Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Výstavní stojany Flexiframe – vhodné na obrazy, plakáty i na reklamu
Stojany Flexiframe vhodné na výstavy ve vnitřních i venkovích prostorách, na obrazy, plakáty nebo upoutání reklamy prodává nejen na svém e-shopu společnost Activity promotion s. r. o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Dodávka vysokonapěťových a nízkonapěťových zařízení pro energetiku
Dodávka vysokonapěťových a nízkonapěťových zařízení pro energetiku, pro zařazení do distribučních sítí pro napájení. Kioskové trafostanice jedině od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Oprášení zašlého lesku podlah – renovace a broušení parket prováděné specialisty
Oprášení zašlého lesku podlah, navrácení původního vzhledu, údržbu a broušení parket provádí se svou kvalitní technikou odborníci ze společnosti BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Střešní krytina TERRAN, kvalitní betonová krytina od společnosti Mediterran CZ s.r.o.
Střešní krytina, střešní taška TERRAN, kvalitní betonová krytina, taška od výhradního dodovatele - od společnosti Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Uzavírací a zkušební balony pro plynovody - profesionální uzavření plynovodu
Brněnská společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje speciální uzavírací a zkušební balony pro plynovody, které jsou z kvalitní gumy, která vydrží i vysoký tlak.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Autorizovaný servis domácích spotřebičů - myček všech značek Brno
Autorizovaný servis myček všech značek, záruční i pozáruční servis vám poskytne firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Tvarové výpalky a výpalky s úkosy  - CNC zakázková, sériová výroba
CNC zpracování tvarových výpalků a výpalků s úkosy provádí firma R + W Ferra s.r.o. z Brna. Realizujeme zakázkovou a sériovou výrobu včetně zpracování podkladů pro Vysočinu a okolí.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Výroba kvalitní svařované sítě v rolích na oplocení zahrad nebo rozvoden
Firma Betafence se specializuje na výrobu svařovaných plotových sítí. Tyto sítě jsou vhodnou volbou pro funkční oplocení zahrad, rozvoden, průmyslových areálů. Kontaktujte firmu s dlouhou historií.
Betafence s.r.o.
Kurzy němčiny v Brně i online, pro děti, mládež a dospělé
Naučte se německy s Österreich Institut Brno s.r.o., jazykovou školou, která nabízí kurzy němčiny pro děti, mládež a dospělé. Jsme certifikovaným zkušebním centrem pro mezinárodní zkoušky ÖSD.
Österreich Institut Brno s.r.o.
Dodávka hutního materiálu, jako jsou kari sítí i betonářské oceli se zajištěním nakládky i dopravy
Dodávkou hutního materiálu, mezi který patří kari sítí i betonářské oceli zajistí společnost rapid trade s.r.o. působící na Vysočině. Firma se postará i o dělení a ohyby, nakládku a dopravu.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Regály pro váš sklad, kancelář i domácnost
Kvalitní, bezpečné a praktické regály pro vaše skladování a archivaci od společnosti STRATUS spol. s r.o. Široký výběr regálů pro různé účely a potřeby.
STRATUS spol.s r.o. skladové vybavení, regály
Kamerové systémy CCTV, bezpečnostní kamery - instalace, servis, revize
Záruku bezpečí, přehlednou kontrolu a ochranu majetku Vám zajistí bezpečnostní kamery. Instalaci, montáž, servis a revize kamerových systémů CCTV provádí firma ELMONT GROUP, a.s., z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Spolehlivá daňová kancelář Vás zastoupí při jednání se správcem daně
Zastupování před správcem daně na základě plné moci je služba, kterou nabízí Daňová kancelář Topinka v Brně. Spolehněte se na zkušené daňové poradce.
Daňové poradenství Topinka Brno
Detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu - pro údržbu i rychlou prevenci
Brněnská firma SONOTEC s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu měřící a diagnostické techniky, k niž patří i detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu, technických plynu a dalších.
SONOTEC s.r.o.
Kvalitní doplňky ke kávě – cestovní kávovary, porcelánové šálky a stojánky na ubrousky
Na prodej cestovních kávovarů, porcelánových šálků na kávu, stojánků na ubrousky a dalších kvalitních doplňků se zaměřuje e-shop exkluzivního dodavatele kávy San Salvador – společnost Caffe Mio Store.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Zpracovatel GIS – volná pracovní pozice s náborovým příspěvkem v Brně
Pracovní pozici s náborovým příspěvkem jako zpracovatel GIS s mnoha benefity jako je například možnost home office hledá do svého kolektivu společnost ADITIS s.r.o. v Brně.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Elektroerozivní obrábění a kovovýroba - hloubička a drátovka s vysokou přesností
Přesnou kovovýrobou dílců se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Pro elektroerozivní obrábění využíváme hloubičku Erocom Hansen 600, Charmilles Roboform 350 a drátovku Mitsubishi Electric MV2400 S.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Zprostředkování pronájmu i prodeje obchodních prostor, kanceláří, výrobních hal i skladů v okolí Brna, Ostravy a Prahy
I.E.T. Reality s.r.o. je jednou z největších realitních kanceláří v Brně se specializací na pronájem a prodej komerčních prostor. Nyní i v Ostravě a v Praze jsme schopni Vám zajistit své služby.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Lakování karbonových výrobků Airbrush - umělecké malování na auta, motorky, přilby
Lakování karbonových výrobků zajišťuje Autolakovna BOSS Dušan Sedláček z Brna. Speciální airbrush technikou malujeme na auta, motorky a přilby.
Opravy a tónování oken, výměna autoskel, kvalitní autoskla, montáž
Prodej kvalitních autoskel, výměna a montáž autoskla, opravy a tónování oken na automobilech, vysoce kvalitní homologovaná autoskla dodává Autoskla Vacek s.r.o., z Brna.
Autoskla VACEK s.r.o.
Plotové dílce vcelku pro oplocení rodinných domů, objektů
Společnost Betafence s.r.o. z Brna se zabývá výrobou a prodejem různých typů oplocení. Vyrábí a dodává plotové dílce vcelku na oplocení rodinných domů, firemních areálů, sportovišť či staveb.
Betafence s.r.o.
Servis a opravy zařízení Apple – kompletní péče o MacBooky, iPady, iPhony a další produkty
Na servis a opravy zařízeních Apple jako jsou MacBooky, iPady a různé iPhony se zaměřují specialisté z prodejny počítačů a telefonů v Brně od společnosti RUITEC s.r.o. působící i pro okolí Blanska.
Prodejna a servis počítačů a telefonů Opravíme v Brně
Náhradní díly na domácí spotřebiče - autorizovaný servis AEG, Electrolux a další
Odborníkem na domácí spotřebiče je firma Chladservis VaRa v Brně. Zajistí vám originální náhradní díly na domácí spotřebiče. Jsme autorizovaným servisem značek AEG, Electrolux, Gorenje, Venus a další.
Ultrazvukové sondy - spolehlivé měřící a testovací přístroje
Ultrazvukové sondy SONOSCALE a SONOSCAN, jako testovací přístroje pro měření a detekci předmětů od technologické společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.