Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Beroun
Drobná manipulační technika Beroun - rudly, vozíky a další
Kovodružstvo, v.d. nabízí ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, rudly i další drobnou manipulační techniku. Sídlo společnosti najdete nedaleko Berouna.
Vozítka pro děti Beroun - koloběžky a tříkolky pro děti od 4 let s parkovacími stojany
Koloběžky a tříkolky dodáváme jednotlivcům i mateřským školkám. Koloběžky jsou vhodné pro děti od 4 let a tříkolky od 3 let s maximální nosností do 30kg.
Autorizovaný prodej a servis užitkových vozidel FIAT Professional, široký výběr vozidel
Kvalitní a výkonné vozy pro přepravu zboží i osob naleznete u společnosti Iveco Truck Centrum, s.r.o. v Loděnicích. Pestrá paleta propracovaných modelů vozů s ekologickým pohonem na CNG.
Stavební firma na Berounsku, výstavba domů na klíč, hrubá stavba
Výstavbu a rekonstrukci domů na klíč, realizaci hrubé stavby, řemeslnické a dokončovací prací vykonává stavební firma MAYTOWN INVEST s.r.o., Berounsko.
Stomatologická laboratoř, výroba zubních náhrad, protéz na Berounsku
Laboratoř pro dentisty Dagmar Hamouzové vyrábí snímatelné i fixních protetické zubní náhrady, protézy z různých materiálů. Stomatologická laboratoř Beroun.
Security & Safety Beroun - komplexní bezpečnostní služby
Ochrana hmotného a nehmotného majetku, osob, komplexní bezpečnostní služby, zabezpečovací a kamerové systémy zajišťuje Security & Safety společnosti A-ROYAL Service s.r.o., Beroun.
Výroba rychloběžných rolovacích průmyslových vrat Králův Dvůr -  40 tisíc vyrobených vrat na 4 kontinentech
Vyrábíme sekční vrata jak rovná, tak s obloukem pod strop se standartními vratovými panely o síle 40 , 60 a 140 mm, dále se speciálně vypěňovanými panely z nejrůznějších materiálů a různých barev.
Komplexní dopravní služby, autodoprava tuzemská i zahraniční, moderní vozový park
Přepravu zboží po celé Evropě moderními vozy zajišťuje společnost KOUBA Trans, s.r.o. z obce Zdice v okresu Beroun. Provádíme kompletní dopravní služby včetně chladírenské i expresní přepravy.
KOUBA Trans, s.r.o.
Kamenolomy, těžba a dodávka stavebního kameniva, štěrkopísku, písku i chemického vápence
Předního dodavatele vysokoprocentního vápence naleznete u společnosti LOMY MOŘINA spol. s r.o. se sídlem v obci Mořina u Berouna. Kvalitní vápenec pro účely cukrovarnictví i chemický průmysl.
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Čistírny odpadních vod pro rodinné domy, ubytovací kapacity
ČOV od společnosti AQUATECH, spol. s r.o., čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, kempy, široký sortiment ČOV s různou kapacitou, principy čištění, rozměry.
TJ Sokol Králův Dvůr, sportovní aktivity a cvičení v oddílech pro amatéry i profesionály
Všestranný sportovní rozvoj napříč generacemi zajišťuje tradiční organizace Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr. Pestrý výběr sportovních oddílů i možností cvičení pro širokou veřejnost.
Protipožární dveře Beroun, Hořovice - plné, částečně prosklené nebo celoprosklené s odolností 30 minut
Kvalitní protipožární dveře plné, částečně prosklené nebo celoprosklené s odolností proti požáru po dobu třicet minut prodává firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Průmyslová, moderní vrata na zakázku Beroun bezporuchový a tichý provoz
Pokud sháníte kvalitní a bezporuchové řešení pro oddělení vnitřních nebo venkovních prostor, obraťte se na společnost Forte Beroun spol. s r.o., výrobce moderních průmyslových vrat na zakázku.
Rychloběžná lamelová vrata výroba a prodej Beroun – bezporuchová a s kvalitním pohonem
Sháníte bezporuchová vrata s možností výběru ovládání? Kvalitní rychloběžná lamelová vrata vyrábí a prodává společnost Forte Beroun spol. s r.o.
Vrata pro chladírny a mrazírny výroba Beroun - pro nejnáročnější zákazníky
Chladírnám, mrazírnám a nejnáročnějším zákazníkům je určena nabídka rychloběžných mrazírenských vrat od společnost Forte Beroun spol. s r.o.
Ubytování v Berouně, Penzion a Pizzerie Domino, dvoulůžkové pokoje
Penzion a Pizzerie Domino, ubytování v královském městě Beroun, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, se sociálním zařízením, Wi-Fi, TV, snídaně, krásné historické okolí.
Elastická rychloběžná vrata pro vysokofrekvenční provoz - výroba
Elastická rychloběžná vrata vyrobená společností Forte Beroun spol. s r.o. jsou spolehlivá, bezpečná a představují ideální řešení do prostor s vysokou frekvencí pohybu.
Elektrická vrata maximálních rozměrů a masivní konstrukce - výroba
Navíjecí interiérová i exteriérová vrata extrémních rozměrů nad 6x6 metrů pro Vás na zakázku vyrobí ve společnosti Forte Beroun spol. s r.o.
Laminátové plovoucí podlahy Egger 2018-2020 Beroun – nejvíce populární dekory
Vybíráte vhodnou podlahovou krytinu do interiéru? Široký výběr nejvíce populárních dekorů kvalitních laminátových plovoucích podlah Egger 2018-2020 nabízí firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře Beroun – vhodné do novostaveb i při rekonstrukcích
Počítáte ve Vašem bytě doslova každý centimetr? Vše vyřeší stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře, které uspoří mnoho místa a které prodává nejen v okolí Berouna společnost ZL interiér s.r.o.
Turistické cíle v okolí obce Podbrdy
Vesnička Podbrdy láká turisty svým bohatým kulturním programem pro místní obyvatele i návštěvníky, ale také svou unikátní polohou nedaleko Brdské vrchoviny a zajímavými turistickými cíli v okolí.
Podlahové krytiny Beroun, Hořovice – široký výběr moderních dekorů
Vybíráte novou podlahu? V prodejně firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic naleznete široký výběr moderních dekorů kvalitních podlahových krytin v různých rozměrových variantách.
Servis dveřních zámků, cylindrických vložek, klik a kování Beroun – nově u nás
Zasekává se Vám zámek u dveří? Nejdou dveře pohodlně odemknout? Společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna nabízí nově servis dveřních zámků, cylindrických vložek, klin nebo kování.
Učební obory s uplatněním na trhu práce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun – Hlinky nabízí možnost studia lukrativních učebních oborů, které zaručují absolventům uplatnění na trhu práce.
Bezpečnostní a vchodové dveře Beroun – certifikované a odpovídající nárokům pojišťoven
Nedejte šanci zlodějům nebo ničivému ohni a pořiďte si u společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna certifikované bezpečnostní a vchodové dveře.