Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vyškov
LDPE fólie, hadice a polohadice z čistých nebo recyklovaných granulátů – obaly v různých provedeních na míru!
Na výrobu a prodej LDPE fólií, hadic a polohadic z čistých nebo recyklovaných granulátů v různých provedeních jako kluzné či nekluzné se zaměřuje společnost HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku – kvalitní výrobce obalových materiálů
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku v několika velikostech vhodné k balení výrobků a zboží a další obalové materiály vyrábí a prodávají specialisté ze společnosti HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Zajištění dopravy formou pronájmu autobusů pro zahraniční cestovní kanceláře
Pronájem autobusů pro zahraniční cestovní kanceláře poskytuje společnost JVBUS Jiří Vykouřil - Autobusová doprava Brno. Spolehlivá přeprava zahraničních turistů po České republice.
JVBUS Jiří Vykouřil Autobusová doprava Brno
Stavební činnost, pozemní stavby - výstavba a rekonstrukce
Společnost WAGNER stavební spol. s r.o. se věnuje stavební činnosti v oboru pozemních staveb. Zabýváme se občanskou občanskou a bytovou výstavbu, zemědělskými a dopravními stavbami.
Fólie na karoserie jako ochrana laku - celkový, částečný polep vozidla folií
Ideální ochrana laku vozidla je celkový, nebo částečný polep vozidla folií. Folie lze aplikovat jen na namáhané části karoserie. V regionu Vyškov, Brno se můžete obrátit na firmu Cartint.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Vyškov
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Kompletní dodávky střešních konstrukcí, střechy na klíč
Společnost JD-Střechy, s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží střešních konstrukcí na klíč. Zabývá se také dalšími pracemi souvisejícími se střechami a dřevem.
Sáčky všeho druhu - bublinkové, uzavíratelné nebo s netkanou textilií
Společnost HB pack s.r.o. je specialista na výrobu kvalitních obalových materiálů, mezi než patří například i kvalitní a pevné sáčky, které vyrábí v několika variantách.
HB pack s.r.o.
Stará radnice ze 17. století, historické budovy i kulturní akce v Ivanovice na Hané
Město Ivanovice na Hané leží v malebné krajině, kolem které teče řeka Hané a ve městě najdete krásné historické budovy, kostel ale i víceúčelové sportovní hřiště.
Bublinkové folie - spolehlivá ochrana Vašeho zboží při přepravě
Široký výběr bublinkových folii Vám poskytne brněnská firma HB pack s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem kvalitních balících materiálů různých tlouštěk, barev a vrstev.
HB pack s.r.o.
Bublinkové fólie vhodné pro balení zboží i automobilový průmysl
Bublinkové fólie, které naleznou uplatnění při balení zboží i v automobilovém průmyslu, vyrábí a dodává specialista na obalové materiály, společnost HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna.
HB pack s.r.o.
Internetový prodej OEM a 2din vestavěných autorádií, reproduktory, odborná montáž, prodej příslušenství
Společnost Autonavi.cz se zabývá internetovým prodejem vestavěných autorádií včetně reproduktorů a odborné montáže. Specializujeme se především na OEM a 2din vestavěná autorádia.
Kompletní dlaždičské práce, zemní a výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu, stavba palisád, zídek, opravy dlažeb
Pan Květoslav Kozák nabízí kompletní dlaždičské práce. V rámci své činnosti realizuji především pokládku zámkové, žulové dlažby a obrubníků. Dále se zabývám také zemními a výkopovými pracemi.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy v okrese Vyškov
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy či přípravu staveniště pro vás vykoná v okrese Vyškov František Majerčák, který má v oboru mnoholeté zkušenosti.
Bublinková fólie – ochrana zboží před poškozením, znečištěním a vlhkostí
Bublinkové fólie od společnosti HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna skvěle ochrání předměty před poškozením, znečištěním a vlhkostí.
HB pack s.r.o.
Řeznictví a uzenářství Rousínov, čerstvé maso vepřové, hovězí, kuřecí, kvalitní uzeniny, zabíjačkové speciality
Řeznictví a uzenářství Františka Janečka nabízí pouze kvalitní a čerstvé maso a také výborné uzeniny vyrobené podle poctivých tradičních receptur. V nabídce máme maso vepřové, hovězí a také kuřecí.
Výkup autovraků, odtah nepojízdných vozidel na autovrakoviště
Výkup autovraků a nepojízdných havarovaných vozidel včetně jejich odtahu na autovrakoviště zajišťuje v okolí Vyškova firma AutoEkoŠrot Lysovice Martin Hrubý.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Voda, plyn, topení a kanalizace Vyškov – kompletní dodávka staveb a bohaté zkušenosti
Potřebujete vyčistit odpady a nemáte se na koho obrátit? Svěřte se do rukou odborníků, kteří mají bohaté zkušenosti a jen tak je něco nepřekvapí.
Chemické čištění odolných skvrn z oděvů a hloubkové čištění koberců
Odolné skvrny ze saka, kostýmu nebo kabátů odstraní pomocí šetrného chemického čištění Prádelna a mandlovna Marie Horáková ve Vyškově. Postaráme se také o hloubkové čištění koberců.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Výroba a prodej hokejových dresů – kvalita používané i v Norsku a Švédsku
Kvalitně vyráběné dresy používané hokejovými týmy v Norsku i Švédsku vyrábí a prodává společnost Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova pro začátečníky i profesionály.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Zakázková výroba reklamních osušek, ručníků a peřinek – dárek pro obchodní partnery i zaměstnance
Zakázkovou výrobu reklamních osušek, ručníků a peřinek s Vámi vybraným motivem a různými rozměry zajistí společnost Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Zpracování geometrických plánů a geodetické práce Slavkov u Brna – kompletní zeměměřické práce
Konečně jste po dlouhém hledání našli ideální pozemek k výstavbě Vašeho domu? Nevíte si rady, jak postupovat po koupi pozemku? Jedna z věcí, která je nezbytně nutná je určitě práce geodeta.
Obec Letonice okres Vyškov, Jihomoravský kraj
Obec Letonice se nachází v jihozápadní části okresu Vyškov v Jihomoravském kraji. Letonice jsou velkou obcí a najdeme ji v oblasti Litenčické pahorkatiny.
Obalový materiál od PPFOL - laminační, BOPP nebo teplem smrštitelné fólie
Bohatý sortiment pro balení naleznete u firmy PPFOL ze Slavkova u Brna, která nabízí kvalitní obalový materiál pro potravinářské i nepotravinářské účely.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava a přeprava nebezpečných hmot od Autotransport Matuštík s.r.o.
Společnost Autotransport Matuštík s.r.o. se již přes 30 let zabývá službami v odvětví mezinárodní i vnitrostátní autodopravy a profesionální přepravy nebezpečných hmot.