Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vyškov
Periodické kontroly, revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách
Provádějte periodické kontroly a revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách. V regionu Brno, Vyškov se můžete obrátit na firmu THERMATIC - Jan Nohava z Kroměříže.
Prodejce klimatizačního a chladícího zařízení v Jihomoravském kraji
Kvalitní klimatizační technika značek Gree a Aux Air, klimatizace s nejlepší cenou, nejrychlejšími dodacími termíny, spolehlivou montáží a pozáručním servisem od společnosti Klima 1 – Jiří Radda.
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, kámen v nepravidelných tvarech
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, štípaný a lámavý kámen v nepravidelných tvarech, kamenické a dlaždičské práce.
Kompletní malířské, lakýrnické a natěračské práce Brno, malby bytů, domů, nátěry fasád, nástřiky
Kompletní malířské, lakýrnické a natěračské práce Brno, malby bytů, domů, nátěry fasád, dekorativní nástřiky, stříkané tapety Gota, renovace kuchyňských linek.
Ekologická likvidace vozidel a autovraků - rychle, spolehlivě a zdarma
Na ekologickou a bezpečnou likvidaci vozidel a autovraků se specializuje AutoEkoŠrot z Lysovic u Vyškova. Auta zlikvidujeme rychle, spolehlivě a zdarma.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Čistírna prádla – praní a mandlování oděvů, textilu včetně žehlení
Praní a mandlování prádla, oděvů a dalšího textilu pro domácnosti, ale i hotely a penziony provádí v okolí Vyškova Čistírna prádla Marie Horáková. Zajišťujeme svoz i rozvoz prádla.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, izolace Vyškov, hrubé a průmyslové stavby, domy na klíč
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, izolace Vyškov, hrubé a průmyslové stavby, domy na klíč, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce budov včetně demolicí.
Sportovní oblečení, cyklistické dresy, cyklooblečení, cyklobundy - výroba na míru a prodej
Ověřené cyklistické dresy a oblečení, cyklobundy, funkční cyklooblečení a veškeré sportovní doplňky vyrábí na míru a prodává Boháček-sport. cz s.r.o. z Vyškova.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Revize, pravidelné kontroly nízkotlaké plynové kotelny - revizní technik Vám pohlídá lhůty
Ing. Nohava, revizní technik firmy THERMATIC Vám pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly, revize nízkotlaké plynové kotelny. Revize kotelen provádí v regionu Zlínský kraj i Brno a Olomouc.
Fotbalové, hokejové a rugby dresy pro amatéry i profesionály - výroba, prodej
Firma Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova prodává a vyrábí fotbalové, hokejové a rugby dresy na zakázku. Naše dresy jsou vhodné pro amatérské i profesionální sportovce.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Vynikající hořčice a přílohové omáčky – výroba a prodej
Chutné hořčice a studené přílohové omáčky vhodné jako příloha a k dochucení Vašich kulinářských výtvorů dodává Klášterní officína.
Revize a kontrola plynového kotle, sporáku a dalších spotřebičů, revizní technik
Každoročně by měla proběhnout prohlídka plynových spotřebičů, kotlů i sporáků a revize jednou za tři roky. Pečlivost kontrol v Olomouckém kraji Vám zajistí revizní technik Jan Nohava z firmy THERMATIC
Provoz a údržba veřejných prostor, technické služby, opravy a montáže
Městské služby Rousínov - provádí služby pro občany, starají se o správný a bezpečný chod města, technické služby, opravy a údržbu majetku.
Kvalitní oleje lisované za studena - makový, lněný nebo z ostropestřce
Firma Klášterní officína sídlící nedaleko Brna má nově v nabídce kvalitní oleje lisované za studena, vybrat si můžete z netradičních druhů panenských olejů.
Zámečnické práce, obrábění kovů, svařování a řezání
Zámečnické práce, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí a ploty za pomoci svařování, řezání, lisování a ohýbání provádí zakázková a sériová kovovýroba Dušan Ress, okres Vyškov.
Přírodní bylinné koncentráty a sirupy jako prevence proti chřipce a nachlazení
Firma Klášterní officína sídlící nedaleko Brna se zabývá výrobou a prodejem bylinných sirupů, tinktur a koncentrátů, které jsou vhodné jako prevence proti nemocem a nachlazení.
Benediktinské bylinné extrakty - výroba bez konzervantů, dárkové balení
Benediktinské bylinné extrakty bez konzervantů vyrábí firma Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova. Tyto účinné sirupy prodáváme samostatně nebo v dárkovém balení.
Luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů - sladká pasta, ořechové pesto
Sladkou pastu, ořechové pesto a jiné pochutiny zakoupíte u firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova, která vyrábí a dodává luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů.
Benediktinská prebiotika - pro lepší zdravotní stav a správnou funkci střev
Pro podporu lepšího zdravotního stavu a správné funkce střev vyzkoušejte Benediktinská prebiotika v pastilkách od firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova.
Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava
Nákladní autodoprava, kvalitní a spolehlivá přeprava zásilek v rámci EU a ČR s rychlým a vstřícným přístupem k zákazníkům zajišťuje společnost BONAM, s.r.o., okres Vyškov.
Výborné studené grilovací omáčky k masu jsou tou nejlepší přílohou
Výroba ovocných pomazánek, bylinných likérů, grilovacích, přílohových a studených omáček, bylinné sirupy všech možných druhů, pastilky, balzámy, masti
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, demolice a zateplování, kompletní stavební práce
Veškeré stavební činnosti provádí společnost Radim Sádlík z Letošova v okresu Vyškov. Postaráme se o přípravné i dokončovací práce včetně terénních úprav i budování plotů a chodníků.
Balzámy, masti, bylinná kosmetika-výroba na zakázku
zakázková výroba, masti, mycí pasty, balzámy z kostivalu i kaštanu, bylinné likéry, ovocné džemy a marmelády, studené přílohové omáčky, iontové nápoje
LED majáky pro automatické linky - výroba a prodej
LED majáky pro automatické linky vyrábí a prodává naše firma ELECO VEP CZ s.r.o. z Vyškova. Specializujeme se na indikační a akustické signálky, ovládací a spínací prvky, měřící a jiné přístroje.
Městské kulturní středisko s organizací společenských akcí, divadel, koncertů, Vyškov
Kulturní a společenský život ve Vyškově má na starost Městské kulturní středisko s Besedním domem, kinem i kostelem. Pořádáme divadelní představení, plesy, festivaly, přednášky i taneční kurzy.