Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vyškov
Vodní zahradnictví se zaměřením na pěstování vodních a bahenních rostlin, výstavba jezírek
Pěstováním a prodejem vodních rostlin, okrasných travin i trvalek se zabývá společnost Vodní Zahrada PhDr. Iva Doležalová sídlící v obci Komořany u Vyškova.
Zemědělská technika CLAAS a VÄDERSTAD, prodej nových i použitých strojů pro zemědělce
Zcela nové i použité zemědělské stroje různých značek naleznete u zkušeného prodejce AGRI-TECH s.r.o. se sídlem ve Slavkově u Brna. Ochotně Vám poradíme s výběrem té správné zemědělské techniky
Správa a údržba nemovitostí ve vlastnictví města Rousínov, provoz ubytovny, úklid města
Veškeré služby související se správou nemovitostí města zajistí Městské služby Rousínov, příspěvková organizace. Postaráme se o bytové i nebytové prostory i údržbu veřejného prostranství.
Komplexní pohřební služby, převoz a svoz zesnulých po celé ČR, smuteční obřad s kremací
Důstojné rozloučení se zemřelým i další služby Vám zajistí Pohřební služba - Nohel Vincenc z Šaratic. Zařídíme celý pohřeb tak, aby odpovídal Vašim preferencím a osobním představám.
Zakládání staveb budov, liniová, plošná i bodová zakládání
Zakládání staveb rodinných domů, průmyslových staveb, liniová, plošná i bodová zakládání, výstavbu a rekonstrukci pozemních a dopravních staveb realizuje EDMA s.r.o., okres Vyškov.
Drticí a třídicí technika pro kamenolomy, prodej a zaškolení
Průmyslová technika pro kamenolomy, mobilní a stabilní drticí a třídicí stroje, výkonné a spolehlivé strojní vybavení do těžkých provozů dodává Údržbářský servis Luleč s.r.o.
Zázračný ženšenový sirup a další bylinné tinktury pro zdravý životní styl
Ženšenový sirup, zázvorový sirup, tymiánový sirup a další bylinné sirupy a tinktury si můžete zakoupit od firmy Klášterní officína, která sídli nedaleko Brna ve městě Kuřim.
Netradiční přírodní ovocné pomazánky a džemy inspirované přírodou pro zdravý a chutný životní styl
Přírodní ovocné pomazánky a džemy s netradiční chutí z netradičního ovoce, to jsou pomazánky a džemy firmy Klášterní officína, která sídli nedaleko Brna ve městě Kuřim.
Domov pro seniory na Vyškovsku, kvalitní sociální péče
Pobytová sociální služba na Vyškovsku, Domov u zámku, z.s. pro seniory a osoby s Alzheimerovou chorobou, kvalitní péče s respektováním soukromí, stavování, aktivizační činnost.
Přístrojové transformátory nízkého napětí
Přístrojové transformátory nízkého napětí vyrábí a prodává firma KPB INTRA s.r.o. Nejvyšší napětí soustavy 0.72 kV. Hodnota sekundárního proudu je 5 A nebo 1 A.
Iontový koncentrát – doplněk pro fyzicky zatěžované jedince
Hydrataci organismu a optimální přísun minerálů při zvýšené fyzické zátěži zajistí iontový koncentrát IONTIX od Klášterní officíny. Ideální doplněk pro fyzicky zatěžované jedince.
Průmysl - výrobce přístrojové transformátory vnitřní a venkovní
Průmysl přístrojové transformátory napětí a proudu - vnitřní a venkovní vyrábí a prodává firma KPB INTRA s.r.o. Dále pojistkové pouzdra, patrony a i dobíjecí stanice pro elektromobily.
Bylinné sirupy pro děti, dospělé i diabetiky – léčebné účinky z přírody
Bylinné sirupy vyráběné podle tradičních receptur benediktinského řádu, to jsou sirupy z Klášterní officíny, vhodné pro děti, dospělé i diabetiky.
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Výrobce nízkonapěťové transformátory
Výrobce nízkonapěťové transformátory firma KPB INTRA s.r.o. je zabývá vývojem, výrobou i samotným prodej. Transformátory nízkého napětí, dělené trafa na rozvodnici a na kabel.
Bylinné likéry slazené fruktózou, benediktinský likér, bylinné sirupy - e-shop
Bylinné likéry slazené fruktózou, benediktinský likér a bylinné sirupy dle původní receptury na přírodní bázi naleznete na našem novém e-shopu klasterniofficina.cz.
Studené, grilovací omáčky-brusinková,šípková,švestková,houbová
Studené, grilovací omáčky-brusinková,šípková,švestková,houbová, ovocné pomazánky, bylinné sirupy ad. vyrábí v oblasti Brna firma Klášterní officína
Dětská přírodní léčiva, bylinné sirupy pro děti od 1 roku
bylinné sirupy, ovocné džemy, likéry, přílohové studené omáčky, ovocné pomazánky, mycí prášky, gely, pasty, balzámy, Iontové nápoje IONTIX
Prodej bylinných pastilek, bylinných sirupů a iontových nápojů
Bylinné sirupy, iontové nápoje, bylinné pastilky, bio omáčky, džemy, dětské sirupy, likéry a další produkty vyrobí na zakázku Klášterní officína
Dřevoobráběcí stroje
DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CASOLIN Formátovací pily; Spodní frézky; Protahovačky; Srovnávačky; Kombinované stroje; Dýhovací lisy; Lamelové lisy; Rámové lisy; Čtyřstranné frézk; Širokopásové brusky.
Svatební Hostiny Vyškov
Plánujete Vás velký den a hledáte vhodné prostory kde by jste svůj svatební den rádi uspořádali? Pak neváhejte a naplánujte si tento krásný a výjimečný den v Hotelu Nemojanský mlýn, který Vám nabízí prostory k pořádání svateb, svatebních hostin a zajistí Vám svatební servis. Nabízíme Vám uspořádání svatebního obřadu u nás v zahradě či v ...
Ztmavení, tónování autoskel včetně jeho opravy a okamžité výměny
Firma Autosklo-Hleďa z Vyškova provádí ztmavení a tónování autoskel. Zajistíme i opravu a výměnu skla na osobních, nákladních vozidlech a autobusech
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov Petr Hledík
Bylinné sirupy proti nemoci a nachlazení. Bojujte s chřipkou přírodními sirupy a nemůžete prohrát.
Bylinné sirupy inspirované přírodou, proti nachlazení a nemoci, to jsou s láskou dělané sirupy brněnské firmy Klášterní officína. V nabídce naleznete přes čtyřicet druhů bylinných sirupů.
Kulturní akce Projekt Sarah, s podporou postižených dětí Zlín-vernisáž, autogramiáda
ASKI vydavatelství a nakladatelství pořádá různé kulturní akce na Moravě. Projekt Sarah, s podporou postižených dětí, proběhne 26.11.2015 ve Zlíně U Barcuchů, ul.Mokrá v 19h. Jedná se o vánoční projekt s podporou nadace Anděl, s představením románu Sarah o proměně ustrašeného děvčátka v ženu predátora. Máte možnost zakoupit si tuto knihu s ...