Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Beroun
Ruční výroba bylinných mýdel, kosmetika BOEMI s obsahem přírodních účinných látek
Stylová mýdla ruční výroby, která jsou šetrná k pokožce a vyrobena pouze z těch nejkvalitnějších surovin, taková je originální kosmetika Cosmetica Bohemica s.r.o. z Chrustenic.
Obec Podbrdy, vesnička na Berounsku s tradičním nočním výlovem rybníka a hasičským spolkem
Podbrdy je malebná vesnička rozprostírající se nedaleko Brdské vrchoviny, ideální turistické místo vhodné k odpočinku v tiché a pusté krajině plné lesů, řek a kopců.
Prášková lakovna, kvalitní povrchová úprava kovů komaxitováním, pískování, tryskání kovů
Firma Milada Paterová - prášková lakovna ve městě Žebrák se zabývá moderní technologií práškového lakování Komaxitem. Dále provádíme odmašťování, pískování, tryskání a renovace kovových předmětů.
Vodoinstalační, plynařské a topenářské práce, tepelná čerpadla, solární systémy
Vodoinstalační, plynařské a topenářské práce, rozvody vody, odpadu, topení, plynu, instalace tepelných čerpadel a solárních systémů realizuje společnost CH + K - Topservis, s.r.o., Hořovice.
Pronájem čistících strojů Karcher - Beroun, Hořovice - vyčistí koberce, nábytek autosedačky
Potřebujete vyčistit textilní sedací soupravu, koberec nebo čalouněné sedačky v automobilu? Neutrácejte za nákup nového přístroje, pronajměte si u firmy Zdeňka Lenčéše z Hořovic čistící stroj Karcher.
Interierové dveře - Beroun, Hořovice - velký výběr z mnoha odstínů a provedení
Dveře jsou neodmyslitelnou součástí všech interiérů, bytů nebo kanceláří. Firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic nabízí široký výběr interiérových dveří v mnoha odstínech a provedeních.
Město Beroun, CHKO Český kras a Křivoklátsko, turistika, sport, rekreace
Město Beroun se nachází 30 kilometrů od Prahy mezi CHKO Český kras a Křivoklátsko. Zajímavá rekreační oblast pro vyznavače historie, kultury, sportu či přírody.
Rychloběžná rolovací vrata a jiná kovovýroba Beroun
Hlavní produkcí firmy Forte Beroun spol. s r. o. je výroba rychloběžných rolovacích vrat
Kanalizace, strojní čištění kanalizací, revize potrubí TV kamerou
Na montáž kanalizací, jejich strojní čištění a revize potrubí TV kamerou se specializuje instalatérská a topenářská firma INSTAMONT Vladimíra Jaňoura z Hořovic na Berounsku.
Instalatérské, vodoinstalační práce, osazení vodoměrných šachet, okres Beroun
Instalatérské, vodoinstalační práce, osazení vodoměrných a revizních šachet, rozvody vody, odpadů, kanalizace a vodovodních řádů provádí firma Pavel Dubský sídlící v okrese Beroun.
Fyzická ostraha objektů Praha a Střední Čechy - specialisté s více než desetiletou praxí v oboru
Společnost A-ROYAL Service s.r.o. poskytuje na celém území Prahy a ve středních Čechách komplexní bezpečnostní služby. Zajišťujeme aktivní celoplošnou fyzickou ochranu majetku a osob.
Obec Podbrdy, turistická oblast v okrese Beroun ve Středočeském kraji
Obec Podbrdy leží na okraji Brdských lesů v okrese Beroun. Obec a její okolí je bohaté na historické a přírodní zajímavosti jako jsou kapličky, hrady, zámky či chráněné krajinné oblasti.
ROYAL HUNT - lovecké potřeby, zbraně, střelivo a doplňky pro volný čas, myslivost, sport i obranu Beroun
U nás v kamenné prodejně ROYAL HUNT v Berouně najdete lovecké sportovní a střelecké potřeby, zbraně, střelivo, příslušenství a další různé doplňky.
Půjčovna stavebních strojů a nářadí Beroun a okolí - pro stálé zákazníky slevy na cenách i na kauci!
Nabízíme široký sortiment stavebních strojů a nářadí. Půjčujeme stavební stroje, přídavná zařízení a lehkou stavební techniku včetně nářadí.
Textilní galanterie a bižuterie-internetový obchod
Náš e-shop nabízí více jak 6000 položek z oblasti - textilní galanterie(nitě,stuhy,krejčovské potřeby,nůžky,knoflíky,zipy,náplety,pruženky,nažehlovačky,záplaty,pruženky,popruhy,jehlice,metráž,šitíčka,krajky,madeiry,třásně,košíky a kazety na šicí potřeby) -módní a ...