Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Svitavy
Autobusová přeprava s nejvyšším komfortem za nejlepší ceny
Zájezdová, městská, meziměstská a individuální autobusová přeprava v Pardubickém kraji, v rámci celé České republiky i mezinárodním měřítku - Zlatovánek spol s.r.o.
Montované výrobní, skladovací a sportovní haly na míru dle přání zákazníka
Montáž a kompletace hal všeho druhu, návrh ideálního řešení na míru, poradenství s financováním to vše zajišťuje HWT s.r.o, Svitavy.
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi s venkovním i krytým bazénem
Penzion na Vysočině vhodný pro rodinnou rekreaci. Ubytujte se u nás a zažijte báječnou dovolenou v Hartmanicích. Prožijte aktivní dovolenou i relaxaci v klidném prostředí a krásné přírodě.
Izolace jezírek i větších vodních ploch pomocí hydroizolační fólie - kvalitně a rychle po celé ČR
Potřebujete izolovat jezírko nebo větší vodní plochu? Společnost pana Stanislava Pávka se sídlem v Dolní Sloupnici č.40 v okresu Svitavy se zaměřuje na izolace jezírek a větších vodních ploch.
Strojní a tlakové čištění odpadního potrubí - rychlý a kvalitní servis se zárukou
Hledáte strojní či tlakové čištění odpadního potrubí, kanalizace? Jste z Moravské Třebové a okolí? Provádíme čištění, revizi, monitoring, opravy, rekonstrukce a servis kanalizace a odpadů.
Výpočetní a kancelářská technika, digitální fotoaparáty, prodej, montáž i odborný servis
Kvalitní stolní počítače, notebooky i kancelářské tiskárny pro maloobchodní prodej zajišťuje společnost AZ-line s.r.o. s provozovnou v Moravské Třebové.
Rychlý a kvalitní IT servis, opravy a upgrade počítačů a operačních systémů
Dopřejte svému PC kvalitní opravy nebo upgrade. Opravy a upgrade PC nechte specialistům z Litomyšle. CompAct Litomyšl vyřeší všechny vaše počítačové peripetie.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Obec Pomezí na Poličsku, památný kostel, kultura
V těsné blízkosti s městem Polička sousedí v Pardubickém kraji malá obec Pomezí, jejíž první písemné zmínky pocházejí ze 13. století. V současné době žije v obci asi 1200 obyvatel.
Rostlinná a živočišná výroba, výroba mléka, pěstování obilovin
Na rostlinnou a živočišnou výrobu včetně výroby bioplynu se již od roku 1998 zaměřuje akciová společnost AGRONA Staré Město, a.s. u Moravské Třebové v okrese Svitavy.
AGRONA Staré Město, a.s.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i průmyslových hal, zemní i obkladačské práce
Profesionální stavební práce provádí energická společnost STAVOTREND Poříčí s.r.o. z obce Budislav. Zajišťujeme kompletní dodávku staveb od projektu až po finální předání.
Návrhy interiérů pro kanceláře, rodinné domy a restaurace, stylové designové bydlení
Krásné bydlení se stylovým nábytkem Vám navrhne a zajistí společnost Ing. Jitka Jungrová z Benátek. Postaráme se o interiérové řešení na míru s důrazem na detail i maximální funkčnost.
Rychle a spolehlivě řešíme opravy počítačů a notebooků
IT služby včetně oprav a upgrade stolních počítačů a notebooků – o vše se postará firma CompAct Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Zpracování kovových odpadů Svitavy – Kovošrot KRN
Nabízíme výkup veškerého kovového odpadu, výkup barevných a železných kovů, výkup od fyzických osob, velkých a malých firem.
Stabilní přechodové měchy vozidel s hliníkovým rámem
Vyrobíme přechodový měch pro jakoukoliv tramvaj, autobus či trolejbus. Přechodové měchy vyrábíme jak pro prvovýrobu, tak i pro opravy a servis.
Přenosná topidla Master - Topidla naftová, plynová, elektrická, odvlhčovače
Nabízíme přenosná topidla, které lze jednoduše a pohodlně použít na stavbách a v jiných dobře větraných prostorech.
Kovovýroba, CNC obrábění, svařování, řezání, děrování, lakování
Obrábění kovů, CNC soustružení, svařování, řezání, děrování, lakování, výrova svařenců, třídiček osiva a nerezových vaniček provádí kovovýroba KYTOS s.r.o., okres Svitavy.
Pro práci ve výškách si opatřete kvalitní pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště
V našem Eshopu si výhodně nakoupíte pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště – zkrátka vše pro práci ve výškách - Ing. Josef Koukal Emkol s.f. Litomyšl
Domov seniorů Pohodlí, bydlení pro seniory, manželské páry
Pokojné bydlení pro mobilní i imobilní seniory, jednotlivce i manželské páry, kamarády, sociální péči, stravu a pomoc při každodenních úkonech zajišťuje Domov seniorů Pohodlí.
Opravy a servis zemědělské a zahradní techniky, okres Svitavy
Kompletní opravy zemědělské a zahradní techniky, traktorů, rozmetadel a kombajnů, autorizovaný servis zn. Husqvarna zajišťuje AGRODÍLNA Oldřiš, s.r.o., okres Svitavy.
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Hydroizolace plochých střech, zateplení, izolace balkónů, lodžií, garáží, jezírek
Izolaci Vaší střechy rychle a spolehlivě Vám zajistí společnost Stanislav Pávek – Izolace ze Sloupnic u Ústí nad Orlicí. Profesionální zateplení z kvalitních materiálů, jež vydrží dlouhá léta.
Výkup kovového odpadu i s odvozem | Svitavy
Třídíte kovový odpad? Všechen odpad jsme zvyklí běžně likvidovat. Nenecháváme odpadky pohozené okolo sebe, minimálně je vyhazujeme do koše. Naučili jsme se třídit sklo, papír nebo třeba lahve PET. Výjimkou by proto neměl být ani kovový odpad. Snadným řešením je výkup kovového odpadu, který zajišťuje například společnost KRN po celé České ...
Dioptrické brýle, kontaktní čočky, sluneční brýle, dalekohledy
Zhotovení dioptrických brýlí, prodej brýlových obrub klasických i moderních, očních čoček, slunečních brýlí, dalekohledů a příslušenství, vše v Oční optice Ivany Seidlové v Litomyšli.
Čištění ucpaných odpadů van, dřezů, kanalizace, revize
Tlakové čištění kanalizace včetně revize potrubí, čištění ucpaných odpadů van, dřezů, umyvadel, toalet realizuje společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace, Moravská Třebová.
Provozujeme nový Eshop s výpočetní technikou
Zprovoznili jsme pro své zákazníky nový Eshop s výpočetní technikou, TV a hry, foto a kamery, sítě - CompAct s.r.o. Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl