Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovy Vary
Autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, cínování, leštění laků
Autoklempířství, karosářství, autolakovna společnosti Color Auto s.r.o., se sídlem v Karlových Varech, Vám zajistí opravy karoserií a laků automobilů a motocyklů.
Stavební projektant, projektování pozemních staveb, projektová kancelář Karlovy Vary
Stavební projektová kancelář Ing. Karel Drahokoupil, sídlící v Karlových Varech, se zabývá projektováním pozemních staveb při výstavbě či rekonstrukci budov.
Módní stylistka - osobní styl v odívání, proměna šatníku
Pro ty, kdo stále hledají osobní styl v odívání, je tu módní stylistka Hana Oliverius. Působí v regionu Karlovy Vary, Plzeň, Praha. S osobní stylistkou je proměna šatníku snadná, nechejte si poradit.
Dopravní značky Karlovy Vary
FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej a pronájem dopravních značek se schválením pro osazení na všechny pozemní komunikace v ČR včetně dálnic.
Obec Šemnice a přidružené osady leží v Karlovarském kraji v okrese Karlovy Vary
Obec Šemnice spolu s dalšími přidruženými osadami náleží do Karlovarského kraje a okresu Karlovy Vary. V obci a jejím okolí se nachází přírodní a historické památky a vodáky vyhledávaná řeka Ohře.
Noční a víkendový autoservis Karlovy Vary – rychlá oprava auta během noci a víkendu
Jste časově vytíženi pracovním programem a potřebujete své auto? Pro řidiče v Karlových Varech přichází Auto Edler s.r.o. s novinkou nočního a víkendového autoservisu.
Servis vozů Toyota Karlovy Vary – odborný personál, špičková technika a originální díly
Pokud vlastníte vůz Toyota, jste z Karlových Varů a okolí a hledáte prvotřídní autorizovaný servis pro pravidelnou údržbu vozu nebo jeho náhlou opravu, kontaktujte Auto Eder, s.r.o.
Autolakovna, autolakýrnictví, oprava karoserie, lakování aut Karlovarský kraj
Potřebujete přelakovat auto, nebo provést drobné opravy karoserie? Obraťte se na naši autolakovnu. V Karlovarském kraji provádíme kompletní autolakýrnické práce.
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel, vyhotovení znaleckých posudků
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel a profesionální vyhotovení znaleckých posudků v rámci Karlovarského a Plzeňského kraje Vám zajistí soudní znalec Jan Šmucler.
Bourací práce a demolice objektů těžkou i ruční technikou
Bourací práce a demolice všech druhů objektů provádí společnost ANTISTAV s.r.o., Karlovy Vary. Zajišťujeme demolice s využitím těžké i ruční techniky.
Pneuservis pro motocykly a nákladní automobily, uskladnění pneumatik
Přezutí, výměny a opravy pneumatik pro motocykly či nákladní automobily zajišťuje pneuservis NECHMAČ-pneu, s.r.o., Karlovy Vary – Tuhnice. Nabízíme také uskladnění či prodej pneumatik.
Komplexní služby v oblasti prodeje i pronájmu nemovitostí, bytů, domů i pozemků
Profesionální servis při prodeji, koupi i pronájmu nemovitostí nabízí realitní kancelář FOX REALITY, Ing. Stanislav Douša, Karlovy Vary. Zajistíme prohlídky nemovitostí, smlouvy i další náležitosti.
Urbanistické studie a posudky pro velké územní celky i sídelní útvary
Urbanismem a vypracováním urbanistických studií se zabývá Ing. arch. Ivan Štros z Ostrova v Karlovarském kraji. Urbanista s dlouholetou praxí, člen České komory architektů.
Zámečnické zboží pro spolehlivé mechanické zabezpečení Vašeho domu
Mechanické zabezpečení objektů prodává firma KARSTAV GROUP s.r.o., Karlovy Vary. Nabízíme bohatý výběr zámků, bezpečnostních vložek, sejfů i trezorů od renomovaných výrobců, včetně montáže a servisu.
Realizace protipožárních stavebních konstrukcí pro zajištění požární bezpečnosti
Protipožární stavební konstrukce provádí společnost Lesovská stavební s.r.o. z obce Hájek v Karlovarském kraji. Zajistíme požární bezpečnost a odolnost stavebních konstrukcí a konstrukčních prvků.
Projektování pozemních, technologických a inženýrských staveb
Projektovou činnost ve výstavbě provádí společnost BPO spol. s.r.o. z Ostrova v západních Čechách. Projektujeme pozemní, technologické i inženýrské stavby, jak v rámci novostaveb, tak i rekonstrukcí.
Luxusní kožená galanterie, prodej kvalitních kabelek, zavazadel i doplňků
Kvalitní kabelky, kufry, peněženky, šátky, opasky i další doplňky Vám nabídne kožená galanterie Drahomíra Bartůšková, Karlovy Vary. Prodáváme luxusní kožené zboží známých značek.
Poznejte krásy Krušných hor s horským Hotelem Malamut
Komfortní ubytování a zázemí pro sport i turistiku v Krušných horách Vám nabízí horský Hotel Malamut, Nové Hamry. Vybavené pokoje, bazén, školicí místnost i restaurace s českou kuchyní a zvěřinou.
Autolakovna pro lakování automobilů i motocyklů, renovace laků, přeleštění
O lakování Vašeho automobilu i motocyklu se postará autolakovna COLOR AUTO s.r.o., Karlovy Vary. Lakování, renovace i opravy laku pro všechny osobní a nákladní vozy, motocykly i příslušenství.
Projektová činnost v investiční výstavbě, pozemní stavby
O projektování pozemních staveb malého i velkého rozsahu se postará projektant Ing. Karel Drahokoupil, Karlovy Vary. Odborné poradenství, projektování, jednání s úřady a inženýrská činnost.
Taxi služba za výhodné ceny v rámci Karlovarského kraje
Nízkonákladovou taxi službu v Karlovarském kraji i do Prahy zajišťuje firma SPO KV. Nabízíme taxi služby pro jednotlivce i firmy, moderními vozy, za jasně dané a výhodné ceny.
Dopravní značení včetně příslušenství Karlovy Vary - typ L i LA
Společnost FLEX dopravně inženýrské služby nabízí nejrůznější dopravní značení - tedy dopravní značky a jejich příslušenství. Dopravní značení u nás můžete zakoupit, ale i zapůjčit, záleží na vás.
Nové Volvo V60 CC (Cross Country) k vyzkoušení v Auto Eder | Karlovy Vary
Volvo V60 CC je robustní, dynamické a spolehlivé za každých okolností. Tak by se dal ve zkratce charakterizovat nový model, který nabízí i Auto Eder Karlovy Vary. Díky své masivní konstrukci bez problému zvládne Volvo V60 CC i velmi náročný terén, na horských cestách i v přírodě se s ním ale budete cítit maximálně komfortně a bezpečně. Zaujalo i ...
Servis vozů Volvo -  noční a víkendové opravy aut v Karlových Varech
Autorizované opravy a servis vozů značky Volvo provádíme v našem novém, špičkově vybaveném autoservisu v Karlových Varech v noci i o víkendech. Pro Vaše poškozené auto přijedeme až do práce či domů. Pokud se Vám něco přihodilo během cesty, máte možnost si na krátké opravy počkat v příjemné čekárně vybavené televizí, kamerovým systémem průběhu ...
Přestavba vozů Toyota Karlovy Vary - úprava hasičských, sanitních a užitkových aut
Přestavujeme vozy na hasičské, speciální a sanitární automobily v naší karlovarské dílně. Zabýváme se přestavbou hasičských, užitkových a velitelských speciálních vozů značky Toyota. Přetvoříme Váš vůz na pojízdné dílny a upravíme auta pro práci lesníků či přepravu zvířat. Řídíme se dle potřeb a požadavků zákazníka. Speciálně ...