Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Beroun
Realizace zahrad včetně návrhu i terénních úprav
Realizace zahrad, návrhy a poradenství, terénní úpravy a sadbu z vlastní školky nabízí Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru u Berouna.
Balkónové a záhonové květiny, zeleninová sadba i pytlový substrát
Balkónové a záhonové květiny i zeleninovou sadbu ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru můžete od února do června zakoupit pro Vaši zahradu i balkony také v provozovně U skleníků, okres Beroun.
Město Beroun - Historické město 2009
Město Beroun, které leží necelých 30 od Prahy, získalo díky své nabídce kulturních akcí a historickým památkám titul Historické město 2009.
Kovovýroba Beroun - výroba malé dopravní a přepravní techniky, práškování, lisování
Kovovýrobou, práškováním, lisováním, tvarováním a ohýbáním plechů či trubek se zabývá berounské Kovodružstvo. Společnost se specializuje na výrobu malých přepravních vozíků.
Instalatér Dvůr Králové – kompletní služby
Firma Pavel Dubský ze Dvora Králové nabízí kompletní služby instalatéra od pokládky inženýrských sítí po drobné stavební úpravy klientům ve Středočeském, Plzeňském kraji a v Praze.
Jednorázové generální úklidy Praha – mytí oken, parní čištění, voskování podlah
Jednorázové profesionální generální a postavební úklidy výrobních a průmyslových prostor nabízí společnost A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Mrazírenská, lamelová, rolovací vrata na míru  Beroun - extrémní rozměry s masivní konstrukcí
Výroba a prodej rychloběžných rolovacích, mrazírenských, lamelových a zakázkových vrat na míru od společnosti Forte Beroun spol. s r.o.
Tradiční ruční dvoukolové vozíky výroba a prodej Beroun – snadná přeprava věcí
Tradiční ruční dvoukolové vozíky v několika variantách pro přepravu různých věcí vyrábí a prodává KOVODRUŽSTVO, výrobní družstvo v Žebráku, okres Beroun.
Specifická výroba vrat na zakázku Beroun -  rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata
Naše společnost FORTE Beroun spol. s r.o. je významným dodavatelem a výrobcem vratových a dveřních systémů. Na vaše přání zpracujeme a vyrobíme jakákoliv rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata.
Městské kulturní centrum Hořovice s bohatým kulturním programem ve Společenském domě
Navštivte jeden z koncertů, který pro Vás pořádá Městské kulturní centrum Hořovice v okresu Beroun. Perfektní atmosféra, kvalitní hudba a zvuk v podání nejlepších kapel, herců a jiných umělců.
Knihovna při Městském kulturním centru v Hořovicích, audioknihy, internet, akce pro děti
Ideální místo pro vášnivé čtenáře představuje Městské kulturní centrum Hořovice. Připravili jsme pro Vás bohatý výběr titulů, meziknihovní výpůjčky i akce pro děti a dospělé.
Komplexní bezpečnostní služby Praha – maximální ochrana majetku a osob
Nejen ochranu majetku a osob, ale také převoz finanční hotovosti nebo ochranu veřejného pořádku v budovách garantují komplexní bezpečností služby nabízené společností A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Informační centrum v Hořovicích, s veřejným internetem, informace o ubytování, kulturních akcích
Důležité informace o kulturních a společenských akcích, historických památkách či zajímavé tipy na výlety Vám poskytne Městské kulturní centrum Hořovice z okresu Beroun.
Základní škola v Hořovicích se Sportovním střediskem mládeže
Základní devítiletá škola v Hořovicích v okrese Beroun se Sportovním střediskem mládeže, zájmovými kroužky, bazénem, tělocvičnou, hřištěm, jídelnou, družinou a odbornými učebnami.
Zakázková výroba lodí a člunů, opravy, záplatování laminátových a plastových lodí
Laminátové sportovní lodě i čluny přímo na míru Vašim požadavkům Vám zajistí společnost POLYFEX - Petr Maňhal z Berouna. Kvalitní práce, kterou ocení milovníci rybaření i vodáctví.
Pořádání kulturních akcí, divadel, koncertů, tanečních kurzů, pronájem sálů pro firemní akce
Divadelní představení, přednášky, koncerty, hudební pořady a další akce Vám zprostředkuje Kulturní klub ŽEBRÁK, p.o. z okresu Beroun. Kvalitní dávka kultury na jednom místě.
Průmyslové úklidové služby Praha a území střední Čechy – rychlost a spolehlivost
Firma A-ROYAL Service s.r.o. poskytuje pravidelné i specifické průmyslové úklidové služby vysoké úrovně a profesionality převážně v Praze a na území středních Čech.
Vozík za kolo, dvoukolová kára, rudl Beroun – nenoste Vaše věci v rukách
Specialisté na ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, vozítka pro děti, vozíky za kolo, drobnou manipulační techniku a vozíčky na zakázku. Kvalitu zaručuje i množství klientů doporučují firmu.
Správa a údržba budov Praha – kompletní služby od profesionálů
Nemáte čas na starosti okolo správy a údržby vašeho objektu? O vše se profesionálně postará společnost A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Návrhy a realizace zahrad, terénní úpravy, výsadba rostlin, údržba
Návrhy, realizaci a využití zahrad, terénní úpravy, výsev trávníku, výsadbu okrasných dřevin a květin, údržbu a péči rostlin zajišťuje Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Okrasné rostliny, dřeviny, stromy, keře, květiny, substráty, prodej
Okrasné listnaté i jehličnaté stromy a keře, květiny, trvalky, letničky, bylinky pěstuje a prodává, spolu s potřebnou výživou a substráty, společnost Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Ovocné stromy, keře, sadby zeleniny, zahrádkářské potřeby
Ovocné stromy a keře, sadbu zeleniny, květiny, zahrádkářské potřeby, kůru, substráty a hnojiva prodává Zahradnictví Křeček Petr Křeček, okres Beroun.
Střední odborná škola a učiliště Beroun, studijní obory Cestovní ruch, Kuchař, truhlář
Kvalitní vzdělání s dobrou perspektivou do budoucna Vám poskytne Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun - Hlinky, Okružní 1404. Moderní škola s inovativními učebními metodami.
Kamerové systémy Praha – od projektové studie po montáž a záruční i pozáruční servis
Hledáte v Praze a okolí spolehlivou firmu, která se postará o montáž a správu kamerového systému ve Vašem domě, bytě, kanceláři nebo provozovně? S polehněte se na společnost A-ROYAL Service s.r.o.
Zámky, klíče, autoklíče - Beroun, Hořovice – velký výběr zámků, služba kopie autoklíčů
Potřebujete udělat kopii autoklíče? Nebo sháníte zámek do dveří, nábytkový zámek či zámek na kolo? Navštivte prodejnu firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic a jistě si z bohaté nabídky vyberete.