Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Bruntál
Stavební firma s bohatými zkušenostmi, výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce
Komplexní stavební práce včetně rekonstrukcí Vám zajistí společnost z Břidličné u Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Kvalitně Vám zateplíme fasádu a provedeme spolehlivou revitalizaci Vašeho domu.
Oprava trhlin a spár na vozovce speciální frézou a zalévacím zařízením
SILNICE.CZ s. r. o. je ryze česká stavební firma z Krnova, která se specializuje především na opravu trhlin ve vozovkách. Působíme zejména v okrese Krnov a Opava.
Odborný ořez a ošetření stromů – snižování či zužování, prořezávání ovocných stromků
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí snižování či zužování stromů za pomocí odborného ořezu pro soukromé zahrady, firemní areály, města v okolí Opavy a Ostravy.
Ošetřování a kácení stromů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce mezi které patří také ošetřování a kácení stromů pro obce, firmy a města v okolí Krnova a Opavy.
Sadové, parkové úpravy, realizace a poradenství v oblasti zahradnických služeb
Firma Sadové úpravy s.r.o. vám zrealizuje vaší zahradu a poradí v oblasti zahradnických služeb. Nabízíme také sadové a parkové úpravy po celém Moravskoslezském kraji.
Výspravy a opravy výtluků na pozemní komunikaci, silnici tryskovou metodou
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, působící převažně v Opavě, Ostravě a okolí. Zaměřujeme se na výspravy výtluků na pozemních komunikacích tryskovou metodou za pomocí turbomechanismu.
Frézování pařezů a drcení větví s odborným vybavením a úklidem po práci.
Frézování pařezů a drcení větví Vám zajistí naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. , která má pro tyto služby odborné vybavení. Samozřejmostí je také úklid plochy po odvedené práci.
Sadové a parkové úpravy včetně zakládání záhonů, trávníků a výsadba stromů
Nechte si vysadit stromy či založit nový trávník od profesionálu. Společnost Sadové úpravy s.r.o. se v okolí Opavy i Ostravy zaměřuje na odborné sadové a parkové úpravy.
Kotle BENEKOV řady K - nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR
Pořiďte si novinku, kterou uvedla společnost BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově na trh v září 2017. Jedná se o nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR.
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech Vám poskytne naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o., která působí nejen v Opavě, Bruntálu a Krnově, ale po celém MS kraji.
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Služby v oblasti vody, topení, plynu, instalatérské práce, evidence topných nákladů
HANETERM – Petr Hanke, prosperující firma poskytující v prvé řadě instalatérské, topenářské a podlahářské práce na klíč. Dále provádíme revize a opravy kotlů na různá paliva. Sídlíme v Krnově.
Dřevěné obaly a transportní bedny - vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly na míru
Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky.
Acetanhydrid, lampový olej - kvalitní podpalovač krbů a kamen
Společnost LERA-LEZNA CZ se zabývá prodejem a výrobou lampových olejů a podpalovačů krbů a kamen.
Automatické kotle Benekov na dřevní pelety řady R - nejkomfortnější kotel na biomasu
Pořiďte si jeden z nejúspornějších automatických kotlů. Pořiďte si kotel Benekov ředy R na dřevní pelety a biomasu od společnosti BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR - zplyňovací kotle Benekov řady D
Automatické kotle Benekov řady D jsou pro zákazníky, kteří chtějí topit kusovým dřevem a zároveň chtějí snadno obsluhovat svůj kotel. Jedná se o nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR.
Jednoduché, levné a super účinné kombinované kotle na uhlí Benkov řady B
Topte chytře! Pořiďte si levné a přitom velice účinné kombinované kotle na uhlí značky Benekov řady B od firmy BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety Benekov v Ekodesignu - nejúspornější kotle na uhlí v EU
Chcete nový kotel, který Vám ušetří čas i peníze? Pak vsaďte na kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety v ekodesignu řady C od společnosti BENEKOVterm. Jedná se o nejúspornější kotle na uhlí v EU.
Přezutí pneu na zimní i letní gumy, pneuservis, obutí pneumatik
Společnost Laderman s.r.o. ve své provozovně v Branticích poskytuje pro všechny značky vozidel kompletní služby pneuservisu, kde Vám přezuje pneu na zimní i letní gumy v Krnově a okolí.
Laderman s.r.o. Autoservis a pneuservis Brantice
Renovace světel u automobilů - zašlá světla, opravy a lepení prasklých skel světelometů
Renovace světlometů spolehlivou moderní technologií a speciálními přípravky provádí společnost Laderman s.r.o. ve své provozovně v Branticích, kde poskytuje kompletní opravy světel u automobilů.
Laderman s.r.o. Autoservis a pneuservis Brantice
Výkup i použitých dřevěných palet, podlážek, prken a fošen ze staveb
Použité dřevěné bedny, podlážky, prkna i fošny ze staveb a podobný materiál, který lze dále zužitkovat a spálit, vykupujeme v naší firmě LADERMAN s.r.o. v provozovně v Branticích i Moravském Berouně.
Laderman s.r.o. Prodej dřevěných briket, výkup palet
Výstavba, opravy komunikací, parkovišť, svodidel Krnov
Výstavbu a opravy komunikací na čských silnicích provádí společnost SILNICE.CZ s.r.o.. Zabýváme se výstavbou, opravami všech typů komunikací s garancí kvalitního a trvalého spojení vrstev komunikací. Provádíme: - opravy výtluků - nátěry komunikací - opravy trhlin - výstavby a opravy svodidel, propustků - výstavbu, opravy parkoviště, ...
Pronájem skladovacích hal, prostor s péčí o vaše zboží
Pokud hledáte volné a čisté skladovací prostory, pro uložení vašeho zboží, pak se obraťte na firmu Janků trade v Bruntále, která vám poskytne pronájem skladovacích hal včetně manipulačních služeb.
Údržba zeleně a trávníků - sečení, hnojení a vertikutace trávy, střih keřů
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí zahradnické práce, mezi které patří také údržba zeleně. Zajistíme Vám sečení, hnojení a vertikulaci trávy, ale také stříhání keřů v okolí Opavy a Krnova.
Výsadba stromů a keřů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce jako je výsadba stromů a keřů pro obce i firmy nejen v okolí Opavy a Krnova, ale v celém Olomouckém a Moravskoslezském kraji.