Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovy Vary
Zkušebna VN a laboratoř olejů Karlovy Vary
Mezi služby společnosti OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů v oblasti elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí patří také zkušebna VN a laboratoř olejů.
Rozvodny vysokého napětí Karlovy Vary
Opravy, servis, údržbu a jiné odborné služby pro rozvodny vysokého napětí a jejich pozemky nabízí společnost OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů.
Bezvýkopová kontrola kanalizace inspekční kamerou, tlakové čištění, zkoušky těsnosti kanalizace
Kontrolu stavu Vašeho potrubí bez nutnosti výkopů Vám poskytne společnost Gvoždík s.r.o. z Karlových Varů. Díky naší optické kameře zjistíme případné nedostatky i závady.
Gvoždík s.r.o. bezvýkopové kontroly, údržba kanalizace
Rodinné cukrářství, klasické, svatební i dětské dorty, lahodné zákusky v cukrárně Otovice
Příjemné chvíle s chutným zákuskem i hrnkem voňavé kávy prožijete v příjemné rodinné cukrárně v Otovicích. Velký výběr zákusků, dortů, cukroví a dalších výrobků.
Lázeňské lesy Karlovy Vary
Nejen údržbu zalesněných pozemků a staveb na těchto pozemcích, ale i doplňkové aktivity jako provoz pily a prodej řeziva zajišťuje příspěvková organizace Lázeňské lesy Karlovy Vary.
Obec Stružná na Karlovarsku, aktivní vesnice, součást svazku obcí Slavkovský les
Klidné místo k bydlení disponující vlastní hasičskou zbrojnicí, zrekonstruovanou obřadní síní i školkou naleznete v obci Stružná. Vesnice s bohatým kulturním i sportovním životem.
Obec Stružná, menší vesnice v blízkosti Doupovských hor a lázeňského města Karlovy Vary
Obec Stružná je malebná vesnice v Karlovarském kraji obklopena lesy a loukami, které jsou ideálním místem pro odpolední procházky, odpočinek a načerpání potřebné energie.
Obec Stružná s historií výroby porcelánu a kamenosochařskými památkami i zámkem
Obec nedaleko Karlových Varů významná zámkem i sochou sv. Jana Nepomuckého, taková je vesnice Stružná. Menší osada, jejíž historie sahá až do 14. století.
Topenářské práce Karlovy Vary
Servis, údržbu i montáž nového topení a další topenářské práce nabízí klientům z Karlových Varů a okolí firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček.
Topenářské práce Karlovy Vary
Potřebujete topenáře? Veškeré topenářské práce v bytech, domech, kancelářích nebo výrobních prostorách zajistí firma Petr Merha, Karlovy Vary.
Vodoinstalace Karlovy Vary
Kvalitní provedení služeb v oboru vodoinstalace, rozvody vody, výměny vodoměrů nebo odpadní rozvody nabízí firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Vodoinstalatérské práce Karlovy Vary
Firma Petr Merha se postará o provedení veškerých vodoinstalatérských a topenářských prací u zákazníků z Karlových Varů a okolí.
Lázeňské trojhránky
Tradiční lázeňské trojhránky, oblíbené oplatky lahodné chuti a lákavé vůně pocházející od firmy Karlovarské oplatky s.r.o. si nyní můžete vychutnat s kakaovou, nugátovou nebo čokoládovou náplní.
Obec Teplička - historie a současnost
Propojení historie a současnosti obce Teplička se odráží jak v rozložení architektury samotné obce, tak v jejím okolí. Poznejte i Vy osud této obce a navštivte místa bývalých Sudet.
Osmileté a čtyřleté gymnázium Karlovy Vary, kvalitní příprava k vysokoškolskému studiu
Rozsáhlý soubor znalostí, všeobecný rozhled i orientaci v dnešním světě, to vše a mnohem více získají absolventi instituce První české gymnázium v Karlových Varech, příspěvková organizace.
Obecní úřad Teplička
Obecní úřad obce Teplička, která se nachází nedaleko Karlových Varů informuje na svých internetových stránkách pravidelně své obyvatele o dění v obci, vyhláškách i usnesení zastupitelstva.
Obec Teplička
Již z 15. století pochází první zmínka o obci Teplička, která má svůj název odvozený od říčky Teplé, v jejímž malebném údolí se nachází.
Středoškolské vzdělání s maturitou, výučním listem v oboru lesnictví, zahradnictví a včelařství
Kvalitní vzdělání v oboru lesnictví Vám zajistí léty prověřená instituce Střední lesnická škola Žlutice, příspěvková organizace. Připravíme Vás či Vaše děti pro práci lesníků, zahrádkářů i květinářů.
Ubytování pro manažery a pracovníky firem Mezirolí – jen 8 minut od Karlových Varů
Čeká Vás obchodní cesta do okolí Karlových Varů a hledáte, kde se ubytujete? Pohodlné ubytování pro managery a pracovníky firem nabízí rodinný Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí.
Kominické práce, kompletní revize, vložkování, frézování, pravidelné čištění komínů
Kompletní prohlídky Vašich komínů i včetně čistění Vám zajistí společnost Jan Kodalík – Kominictví z Bernova. Provedeme kontrolu komínů, nebo Vám pomůžeme s jeho rekonstrukcí.
Vyhotovení celních dokladů, zastoupení v celním řízení, hlášení INTRASTAT, poradenství
Komplexní celní služby včetně celních dokladů a poradenství v dané oblasti Vám poskytne společnost Celní služby, s.r.o. z Karlových Varů. Individuální přístup dle potřeb zákazníka.
Uhelné sklady Ostrov, prodej a dodávka tříděného uhlí mosteckého, bílinského a ostravského
Bohatý sortiment kvalitních tuhých paliv naleznete u společnosti AST Coal Trans s.r.o. Uhelné sklady Jaromír Kaucký z Ostrova u Karlových Varů. Zabýváme se prodejem a dodávkou uhlí, briket a koksu.
Šemnice, rekreační oblast na řece Ohři, zastávka vodáků
Obec Šemnice spolu s přidruženými osadami, je vyhledávaná rekreační oblast při řece Ohři, zastávka vodáků v Hospodě a penzionu U Dvořáků, kde se můžete utábořit.
Nemocnice Karlovy Vary, lůžková a ambulantní zdravotní péče
Lékařská péče v Krajské nemocnici v Karlových Varech, lůžková a ambulantní zdravotní péče, lékařská služba první pomoci, základní a specializovaná oddělení s moderním zařízením.
Autosalon Karlovy Vary – profesionální servis a komfortní prostředí
Špičkové služby pro Vás i Vaše auto nabízí nové servisní a prodejní prostory autosalonu o rozloze 10.000 m2 u autorizovaného partnera značek Toyota a Volvo u AutoEdler s.r.o. v Karlových Varech.