Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Revize a rekonstrukce účetnictví v Brně
Daňová kancelář Topinka nabízí v Brně revizi a rekonstrukci účetnictví, včetně podání dodatečných daňových přiznání. Provádíme analýzu výchozího stavu účetnictví, návrh řešení a odstranění nedostatků.
Daňové poradenství Topinka Brno
Užijte si rodinnou dovolenou na Moravě s komfortním ubytováním v hotelu s wellness
Rodinný pobytový balíček Family s polopenzí na dvě noci v luxusních pokojích s možností navštívit wellness zdarma poskytuje Hotel AVANTI v Brně. Navíc dostanete hodiny bowlingu.
Hotel AVANTI****
Diagnostika a servis fotovoltaické elektrárny
Diagnostika a servis fotovoltaické elektrárny provádí firma S.G. CZ, spol. s r.o. Opravy vnitřní a venkovní rozvodny VN a NN. Termovizní měření.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Digitální tisk fotoobrazů na plátno - precizní zpracování, grafický návrh
Digitální tisk na plátno realizuje naše společnost K+L, spol. s r.o. z Brna. Vytiskneme firemní plakáty pro reklamní účely nebo zajímavé fotografie, jež zútulní kancelářské prostory a jiné interiéry.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Textilní a kokosové rohože - interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot
Textilní a kokosové rohože, interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot Vám dodá firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé České republiky i Slovensko.
DIAMANT AK s.r.o.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal. Montáž podlahových systémů.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal zajišťuje firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna v rámci celé ČR. Dodávka i následná montáž podlahových systémů.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Renovace, obkládka schodišť a schodových stupňů - obklady z PVC, dřeva, vinylu a koberců
LASPO podlahářství, s.r.o. provádí obkládku, renovace schodišť a schodových stupňů v okolí Znojma, Břeclavi a Brna. Realizujeme obklady z koberců, dřeva, vinylu nebo PVC.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Speciální analýza - znečištění ovzduší, plynných a prachových škodlivin v pracovním prostředí
Speciální analýzu znečištění ovzduší a měření hlučnosti v pracovním prostředí provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Analýza spočívá především ve stanovení plynných a prachových škodlivin.
Detekta s.r.o.
Svařování nerezové oceli TIG, MIG/MAG metodou pro různá odvětví průmyslu
Kvalitní komponenty a vybavení z oceli vyrábí naše firma GIOMETAL s.r.o. z Brna. Zpracujeme chemické, potravinářské a ostatní nerez oceli TIG nebo MIG/MAG metodou včetně povrchových úprav.
GIOMETAL s.r.o.
Půjčovna brusek na podlahy a parkety – kvalitní technika a brusivo za skvělé ceny
Kvalitní techniku, brusivo, půjčování brusek na podlahy a parkety za příznivé ceny a poradenství v oblasti renovací podlah zajišťuje půjčovna BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Zaměstnavatel v insolvenčním řízení – získání dlužné mzdy, ochrana zaměstnanců
Jak se můžete chránit jako zaměstnanec vám poradí advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS s.r.o. z Brna, která vám pomůže se získáním náhrady dlužné mzdy od zaměstnavatele v insolvenčním řízení.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Interiérová a exteriérová industriální okna – dlouhá životnost a možnost individualizace
Dopravu a montáž, návrh a možnost individualizace interiérových a exteriérových industriálních oken s dlouhou životností zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Akustické panely a absorbéry pro snížení hluku v interiérech, stavebnictví
Výrobky pro snížení hluku v interiérech dodává společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna. Akustické pěnové panely a absorbéry vyrábíme pro stavebnictví, kde je potřeba vyřešit odhlučnění.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Exfoliace hloubkové čištění pleti, výživa pokožky, chemický peeling Brno
Exfoliace hloubkové čištění pleti, výživa pokožky, chemický peeling provádí studio 5R Studio. Nejmodernější kosmetické přístroje.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Uzavírací a zkušební balony pro kanalizace
Společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje izolační systémy, mezi něž patří i uzavírací a zkušební balony pro kanalizaci, které jsou vyrobené z pevné a odolné gumy.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Příčníky pro různé typy automobilů - prodej střešních nosičů na přepravu nákladu
Prodejem střešních nosičů na přepravu nákladu se zabývá firma ASN HAKR Brno s.r.o.. Dodáváme příčníky pro různé typy automobilů Škoda, Audi, BMW, Daewoo, Fiat, Ford, Mercedes, Toyota a jiných značek.
ASN HAKR Brno s.r.o.
E-shop, velkoobchodní prodej značkových cestovních a kabinových zavazadel
Cestovní a kabinová zavazadla vhodná na palubu letadla objednávejte na e-shopu levstra.cz. Naše firma také zajišťuje velkoobchodní prodej značkových cestovních a kabinových zavazadel.
Levstra, s.r.o.
Kvalitní střešní krytina - betonové tašky různých druhů
Betonová střešní krytina různých barevných variant a kvality seženete od brněnské společnosti Mediterran CZ s.r.o., která poskytuje kvalitní střešní krytiny.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ruční plazmové řezací zařízení, zdroj je možné používat na ruční i strojní řezání
Ruční plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. ve svém eshopu či přímo na prodejně v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Výpalky a výkovky různých rozměrů kusová a malosériová výroba hutního materiálu
Kusovou a malosériovou výrobou hutního materiálu se zabývá firma rapid trade, s.r.o. z Brna. V okolí Jihlavy dodáváme přesné výpalky a výkovky v různých rozměrech.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Výztuže do betonu a kari sítě i s dopravou na místo stavby po celém Jihomoravském Kraji
Spolehlivým dodavatelem výztuže do betonu a kari sítě je společnost Armospol sídlící v Brně. Dopravíme Vám potřebný materiál na místo stavby po celém Jihomoravském kraji.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Daňová optimalizace a snížení daňové zátěže pro Váš podnik i jednotlivce
Spolehlivá a zkušená Daňová kancelář Topinka v Brně se specializuje na poskytování daňových poradenství pro firmy i jednotlivce. Pomůžeme Vám s daňovou optimalizací a se snížením daňové zátěže.
Daňové poradenství Topinka Brno