Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Svitavy
Výměna elementů bez demontáže to je čepová spojka Revolex
Jsme uznávaní výrobci spojek pro moderní motory. Vyrábíme spojky té nejlepší kvality pro těžké strojírenství a energetiku - KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko, Svitavy
Diamantová portálová pila Prime 700 od předního italského výrobce
Přesná diamantová pila Prime 700 zajistí ostrý řez tam, kde vy potřebujete - Doprava zdarma po celé ČR
Panely SolarVenti - odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení, větrání
Teplovzdušné solární panely SolarVenti se využívají pro odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení a větrání. Oslovte firmu SolarAir s.r.o, která vám zajistí jejich dodávku i montáž.
Spojka Radex to nejlepší pro servo technologie
Vyvíjíme speciální spojky pro moderní pohony včetně spojek Radex, které splňují všechny podmínky i při velmi vysokých teplotách, Spojka RADEX® NC se vyrábí v 6-ti velikostech.
Obec Rudná na Svitavsku, turistická a rekreační oblast mikroregionu Brněnec
Obec Rudná, malá vesnička na Svitavsku, jež je součástí mikroregionu Brněnec. Ideální místo pro milovníky panenské přírody a venkovského klidu v Pardubickém kraji.
Zemědělská a rostlinná výroba na Svitavsku, chov skotu, produkce mléka a pěstování pícnin
ZOS Jedlová, spol. s r.o. je zemědělský podnik na Svitavsku, jenž se primárně zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Produkujeme rostlinné komodity, mléko a zabýváme se chovem zástavového skotu.
Teplovzdušné kolektory s termostatem - SolarVenti na míru
Teplovzdušné kolektory s termostatem SolarVenti vám na míru zajistí firma SolarAir s.r.o. Můžete si zvolit rozměr panelu, libovolné umístění ventilátoru a dokonce i barvu rámu dle Vašeho přání.
Technické díly z plastů pro automobilový, elektrotechnický průmysl, sériová výroba
SKALEX-PLAST s.r.o., společnost se sídlem ve Svitavách zabývající se sériovou výrobou přesných plastových dílů a drobnými montážemi. Vyrábíme plastové díly pro různá průmyslová odvětví.
Moravská Třebová, město nabízející bohatý kulturní i sportovní život, okres Svitavy
Obdivuhodné město Moravská Třebová, jež si získá srdce nejednoho turisty svou bohatou historií, kulturním i sportovním životem. Město, které nezná nudu a dokáže potěšit všechny Vaše smysly.
Zámek Moravská Třebová, významná renesanční památka z 13. století s bohatou nabídkou expozic
Zámek Moravská Třebová patří k nejvýznamnějším památkám ve střední Evropě. Poznejte životní styl tehdejší doby a pronikněte do zákoutí mučírny či tajemství elixíru života.
Město Moravská Třebová, centrum Moravskotřebovska a Jevíčska, regionu s malebnou krajinou
Moravská Třebová, menší město ležící na pomezí Čech a Moravy, které nabízí široké spektrum šancí pro osobní rozvoj, potěšení všech smyslů, ale i příležitostí pro sport, turistiku a ekonomický rozvoj.
Správa sítí zabezpečení Polička
Správa sítě v rutinním provozu, správa uživatelských aplikací, aktualizace SW, reakce na požadavky zákazníka - CompAct s.r.o. Polička, Litomyšl, Svitavy
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Výroba krycích měchů přesně na míru doložena certifikátem
Dodáváme přechodové spoje kloubových vozidel pro tramvaje, autobusy, trolejbusy i vlaky - BAVO Poříčí s.r.o. Svitavy
Odvlhčovač, vysoušeč vzduchu Desa DHP 45 za akční cenu
Profesionální kondenzační odvlhčovač Desa velice účinně snižuje vlhkost na stavbách, ale i skladech, archívech, nebo sportovištích.
Bezpečnostní postroj na výškové práce
Bezpečnostní postroj na výškové práce patří k povinnému vybavení pro všechny, co pracují třeba na lešení nebo plošinách.
Nákladní doprava, autodoprava, přeprava sypkých materiálů, okres Svitavy
Nákladní autodopravu a přepravu sypkých materiálů, písku, štěrku, zeminy, kamení a suti, zemní a výkopové práce zajišťuje společnost Ladislav Štěpánek sídlící v okrese Svitavy.
Mechanický vibrátor betonu ENAR - Dingo včetně ochranného krytu
Ponorný vibrátor betonu ENAR – Dingo, Typ Dingo je s robustním ochranným plastovým krytem – kvalitní zhutňování betonu na stavby patří - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Mobilní topidla Master
Dodáváme mobilní topidla DESA - MASTER. Tato topidla dodáváme v různých provedeních
Spolehlivý rotační laser Leica Rugby 55
Nabízíme rotační a křížové lasery Leica Rugby pro provádění nivelačních a vytyčovacích prací v interiérech budov i venku - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Autolékárničky, motolékárničky, soupravy první pomoci pro řidiče, výroba
Autolékárničky, motolékárničky, soupravy první pomoci pro řidiče různých typů vyrábí a distribuuje společnost Lubomír Demel, D.A.S. Polička, z Pardubického kraje.
Kvalitní prostředek proti pádu při práci pomocí bezpečnostního postroje Technic
Naše firma Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl se zabývá zabezpečovací prostředky proti pádu z výšky - Eshop stavební mechanizace
CONSULT VK Litomyšl – váš spolehlivý partner v nemovitostech
Zákazníkům zajišťujeme komplexní servis spojený s nemovitostmi. Kromě realitních služeb odhadujeme nemovitosti, provádíme znalecké posudky, vykupujeme nemovitosti a mnoho dalších.
Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce Polička, okres Svitavy
Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce, obkladačské práce, výměnu a dodávku sanitární keramiky provádí firma BÁRTA – KOUPELNY z Poličky, okres Svitavy.
Kalová čerpadla Honda, čerpadla Weda elektrická
Profesionální kalové čerpadlo Honda WT 30 X K 3 slouží k čerpání vody i značně znečištěné, například vyčerpávání zatopených výkopů, jímek, šachet a podobně - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Manipulační kleště závěsné jeřábové
Výhodný prodej přes Eshop manipulačních jeřábových závěsných kleští zejména pro stavby, kde zefektivňují přepravu materiálu - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl