Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Svitavy
Kulturní centrum Tylův dům Polička – kulturní akce, vzdělání mládeže v regionu
Máte chuť vyrazit do kina, na koncert nebo začít chodit do zajímavého kroužku, který může být vhodný pro vaše zdraví? Tohle vše a mnohem více nabízí kulturní centrum Tylův dům Polička.
Kvalitní strojně hlazené betonové podlahy pro podlahové vytápění
Strojně hlazené a kvalitní betonové podlahy v prostorách s podlahovým vytápěním zajistí firma MH Beton. Realizujeme zakázky v rámci celé České republiky.
Litá betonová podlaha pro novostavbu a rekonstrukce RD - dokonale rovná a rychle zhotovená
Dokonale rovnou a rychle zhotovenou strojně hlazenou litou betonovou podlahu pro novostavby a rekonstrukce RD zajistí firma MH Beton z Širokého Dolu u Poličky.
Kompletní realitní servis při prodeji domu, bytu, pozemku, komerčních i rekreačních objektů
Přenechejte starostí spojené s prodejem nemovitosti realitní kanceláří PRIME REALITY s.r.o. Zajistíme kompletní realitní servis při prodeji domu, bytu, pozemku, komerčních i rekreačních objektů.
Restaurace U Kolji Litomyšl – lahodné pokrmy z čerstvých surovin
Hledáte výjimečnou restauraci, kam byste mohli vzít své přátelé nebo rodinu? O jednom takovém místě víme, vyrazte do Restaurace u Kolji.
Výkup nemovitostí – rodinných domů, bytů  a pozemků realitní kanceláří za co nejvyšší ceny
Pokud uvažujete o prodeji rodinného domu, bytu a dalších nemovitostí v okolí Svitav, obraťte se na Realitní kancelář PRIME REALITY s.r.o. Vykupujeme nemovitosti za nejvyšší možné ceny.
Výroba sportovního oblečení a fun produktů Svitavy, pánské, dámské, dětské, sublimační tisk, 100 % kvalita tisku
Česká společnost OMNIASPORT s.r.o. se sídlem ve Svitavách se již od roku 2017 zabývá výrobou sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku, který nelze snadno seprat ani odstranit.
Chovatelské a zahrádkářské potřeby Miroslav Drábek – velký výběr krmiva a zboží pro zahrádkáře
Přemýšlíte, jaké granule máte pořídit pro svého pejska? Nebo mu chcete udělat jen radost nějakou hračkou? Pak navštivte chovatelské potřeby Miroslav Drábek.
ROFLEX bezúdržbová torzně pružná spojka Svitavy - krátká zástavba a jednoduchá montáž
ROFLEX systém je schválen pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu. To je potvrzeno schválením ATEX platným pro evropský region a deklarací EAC.
Obec Linhartice – malebná vesnice s bohatou historií nacházející se v Pardubickém kraji
Linhartice, leží poblíž města Moravská Třebová a její historie je opravdu velmi bohatá. Obec se pyšní první zmínkou už v roce 1365.
Přechodové měchy zajistí plynulý přechod mezi dvěma vagóny
Vyrábíme přechodové měchy pro všechny typy kolejových vozidel, autobusy, trolejbusy, tramvaje a vlaky - BAVO Poříčí s.r.o. Litomyšl, Svitavy
Odolné, strojně hlazené lité betonové podlahy pro garáže, vjezdy do garáží
Strojně hlazené lité betonové podlahy, které jsou díky svým vlastnostem a vysoké odolnosti ideální volbou pro podlahy v garážích nebo vjezdy do garáží, realizuje firma MH Beton s.r.o.
Čištění kanalizací, odpadů, ucpaných umyvadel a toalet od Pavel Šafář
Pavel Šafář z Moravské Třebové v okrese Svitavy nabízí služby v oblasti čištění ucpaných kanalizací, odpadů, umyvadel, van nebo toalet účinnou tlakovou metodou.
Prodejna a e-shop se zbožím výpočetní techniky Moravská Třebová
Internetový prodej výpočetní techniky a IT zboží, PC, notebooky, telefony a tiskárny pro všechny za parádní ceny s rychlými dodacími termíny.
Výroba a prodej kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku, sériová i kusová výroba
Společnost Kovokonstrukt s.r.o. se již od roku 1996 zabývá výrobou a prodejem kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku. Kovové držáky vyrábíme nejen sériově, ale také kusově.
Vyprácování geometrického plánu stavby do jednoho měsíce od měření
Jestliže řešíte zaměření staveb kvůli zápisu do katastru nebo potřebujete geometrické plány k jiným záležitostem, obraťte se ve Svitavách či Ústí nad Orlicí na zeměměřiče ve firmě Geodézie Harašta.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce a průmyslové objekty od STAVOTREND Pořičí s.r.o.
STAVOTREND Pořičí s.r.o. je rodinná stavební firma, která se v Pardubickém kraji zabývá stavební a inženýrskou činností, zemními prácemi a rekonstrukcemi.
Výroba a dodávka strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů
Komplexní služby od návrhu, výroby, přes montáž a servis strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů poskytuje firma SVAM LITOMYŠL spol. s r.o.
Jedlová – obec v Pardubickém kraji okres Svitavy
Malebná víska v okrese Svitavy, obec s bohatou historickou stránkou a vysokým počtem obyvatel, skvělé místo pro občany a návštěvníky.
Obec Jedlová
Oční optika Litomyšl, zhotovení brýlí na počkání, úpravy brýlí, prodej kontaktních čoček, opravy
Naše optika nabízí profesionální služby co se týče prodeji brýlí, prodej kontaktních čoček, měření zraku, aplikace kontaktních čoček, opravy a úpravy brýlí.
Obec Bělá nad Svitavou, okres Svitavy, skalní útvar Čertova díra s netopýry, cyklostezky, akce
Bělá nad Svitavou je opravdu malebná vesnička, především pro svoji nádhernou přírodu zejména na podzim, kdy javory, lípy a jasany hrají všemi barvami.
Moravskotřebovský aquapark – teplá voda, tobogán a zábava pro celou rodinu
Vydejte se za pěkného počasí s celou rodinou do Moravskotřebovského aquaparku. Užijte si odpočinek a relax v plaveckém a rekreačním bazénu a také na tobogánu.
Veřejné bruslení pro děti, dospělé a školy v krytém zimním stadionu
Bruslení na ledové ploše pro veřejnost poskytuje krytý zimní stadion v Moravské Třebové. V našem zimním stadionu mohou bruslit děti, dospělí, školy i školky.
Krásné historické město Moravská Třebová na pomezí Čech a Moravy
Objevte krásné renesanční město Moravská Třebová, které leží v Pardubickém kraji v okrese Svitavy. Město s bohatou historií, krásnými památkami a spoustou příležitostí pro sport, ale i investice.
Penzion a Restaurace Pod Klášterem Litomyšl, nekuřácké ubytování s celodenním stravováním
Příjemnou a klidnou atmosféru obstará Restaurace Pod Klášterem, kterou najdete v historickém centru města Litomyšl, zajišťujeme také pěkné ubytování.