Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Beroun
Zásobník na toaletní papír a na papírové ručníky s držákem na desinfekci.
Sháníte zásobník toaletního papíru a zásobník na papírové ručníky? Na našem webu nabízíme zásobníky na toaletní papír i na papírové ručníky včetně držáku na desinfekci pro firmy za příznivé ceny.
Sportovní oddíly pro každého v TJ Sokol Králův Dvůr
Sportem ku zdraví. Ve zdravém těle zdraví duch. Staré a stále pravdivé rčení. Tím se řídíme i my v Tělocvičné jednotě Sokol Králův Dvůr. Sportujte s námi.
Pojízdná nákupní, poštovní kabela -   nepromokavá taška na kolečkách
Sháníte kvalitní pojízdnou nákupní nepromokavou tašku na kolečkách či poštovní kabelu? U nás jste na správném místě.
Těžba vápence pro stavební účely i odsíření elektráren
Realizujete stavbu v širším okolí Berouna? Potřebujete spolehlivého dodavatele vápence vhodného jako stavební kamenivo? Či potřebujete chemické vápence pro průmyslová odvětví?
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Drogerie, kosmetika, dezinfekce a jiné potřeby za přijatelné ceny
Drogistické zboží vysoké kvality a za dobrou cenu seženete v Drogerii U Natálky v Králově Dvoře. Nabízíme širokou škálu přípravků o tělo, dekorativní kosmetiky a přípravků pro domácnost.
Drogerie U Natálky
Výroba vápenných a vápencových výrobků Beroun, vápno pro chemický a potravinářský průmysl
Vápenka Čertovy schody v okrese Beroun  je největším výrobcem vápenných a vápencových výrobků pro chemický a potravinářský průmysl v České republice.
Spolehlivá údržba a ostraha majetku
Bezpečnost vašeho objektu a personálu je pro vás tím nejdůležitějším? Zajištění úklidových prací také? Využijte služby naší firmy LVL Services s.r.o.
Dodavatel tesařských a pokryvačských prací Beroun
Pokládka střešní krytiny, izolace střech, rekonstrukce a drobné práce v oblasti klempířství a pokrývačství, profesionální služby od firmy Jan Brabec z Berouna.
Domovní čistička odpadních vod od EKOCIS, ČOV pro domácnosti, chalupy i průmyslové objekty
Nečekejte, až k vám dovedou kanalizaci, ani neplaťte za vývoz jímky nebo septiku a pořiďte si výkonnou a nenáročnou domovní čističku odpadních vod od EKOCIS.
EKOCIS, spol. s r.o. čističky odpadních vod
Ekovrty, studny, vrtání studní Beroun, hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, servis vrtaných studní
Ekovrty, studny, vrtání studní Beroun, hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, čištění a servis vrtaných studní, montáž čerpadel, vyhotovení projektové dokumentace vrtů.
Český výrobce sterilizované zeleniny, směsí a salátu
Sterilizovaná zelenina, zeleninové směsi a saláty jako přílohy k jídlům či přísady pro přípravu pokrmů vyrábí česká společnost BAHAK s.r.o.
BAHAK s.r.o.
Drobná manipulační technika - rudly, vozíky pro přepravu kajaků, kanoí a menších lodí
Ruční manipulační technika pro přemístění nákladů s hmotností až 250 kg. Kolové vozíky, rudly pro snadnou manipulaci s balíky, popelnicemi či kajaky vyrábí Kovodružstvo, v.d.
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závody
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závodní sporty a relaxační sporty, zdravotní tělocvik, cvičení rodičů s dětmi.
Plastové materiály do stavebnictví do interiérů i exteriérů
Materiály z plastu, polykarbonátové a akrylové desky s použitím ve stavebnictví jako prosklení, zastřešení, protihlukové stěny dodává FTP Plastics, s. r. o.
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor, rekreační objekty, technicko správní činnost.
Maturitní obory, nástavba či 14 druhů učebních oborů v Berouně
Učební i studijní obory na SOŠ a SOU Beroun – Hlinky. Vyber si správnou střední školu nebo učební obor, který Tě bude bavit. Získej maturitu na naší nástavbě. Možnost ubytování přímo v areálu školy.
Komplexní logistické služby včetně co-packingu Hořovice, doprava, skladové prostory, E-shop
Komplexní logistické služby včetně co-packingu Hořovice, doprava, skladové prostory, E-shop fulfillment včetně správy, další pobočka na Slovensku.
TPL Czech s.r.o.
Zahradnictví, realizace zahrad se zárukou, prodej okrasných dřevin
Kompletní realizace zahrad včetně návrhu od architekta ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru, prodej a dodávka okrasných dřevin, rostlin a letniček.
Zabezpečení objektu, údržba majetku, bezpečnostní společnost, ostraha, psovodi
Zabezpečení jakéhokoli objektu, pult centrální ochrany, ostraha a údržba majetku od bezpečnostní společnosti LVL Services s.r.o., Praha 1 – Nové Město
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, prohlídky
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, preventivní prohlídky zařízení, kompletní čištění a seřizování, opravy a revize na zařízeních.
SOREX s.r.o.
Distribuční vozíky výroba Beroun – lehké, odolné a s vysokou nosností
Lehké, pevné, a přitom odolné distribuční vozíky a vysokou nosností vyrábí a zákazníkům nabízí společnost Kovodružstvo, v.d. Beroun.
Město Beroun – pamětihodnosti, příroda s lesy a vodními toky
Beroun město nacházející se nedaleko hlavního města České republiky s krásnými historickými památky, hradbami, přírodou a turistickými trasami.
Sterilizovaná zelenina, cereálie, výroba, balení, prodej
Výrobu a distribuci cereálií, sterilované zeleniny a kořenících přípravků nabízí společnost BAHAK s.r.o. Zajistíme i balení sušeného ovoce, luštěnin, cukrovinek a dalších produktů v BIO kvalitě.
BAHAK s.r.o.
Hlubinné ekovrty pro studny a tepelná čerpadla, profesionální servis a čištění studní
Odborné vrtání studní provádí energická společnost EKOVRTY - Daniel Molt z Loděnic u Berouna. Zajišťujeme kompletní projektovou dokumentaci s cílem legalizovat vrtanou studnu.
Skládací pojízdné kontejnery pro snad manipulaci, Beroun
Kovodružstvo, v.d. vyrábí a dodává praktické skládací pojízdné kontejnery různých velikostí a nosností pro snadnou manipulaci s nákladem. Nabízíme kvalitní manipulační techniku s dlouhou životností.