Vendolský ze severní Moravy.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Výkup kovového a železného odpadu v kovošrotu Krnov
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlíci v Krnově se zabývá výkupem kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Profesionální zpracování návrhu pro oddlužení a osobní bankrot
O profesionální zpracování návrhu pro oddlužení či osobní bankrot se vám postará firma paní Mgr. Ing. Ivany Zálešákové, jež své služby poskytuje pro širokou klientelu z okolí Bruntálu i Brna.
Pacienti po infarktu, lázně - vysoký krevní tlak, srdečně-cévní onemocnění
Pacienti po infarktu mohou využít lázní, které jsou určené pro osoby s vysokým krevním tlakem a srdečně-cévním onemocněním v Horských lázních Karlova Studánka.
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Řešení tíživé situace v rámci oddlužení formou nového zákonu o osobním bankrotu
Zpracováním kompletního návrhu v rámci insolvence se zabývá Mgr. Ing. Ivana Zálešáková. Ta poskytuje poradenství při oddlužení na základě nového zákonu o osobním bankrotu klientům z Brna a Bruntálu.
Rozvoz jídla až k Vám domů – snídaně a oběd, i bezlepkovou a vegetariánskou stravu
O rozvoz jídla kam si budete přát, se postará VITAL BISTRO v Krnově. Připravují snídaně, obědy i vegetariánskou a bezlepkovou stravu. Rozvoz zajištěn v okolí Bruntálu a Opavy i v době nouzového stavu.
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Sportovní sluneční brýle - široký výběr brýlí pro cyklisty, běžce, lyžaře i jiné sportovce
Sportovní sluneční brýle by měly být nedílnou výbavou každého sportovce. V naší oční optice naleznete široký výběr kvalitních slunečních brýlí, které Vaše oči ochrání nejen před UV zářením.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Kompostéry pro domácnost přímo od výrobce, eshop - pro malé i velké zahrady
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s.r.o. se ve své pobočce ve Vrbně specializuje na výrobu kvalitních českých venkovních kompostérů pro domácnosti, které jsou vhodné pro malé i velké zahrady.
Turbomychadla osobních i užitkových vozů a dodávek, opravy, repase, výkup i náhradní díly
Spolehlivou opravu turbomychadel typu Garrett, KKK i MHI poskytuje energická společnost s bohatými zkušenostmi TURBO-REPAS Petr Bulava sídlící v Lichnově.
Výroba varhanních píšťal, zdobení, kopírování, opravy
Výrobou a opravami kovových varhanních píšťal se zabývá zkušený cínař Michal Kenis z Úvalna v okrese Bruntál. Nabízí Vám kvalitní ruční práci s dlouholetými zkušenostmi.
Exekuce, poradenství - pomoc s exekucemi
Odborné poradenství v oblasti oddlužení, zpracování návrhů na povolení oddlužení a vyhlášení osobního bankrotu poskytuje Ivana Zálešáková.
Přídavná zařízení pro stavební a zemědělskou techniku, výroba a prodej náhradních dílů
Vysoce kvalitní součástky pro stavební a zemědělské stroje zhotovuje společnost Jaromír Konvička z Osoblahy v Moravskoslezském kraji. Vyrábíme svahovací a podkopové lžíce i trhací háky.
Spolehlivá půjčovna přívěsných vozíků, krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Půjčovnu přívěsných vozíků provozuje společnost POLYCHROMA s.r.o. se sídlem v Krnově. Zajistí dlouhodobý i krátkodobý pronájem za příznivé ceny s vratnou zálohou.
Profesionální vývoz kovového odpadu - prodej, zpracování, výkup
Profesionální vývoz kovového odpadu v Bruntále a jeho prodej, zpracování i výkup zajišťuje společnost Trojek a.s., která je jednou nejvýznamnějších ve svém oboru v České republice.
Trojek, a.s.
Lázně po onkologické léčbě, ženy po rakovině prsu - léčivé pobyty
Lázně po onkologické léčbě, například pro ženy po rakovině prsu nabízí státní podnik Horské lázně Karlova studánka, která se specializuje na realizaci léčivých pobytů.
Zajděte si na chutnou a vydatnou snídani i na polední, bezlepkové a vegetariánské menu
Vydatné snídaně, chutné obědy, vegetariánská i bezlepková strava, saláty, vše vyrobeno z čerstvých surovin. Ve VITAL BISTRO v Krnově si pochutnáte i na výborných dezertech, dortech a kávě.
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech zajišťuje firma z Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru.
Příprava dobrého cateringu z čerstvých surovin na firemní večírky i na rodinné oslavy
O přípravu cateringu z čerstvých surovin na firemní akce, oslavy či svatby, a to i o vegetariánské a bezlepkové menu, se postará restaurace VITAL BISTRO nejen v Krnově, ale i v Opavě a Bruntále.
Autoservis osobních a užitkových vozidel, odtah vozidel Krnov, pneuservis, příprava na STK
Pravidelný servis a pneuservis osobních i užitkových automobilů zajišťuje společnost Doprava, půjčovna a servis vozidel Kilhof sídlící v Krnově v Moravskoslezském kraji.