Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovy Vary
Barvy, laky, nátěrové hmoty, tónovací centrum, velkoobchod a prodejna
Malířské a fasádnické barvy, laky, tónovací centrum, nátěrové hmoty na dřevo, kov a beton prodává velkoobchod a maloobchod Kouzlo barev - Barvy a laky KV, a.s., Karlovy Vary.
Kouzlo barev - Barvy a laky KV, a.s.
Filtrační polomasky, respirátory pro ochranu dýchacího ústrojí
Filtrační polomasky, respirátory pro ochranu dýchacího ústrojí před pevnými a kapalnými částicemi, pro použití v náročných provozech vyrábí společnost REFIL, spol. s r.o.
Voda, topení, plyn Karlovy Vary
Hledáte odborníky pro obory voda, topení, plyn, kteří Vám namontují nové rozvody nebo vymění potrubí? Spolehněte se na firmu J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Kamenictví Karlovy Vary
Opracování přírodního kamene pro interiérové a exteriérové využití nabízí Kamenictví Tvrdý s.r.o. sídlící nedaleko Karlových Varů. Nabízíme schody, pracovní desky, římsy, obklady, hrobky a další.
Instalatérské práce Karlovy Vary
Potřebujete udělat rozvody vody, topení, plynu a kanalizace nebo vyměnit baterii či spravit kapající kohoutek? Instalatérské práce pro oblast Karlovy Vary a okolí zajistí firma Petr Merha.
Karlovarské oplatky
Karlovarské oplatky od společnosti, jejich lahodná vůně a neopakovatelná chuť, patří k návštěvě Karlových Varů stejně neodmyslitelně, jako ostatní chlouby tohoto města.
Cukrářská výroba a cukrárna s dorty, zákusky, svatebním cukrovím, Otovice okres Karlovy Vary
Cukrářství Ondřejíčkovi s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá výrobou a prodejem dortů, zákusků a svatebních koláčků. Vždy čerstvé a chutné zákusky můžete ochutnat v naší cukrárně v Otovicích.
Autolakovna Karlovy Vary
Autolakovna Josef Doležal sídlící v těsné blízkosti Karlových Varů nabízí kompletní autolakýrnické práce od drobných oprav až po přelakování celé karosérie automobilu.
Trafostanice, prodej nových i repasovaných transformátorů, jejich revize, servis a údržba
OSEP, spol. s r.o., firma poskytující služby v oboru elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí. Zabýváme se prodejem a servisem transformátorů, služby poskytujeme po celé ČR.
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, účetní poradenství, Karlovy Vary
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, roční účetní uzávěrky, daňového přiznání, účetní poradenství Hana Oktábcová - daňové poradenství, Karlovy Vary.
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, Karlovy Vary
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, peněžního a pokladního deníku, evidence majetku realizuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Zpracování daní, daňové poradenství, daň z nemovitosti, DPH, daň z příjmu, Karlovy Vary
Zpracování daní, daňové poradenství, řešení daňových problémů, vypracování a podání daně z příjmu, DPH, daň z nemovitosti zajišťuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Zámečnické zboží online v e-shopu, zámky, bezpečnostní kování, cylindrické vložky, klíče
Mechanické zabezpečení objektů, zámky, klíče, bezpečnostní kování, teď nově i v e-shopu, od firmy KARSTAV GROUP. Součástí prodeje je poradenství a montáž zakoupeného zboží.
Voda, topení, plyn, instalace, kvalitní rozvody a servis především v Karlovarském kraji
JS INSTAL, karlovarská firma působící v oblasti vody, topení a plynu. Zaměstnáváme odborníky z řad topenářů, vodoinstalatérů a plynařů. Optimální řešení, montáž a pravidelný servis Vašich rozvodů.
Prodej dopravního značení Karlovy Vary
Pokud potřebujete dopravní značení pro zajištění bezpečnosti na pozemní komunikaci nebo pro jiné účely, obraťte se na společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech.
Tradiční karlovarské oplatky a trojhránky pocházející z lázeňského města Karlovy Vary
Nezapomenutelná chuť karlovarských lázeňských oplatek se pyšní dlouhou téměř dvousetletou tradicí. Na lahodných příchutích si přímo v Karlových Varech pochutnávaly ty nejvýznamnější osobnosti.
Sklenářství, zasklívání balkonů, lodžií, oken, výloh, Karlovy Vary
Zasklívání balkonů, lodžií, oken, dveří, výloh, výroba akvárií, skleněných stěn, desek, zrcadel, pískování a broušení realizuje Sklenářství Stará Role - Petr Toth, Karlovy Vary.
Půjčovna dopravního značení Karlovy Vary
Potřebujete dočasně vyznačit změny a omezení na dopravní komunikaci? Problém vyřeší půjčení dopravních značek u firmy FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech.
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, vodoinstalatér, topenář, plynař, Nejdek
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, montáž a instalace umyvadel, dřezů, WC, kotlů, radiátorů Vám zajistí vodoinstalatér, topenář, plynař Petr Merha z města Nejdek.
Město Abertamy, rekreace, turistika, cykloturistika, lyžařská oblast Krušné hory
Město Abertamy a Hřebešná leží v okrese Karlovy Vary a nachází se zde skiareál, naučné stezky, štoly. Historicky hornické město navštivte za účelem rekreace, turistiky či sportu.
Obec Jenišov, Pod Rohem, okres Karlovy Vary, historie, příroda
Obec Jenišov a Pod Rohem leží v okrese Karlovy Vary a jsou součástí několika sdružení obcí. V obci a jejím blízkém okolí naleznete velmi zajímavá místa.
Kamenické práce, renovace a výroba náhrobních desek, hrobů, Karlovy Vary
Kamenické práce na zakázku, renovaci náhrobních desek, hrobů, pomníků, výrobu parapetů, obkladů či pracovních desek Vám zajistí Kamenictví Tvrdý s.r.o., Karlovy Vary.
Ubytování v okolí Karlových Varů – romantický Pension SUNSET – Mezirolí
Hledáte-li pohodlné ubytování v okolí Karlových Varů, romantický Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí je pro Vás tou pravou volbou.
Dopravní značení Karlovy Vary
Společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej, servis, pronájem i osazení dopravního značení, vodorovných i svislých značek a ostatního materiálu.
Luxusní a značková kožená galanterie, kabelky, kufry, zavazadla, Karlovy Vary
Luxusní koženou galanterii Drahomíry Bartůškové navštivte v Karlových Varech, kde si můžete zakoupit kabelky, kufry, zavazadla, rukavice, pásky, batohy a jiné doplňky.