Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Spolehlivé měniče a napájecí zdroje – ověřená kvalita britské značky Alfatronix
Kvalitní měniče do nákladních vozidel a autobusů a napájecí zdroje a další moderní příslušenství spolehlivé značky Alfatronix má ve svém bohatém sortimentu společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Průmyslová sekční vrata s pohonem stropním a bočním včetně montáže
Sekční průmyslová vrata s douhou životností, nerezovým kováním a zesílenou konstrukcí instaluje firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Průmyslová vrata jsou dodávána s bočním nebo stropním pohonem.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší, o ochraně ovzduší
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Provádíme služby dle požadavků vyhlášky o ochraně ovzduší.
Detekta s.r.o.
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT koupíte v eshopu či na prodejně v Brně u firmy FORMICA WELD spol. s r.o.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Vymezovací sloupky páskové nebo lanové – kvalitní zahrazovací prostředky
Různé druhy a provedení vymezovacích sloupků páskových se samonavíjením nebo zahrazovacích lanových z nerezové oceli má ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Pěnové vzduchové filtrace, průmyslová vzduchotechnika - sycené, retikulované
Pěny sycené aktivním uhlím, odlučovače ropných látek a pěnové vzduchové filtrace vyrábí společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna, která se zaměřuje na oblast průmyslové vzduchotechniky.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Autonosiče na tažné zařízení - nosiče na kola, koloběžky, motorku prodej, eshop
Autonosiče na tažné zařízení od výrobce firmy ASN HAKR Brno s.r.o. Prodávají kompletní sortiment na převoz kola, elekrokola, koloběžky, ale i motorky.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Tisk roll-up, PopUp bannerů - prezentační systémy přímo na míru
Prezentační systémy přímo na míru vyrobí společnost K + L, spol. s r.o., kterou najdete v Brně na Výstavišti. Tiskne roll-up a PopUp bannery. Poradí Vám, jaký systém je nejvhodnější pro Vaši reklamu.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a  hodin s tradicí
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a hodin s tradicí vám zajistí hodinářství Strnad v Brně.
Hodinářství Strnad
Průmyslové převodovky - široký výběr čelních, šnekových i speciálních převodovek
Vyberte si z široké škály průmyslových převodovek od brněnské firmy SPONA - ROL s.r.o., která se zaměřuje na prodej čelních, šnekových i speciálních převodovek.
Velkoobchodní dodávky kvalitních pevných paliv pro uhelné sklady, firmy - černé, hnědé uhlí, koks, brikety, antracit
Firma EMTB Trade s.r.o. v Brně zajišťuje velkoobchodní dodávky kvalitních pevných paliv pro uhelné sklady a firmy. Černé i hnědé uhlí, koks, brikety i antracit dodává do České i Slovenské republiky.
EMTB Trade s.r.o., Brno
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu Brno
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Výběr sítě dokonce v šedé a černé barvě, které dokonale splynou s oknem.
iPARAPETY s.r.o.
Bezproblémový převoz skleněných výplní, vitrín a oken pomocí hydraulické ruky
Společnost Rychlá Ruka s.r.o. Vám pomocí auta s hydraulickou rukou zajistí montáž, převoz a manipulaci skleněných vitrín, oken, výplní a stojanů se sklem v celé České republice.
Pasport budovy, informační model stavby - BIM, zpracování dat v digitální podobě
Kompletní zpracování stavitelských dat v digitální podobě provádí firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na informační modely staveb a pasporty budov (BIM) pro podnikatelské subjekty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Prodej a dodávka filtrů pro průmysl, filtrační technologie, filtrační zařízení
Velkoobchod, prodej filtračního zařízení, filtry pro průmysl, filtrační technologie, filtrace vzduchu a veškerý sortiment dodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Manipulace a převoz stavebních kontejnerů a buněk zajistíme ve všech větších městech
Společnost Rychlá ruka z Brna zajistí manipulaci a převoz stavebních kontejnerů a buněk. Nákladní auto s hydraulickou rukou přepraví veškerá těžká břemena v okolí měst Brno, Ostrava, Olomouc, Praha.
Nosiče kol na tažné zařízení – výroba a prodej
Kvalitní a spolehlivé nosiče kol na tažná zařízení, vhodná k přepravě kol, koloběžek i motorek zakoupíte u společnosti ASN HAKR Brno s.r.o.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Zachování výborné chuti i kvality vína a moštů – bag in boxy a obaly v mnoha objemech
Na prodej bag in boxů, které slouží nejen k zachování chuti a kvality moštů, a dalších obalů s různými objemy se zaměřuje pro oblasti Valtic a Znojma pobočka společnosti Model Pack Shop Brno.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Právní poradenství, právní konzultace, Brno, Jihomoravský kraj
Právní konzultace a právní poradenství, jako je zajištění poradenství v oborech obchodního práva, živnostenské, pracovní a další pro Vás poskytuje brněnská Regionální hospodářská komora Brno.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera – kompatibilní s analogovými systémy a s malou spotřebou
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera, které jsou kompatibilní s analogovými systémy a mají malou spotřebu má ve svém bohatém sortimentu společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Výhody fyzioterapeuta na protetické pobočce aneb komplexní péče pro pacienty
S léčbou a prevencí pohybové aparátu pomáhá společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Navštivte Protetiku na ulici Hybešova, kde se na komplexní péči pacientů podílí specializovaný fyzioterapeut.
Ergona Brno
Široký výběr elektromotorů - fázové asynchronní, integrované nebo pro výtahy
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. se zaměřuje na prodej elektromotorů. V nabídce najdete jak elektromotory fázové, tak integrované, se změnou počtu pólů nebo elektromotory pro výtahy.
Myčky, pračky, sušičky - spolehlivá oprava a servis v Brně
V oblasti servisu a oprav myčky, pračky nebo sušičky se obraťte na odborníky z firmy Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.