Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Bruntál
Odtahová služba s hydraulickou rukou osobních a dodávkových vozidel - rychlá pomoc při poruše vozidla
Firma JM - KOVY s.r.o. z Bruntálu se v případě poruchy či nehody postará o odtah Vašeho vozidla. Profesionální služby a speciální hydraulická ruka pro odtah vozidel v okolí Bruntálu a Krnova.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty,  rodinný pivovar MOROUS
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty, rodinný pivovar MOROUS, víkendové pobyty, pobyty pro seniory, Silvestr.
Ubytování v hotelu Slunce Rýmařov, zvýhodněné pobytové balíčky, firemní akce, motorkáři
Nabízíme Vám příjemné ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkový pokojích i rodinných apartmánech v blízkosti krás Jeseníků.
Šití firemních uniforem a profesních oděvů pro firmy a různé spolky
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. působíci v okrese bruntál se zaměřuje zejména na šití firemních uniforem, profesních obleků pro firmy a různé spolky
Výroba, stroje, zařízení, těžba ropy, námořní manipulační a dopravní technika, svařované ocelové konstrukce, Bruntál
Společnost ELFE, s.r.o. se zabývá činností v oblasti výroby strojů, zařízení a náhradních dílů v oblasti těžby ropy, nerostů a přepravy plynu a také na výrobu námořní manipulační a dopravní techniky.
Zaměřování souososti a ustavování pohonů přímo u zákazníka - vibrodiagnostika
Krnovský elektroservis KRES zajistí zaměřování souososti a ustavování pohonů (vibrodiagnostika) přímo u zákazníka - kontaktujte nás a přijedeme i do Vaší firmy.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Výroba pánských obleků z kvalitních materiálu
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Působíme po celé ČR. Nabízíme Vám pánské obleky z kvalitního materiálu.
Spodně kvašené pivo, tradiční český ležák Morous a sladová nealko limonáda z rodinného pivovaru Morous
Ochutnejte tradiční český spodně kvašený ležák - oroseného Morouse i sladovou nealko limonádu Morousovu pivoňku z rodinného pivovaru Morous z Rýmařova.
Pánská konfekce, obleky, saka, vesty - kvalitní materiál
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Šijeme zejména firemní uniformy, saka, vesty, pánské obleky, firemní uniformy a kalhoty všech konfekčních velikostí.
Osteologie – prevence, diagnostika, léčení
Osteologii v Bruntále, která nabízí prevenci, diagnostiku i léčení v oblasti osteoporózy pro Vás zajistila společnost Mediekos Ambulance, s.r.o.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Bruntál
Hotel Paramon Světlá Hora – v kouzelném prostředí pohoří Jeseníků
Už jste navštívili nejvyšší horu Moravy a Slezska Praděd? Láká vás vyrazit, ale nechce se vám jet pouze na otočku? Ubytujte se v hotelu Paramon a užijte si výlet naplno.
Cestovní agentura, cestovní kancelář, dovolená v Chorvatsku
Skvělou dovolenou v Chorvatsku Vám zajistí Cestovní agentura ABC se sídlem v Rýmařově.
Uniformy pro dobrovolné hasiče - šití požárních stejnokrojů na míru
Společnost LIPTEX TRADING s.r.o. dodává kvalitní uniformy pro dobrovolné hasiče, které šije na zakázku pro všechny zákazníky z MS kraje, zejména pak pro zákazníky z Ostravy a Opavy.
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny v Krnově provádí společnost MR STEEL GROUP s.r.o. Zaměřujeme se na výkup a sběr železa, katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Firemní uniformy pro piloty a stejnokroje pro letušky – kvalitní a profesionální šití na míru
LIPTEX TRADING S.R.O. SE ZABÝVÁ VÝROBOU FIREMNÍHO OBLEČENÍ A PÁNSKÝCH OBLEKŮ. ŠIJEME UNIFORMY PRO PILOTY, STEJNOKROJE PRO LETUŠKY A JSME SPECIALISTÉ NA PÁNSKÉ OBLEKY NA MÍRU, DLE VAŠICH POŽADAVKŮ.
Kovošrot Krnov - výkup, sběr, odvoz a zpracování kovového odpadu
Společnost Trojek a.s. se specializuje na kompletní zpracování kovového odpadu. Její pobočka v Krnově zajišťuje sběr, výkup a odvoz kovošrotu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Krnov
Pěstování a prodej obilovin, brambor, ovoce, zeleniny a možnost odlovu zvěře - Farma Vendolský s.r.o.
Farma Vendolský s.r.o. z Bohušova na Bruntálsku se zaměřuje na zemědělskou činnost, jako pěstování tradičních zemědělských komodit, ovoce, zeleniny a nebo myslivost.
Elektromotory - výroba a prodej, jednofázové, nevýbušné a repasované
KRES spol. s r. o. je krnovský elektro, který se zaměřuje na výrobu, prodej a servis jednofázových, nevýbušných a repasovaných elektromotorů v Krnově a okolí.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Potřeby všeho druhu pro kutily, chataře a zahrádkáře a specializované železářství
Železářský sortiment a potřeby pro kutily, chataře i zahrádkaře prodává firma STORES-Bruntál, s.r.o. Přijďte si vybrat do specializovaného železářství, které je v blízkém dosahu Rýmařova.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Vyklízení nemovitostí, bourací práce a úklid v okrese Bruntál
Vyklízení a úklid nemovitostí při stěhování, vystěhovávání, před rekonstrukcí, vyklizení bytů, sklepů, kanceláří či skladů, demoliční práce a odvoz suti zajistí MatyPro s.r.o.
MatyPro s.r.o. vyklízení nemovitostí
Kosmetický salon Krnov, kosmetické služby, manikúra, pedikúra, masáže
Kosmetický salon paní Ivety Čtvrtníčkové nabízí již od roku 1992 v Krnově veškeré kosmetické služby, manikúru, pedikúru a současně také masáže.
Kompletní veterinární péče, očkování, prevence Bruntál
Poskytujeme profesionální veterinární péči, prevenci, poradenství a očkování v Bruntále.
Stáj Lidka – oáza klidu u koní uprostřed jesenických hor
Projížďky na koních, cvičební jízdy, jízdy pro děti, vyjížďky v sedle na celý den, i delší dobu s ubytováním zajišťuje Stáj Lidka v okrese Bruntál.
Výroba papírových a ventilových pytlů - pytle na odpad a pro balení
Kvalitní papírové a ventilové pytle vyrábí firma Advanced Industries Packaging s.r.o. se sídlem v Úvalně u Krnova, pytle jsou vhodné na odpady a pro balení různých výrobků.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Kominické práce Bruntál, revize komínů, vložkování komínů, frézování komínů, čištění komínů
Kominictví Bruntál zajišťuje kompletní kominické práce včetně frézování komínů, čištění komínů, kontroly a revize komínů, vložkování komínů a zdění komínů.