Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovy Vary
Opravy kanalizací sanačními vystýlkami Karlovy Vary, opravy kanalizací bezvýkopovou technologií
Hotová sanační vystýlka zajistí těsnost proti vnikající balastní vodě, má dlouhou životnost a je odolná vůči tlakovému čištění.
Gvoždík s.r.o. bezvýkopové kontroly, údržba kanalizace
Krematorium a pohřební služba Karlovy Vary, pohřby žehem, tisk smutečního oznámení, převozy
Nabízíme důstojné rozloučení s Vašim blízkým v Krematoriu v Karlových Varech, pohřby žehem, pohřby do země, převozy, výzdoba, tisk oznámení.
Výroba perel ze skla Karlovy Vary, ruční výroba perel a šperků, skleněné perle a šperky
Zabýváme se ruční výrobou skleněných perel a šperků z nich, v eshopu si vyberete krásné a elegantní perle a šperky.
Dodávky plastových oken Karlovy Vary, certifikované sklo s vysokou těsností a pevností
Vysoká kvalita je u nás tradice. Dodávkou a montáží plastových oken se zabýváme již řadu let. Během té doby jsme značkové profily vyzkoušely už ve stovkách domech.
Prodej dámského prádla Karlovy Vary, podprsenky, plavky, punčochy, noční košile, župany, šály
Prodej dámského prádla Karlovy Vary, podprsenky, plavky, punčochy, noční košile, župany, šály, šátky, kapesníky, klobouky, čepice a další módní doplňky.
Malířské práce, nátěry fasád Karlovy Vary, tapetářské práce, interiérové nástřiky, VARIOPAINT
Malířské práce, nátěry fasád Karlovy Vary, tapetářské práce, natěračské práce, interiérové nástřiky, VARIOPAINT, OIKOS a jiné.
Daňový poradce Karlovy Vary
Vedení účetnictví, zpracování daní a daňových přiznání, řešení účetních problému i daňové optimalizace v Karlových Varech realizuje Hana Oktábcová.
Krepovaný papír pro průmyslové balení výrobků Karlovy Vary, kotouče v hnědé a bílé barvě
Naše firma G.T.MANDL, a.s. vyrábí také široký sortiment krepovaného papíru z recyklovaných surovin, průmyslového balení výrobků.
G.T.MANDL, a.s.
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, Karlovy Vary
Usídlili se u vás v domě či provozovně škůdci a nevíte jak se jich zbavit? Vyřešte svůj problém rychle a diskrétně s firmou Libor Čihák DDD Servis z Nejdku. Zajistíme rychlou a ekologickou deratizaci, dezinsekci či dezinfekci vašeho domu. Zbavíme vás tak všech druhů nepříjemných škůdců a ochráníme váš majetek i zdraví. Zajistíme celoroční DDD ...
Geodetické práce Karlovy Vary, na profesionální úrovni
Provádím geodetické práce na profesní úrovni v Karlových Varech a okolí. Postarám se o vyřízení dokumentace s katastrem nemovitostí a vyhotovím mapy pro projekt i s inženýrskými sítěmi. Ty nechám odborně zkontrolovat příslušným administrátorem. Výškově a polohově vytyčím příslušnou stavbu a vypracuji plány pro realizaci. Zaměřím a zpracuji ...
Přezutí pneumatik a vyvážení kol Karlovy Vary, správné přezutí pneumatik pro bezpečnou jízdu
Přezutí pneumatik a vyvážení kol Karlovy Vary, správné přezutí pneumatik pro bezpečnou jízdu, perfektní přilnutí pneumatiky k povrchu vozovky sníží náklady na jízdu.
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích, hypnóza, psychologické poradenství.
Prodej uhelných briket a palivového dříví Karlovarský kraj, balené uhlí a brikety, dříví v pytlích
Prodej uhelných briket a palivového dříví Karlovarský kraj, balené uhlí a brikety, prodej dříví v pytlích, tuhá paliva, koks, dodávka uhlí kostka, ořech, složení dopravním pásem.
Hotel Imperial Karlovy Vary, nezapomenutelný zážitek uprostřed lázeňského města
Lázeňský hotelový komplex s nejlepšími ubytovacími službami v Karlových Varech, obrovskou škálou wellness možností a nabídkou skvělého jídla.
Galanterie, dekorační zboží, prodej látek a potisk textilií
Široká nabídka galanterie, látek a potisků dle vašeho přání. Stanislava Harmáčková, provozovatel Sanny studia s dekoračním zbožím v Karlových Varech.
Právní kancelář v Karlových Varech
Právní služby dle individuálních potřeb klienta. Občanské právo, obchodní právo i obhajoba obviněných či zastupování poškozených v trestním řízení. Jsme tu pro Vás.
Výměna a montáž vodovodních baterií, sprchových koutů, umyvadel Karlovy Vary
Instalace, pomoc s výměnou a montáží zařizovacích předmětů sanitární keramiky od firmy PETR METRHA – INSTALATÉRSKÉ PRÁCE z Karlových Varů.
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní krepovaný papír, zpracování papíru, kartonu a lepenky, kvalitní obalový papír, recyklace papíru.
G.T.MANDL, a.s.
Zemní, stavební a jeřábnické práce, demolice, těžba nerostů - služby od firmy s tradicí od roku 1991
Potřebujete pomoci s terénními, zemními, výkopovými pracemi a nevíte na koho se máte obrátit? Společnost LB spol.s r.o. poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v této oblasti.
Veterinární klinika specializována na choroby malých zvířat a koní  - MVDr. Jaroslav Štekl.
Chcete si pořídit nového zvířecího mazlíčka nebo měníte své bydliště a hledáte nového veterináře? Poradíme Vám. Veterinární klinika MVDr. Jaroslava Štekla v Karlových Varech je tou správnou volbou.
MVDr.Jaroslav Štekl - veterinární klinika
Účetnictví, účetní poradenství, konzultace, účetní uzávěrky, zpracování podkladů Karlovy Vary
Účetnictví, účetní poradenství, telefonické, mailové i osobní konzultace, zpracování podkladů pro právnické i fyzické osoby, řešení účetních problémů, účetní uzávěrky - Hana Oktábcová Karlovy Vary
Plynařské práce Karlovy Vary
Plynařské práce od montáže nových kotlů po rekonstrukce kotelen nebo rozvory plynu v novostavbách nabízí nejen v Karlovarském kraji firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček.
Účetní služby - Ing. Eva Večeřová - postarám se o Vaše účetnictví i daně, včetně německých daňových přiznání
Hledáte externí účetní? Nabízím komplexní služby v oblasti daní a účetnictví, individuální řešení a 100% spolehlivost. Ráda Vás přivítám ve své kanceláři ve městě Ostrov - okres Karlovy Vary.
Topení - voda - plyn Karlovarský kraj a okolí
Potřebujete rychle služby topenáře nebo plynaře v Karlových Varech a jeho okolí? Hledáte šikovného instalatéra? O všechny Vaše problémy se postará česká firma pana Josefa Sedláčka J.S. INSTAL.
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin Karlovy Vary
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin, posudková a poradenská činnost Karlovy Vary.