Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Svitavy
Rostlinná výroba Jedlová - pěstování obilovin, olejnin a pícnin
Náš zemědělský podnik Jedlová se zaměřuje na pěstování a prodej obilovin, olejnin a pícnin.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader, prodej sanitární keramiky, obkladů, dlažeb
Koupelnu podle Vašich představ Vám zrekonstruuje společnost BÁRTA - KOUPELNY Bohumír Bárta z Poličky u Svitav. Provádíme kompletní stavební i fasádnické práce včetně interiérové přestavby.
Odolná spojka Minex s kovovým těsnícím pouzdrem
Naše společnost se zabývá výzkumem, vývojem a výrobou spojek a brzd pro moderní pohony - KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko, Svitavy
E-shop sportovní a doplňkové výživy EXTRIFIT® pro plný fyzický výkon kulturistů
Podpořte svůj talent i sportovní ambice se značkou EXTRIFIT, s.r.o. z Dolního Újezdu u Litomyšle. Výživové doplňky pro všechny, kteří od svého těla očekávají maximální výkon a výsledky.
Komíny, komínové tvárnice a komínové systémy pro všechny typy kotlů
Komíny a komínové systémy CJ BLOK® s možností napojení na všechny typy kotlů a s vysokou protipožární odolností vyrábí a dodává CJ BLOK Sp. z o.o., organizační složka.
Mladějov na Moravě s kulturním životem i pamětihodnostmi
Mladějov na Moravě, vesnice v Pardubickém kraji v okrese Svitavy s bohatým kulturním životem i pamětihodnostmi, úzkorozchodnou železnicí a průmyslovým muzeem.
Bezplatná likvidace autovraku - ekologická likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov zajistí ekologické likvidace starých vozidel. V lokalitě Pardubický kraj funguje středisko ve Svitavách, kde provedeme bezplatně likvidace autovraku.
Chemické čištění potrubí, rozvodů, výměníků a chladicích systémů
Chemické čištění otopných systémů, rozvodů teplé vody, výměníků, chladicích systémů, bojlerů, kotlů od usazenin a nečistot realizuje společnost DK Chemo, s.r.o., Svitavy.
Preparování loveckých trofejí, věrné preparáty jako živé
Preparování loveckých trofejí všech druhů zvířat, srnky, jelena, šelem, zebry či medvěda, věrné preparáty jako živé za použití moderních technologií vytváří Preparace Pekař spol. s r.o.
Obec Jedlová, vesnice na českomoravském pomezí, historie, příroda
Obec Jedlová se nachází v okrese Svitavy na českomoravském pomezí s bohatou historií, neporušenou přírodou, kostelem a bývalými lázněmi s léčivým pramenem.
Obec Jedlová
Digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, kopírování, grafické studio
Digitální, ofsetový, barevný, černobílý a velkoplošný tisk, kopírování, gravírování, grafické návrhy realizuje studio společnosti DTP centrum, v.o.s., Svitavy.
DTP centrum, v.o.s. grafické studio
Víkendová cyklobusová doprava, pohodlné autobusy, zkušení řidiči v okresu Svitavy
Zpříjemněte si cestování pohodlnými a komfortně zařízenými autobusy od společnosti Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Disponujeme moderními dálkovými autobusy, mikrobusy i minibusy.
Městská i meziměstská autobusová doprava na Svitavsku, linková i mezinárodní doprava
Bydlíte ve východních Čechách a rádi cestujete autobusem? Využijte služeb autobusového dopravce Zlatovánek spol.s r.o., který zajišťuje městskou i meziměstskou dopravu v Poličce a širokém okolí.
Autobusová doprava v Pardubickém kraji, zájezdová doprava, minibus pro soukromé akce
Spolehlivou autobusovou dopravu pro různé příležitosti Vám zajistí společnost Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Naplánujete si zájezd a my zařídíme dopravu naším moderním dálkovým autobusem.
Oprava zemědělské techniky s autoservisem, výroba a prodej elektrických zařízení a sekaček
Opravu zemědělské techniky, osobních i nákladních automobilů Vám zajistí společnost ERGO, společnost s ručením omezeným z Chornice u Svitav. Poradíme i s výrobou zámečnických konstrukcí a sekaček.
Obvodní lékař pro děti a dospělé v Litomyšli, vystavení potvrzení o zdravotní způsobilosti
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která poskytuje kompletní zdravotní prohlídky dětem i dospělým. Vystavujeme rovněž potvrzení o zdravotní způsobilosti.
Ordinace pro děti a dorost, preventivní lékařská péče, nadstandardní očkování, homeopatie, akupunktura
Kvalitní lékařskou péči pro děti a dospělé Vám poskytne MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila z Litomyšle. Klademe důraz na prevenci a aplikaci moderních diagnostických metod.
Praktický lékař pro děti a dorost, specializace na léčbu edémů, Litomyšl
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která se specializuje na léčbu dětí a dospělých. Ke svým pacientům přistupujeme vždy individuálně a s maximální pečlivostí.
Prodej rodinného domu ve Ždírci nad Doubravou - plyn, elektr. energie a veřejný vodovod
Náš tým se vám postará o vaši nemovitost. Zajistíme prodej včetně pozemků, koupi nemovitosti včetně pozemků nebo navržení prodejní ceny.
Pohřební a hřbitovní služby Moravská Třebová - kompletní služby spojené s vyřízením pohřbu
Pohřební služba Věra Netolická zajišťuje kompletní služby spojené s vyřízením pohřbu.
Lokální větrání s rekuperací tepla pro domy, kanceláře, restaurace i haly
Neztrácejte přebytečné teplo z domova, kanceláře, restaurace nebo haly - pořiďte si lokální větrání s rekuperací tepla od firmy Turbovex - systém, díky kterému budete dýchat čerstvý vzduch.
Odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu
Pomoc při řešení problému s plísní v domě či sklepě hledejte u firmy SolarAir s.r.o. ve Svitavách - zaměřuje se na odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu pomocí solárních panelů.
Profesionální cateringové služby s kreativními šéfkuchaři a vysokou gastronomií
Prvotřídní catering od nejlepších kuchařů v oboru Vám zajistí společnost Hotel Aplaus**** ELLA Litomyšl s.r.o. Vysoká gastronomie plná nezapomenutelných chutí a zážitků.
Temperování a přitápění místností s teplovzdušnými solárními panely pro příjemný domov
Teplovzdušné solární panely SolarVenti Vám pomůžou s větráváním, odvlhčováním a plísněmi a v neposlední řadě s přitápěním a vytápěním domu, které Vám sníží energetickou náročnost.
Tlakové čištění kanalizace včetně revize, spolehlivé čištění ucpaných bytových odpadů
Kvalitní čištění kanalizačních přípojek, bytových odpadů, WC, van, dřezů či umyvadel Vám zajistí společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace z Moravské Třebové.