Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Rodinná pohřební služba s tradicí – smuteční služby nonstop Praha západ
Poslední rozloučení v rukou profesionálů, smuteční obřady v Praze a okolí, zajištění veškeré administrativy a průběhu posledního rozloučení, to jsou služby Pohřebního ústavu Jiřího Kapitána.
Pražský architektonický ateliér
Architektonické a projekční služby ve Středočeském kraji, nabídka vypracování stavebního projektu, inženýrská činnost a technický dozor celé realizace – ATELIER HESTIA s.r.o.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Vizážistka IDcosmetic Kolín, líčení dle barevné typologie, svatební líčení, denní a večerní líčení
Poradenství v péči o pleť, líčení na den i na slavnostní příležitosti, ale i nově kosmetické ošetření - Vizážistka IDcosmetic Kolín.
Pohřební služba Petr Šimek Mnichovo Hradiště, poslední rozloučení se zesnulým, převozy zesnulých
V naší malé rodinné firmě s hlubokým respektem k Vašemu smutku zařídíme vše potřebné k důstojnému rozloučení.
Pohřební služba Všetečka, kamenictví Příbram, převoz zesnulých zajišťujeme 24h, tisk parte
Pohřební služba Všetečka, kamenictví Příbram, převoz zesnulých zajišťujeme 24h, tisk parte u Vás doma, zařídíme Vám poslední rozloučení v obřadní síni nebo v kostele.
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku, realizace nestandardních zakázek i atypických rozměrů výrobků.
Ekologická recyklace stavebního odpadu Nymburk, recyklace a třídění různých frakcí, malé náklady
Ekologická recyklace stavebního odpadu Nymburk, recyklace a třídění různých frakcí, snížené náklady staveb, recyklace nezatěžuje řízené skládky.
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice, objekty
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice i průmyslové objekty po celé České republice.
Detektivní služby Kladno
Komplexní detektivní služby, sledování a pátrání po osobách a věcech. Rychlé jednání, diskrétnost a profesionalita. Detektivní služby Vám poskytuje naše společnost USIR s.r.o. z Kladna.
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů, originály energetických štítků, energetická náročnost skupina B.
Finanční a realitní služby Kralupy nad Vltavou, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování úvěru
Finanční a realitní služby Kralupy nad Vltavou, prodej a pronájem nemovitostí, pozemky, komerční objekty, výkup nemovitostí, zprostředkování úvěru, právní servis.
Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace
Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace černých skládek, odvoz tříděného odpadu.
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor, rekreační objekty, technicko správní činnost.
Komplexní logistické služby včetně co-packingu Hořovice, doprava, skladové prostory, E-shop
Komplexní logistické služby včetně co-packingu Hořovice, doprava, skladové prostory, E-shop fulfillment včetně správy, další pobočka na Slovensku.
TPL Czech s.r.o.
Výkup a recyklace kabelů, ekologické odstranění odpadů, ochrana životního prostředí
Výkup za vysoké ceny a následná ekologická likvidace všech typů kabelů, kovů a plastů s kovem, to vše zajišťuje společnost RecyKab s.r.o. z Benešova.
RecyKab s.r.o.
Elektroodpad, ekologická likvidace elektroodpadu
Ekologická likvidace veškerého elektroodpadu včetně svozu od společnosti, recyklace monitorů, svítidel i domácí elektroniky – Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Zabezpečení objektu, údržba majetku, bezpečnostní společnost, ostraha, psovodi
Zabezpečení jakéhokoli objektu, pult centrální ochrany, ostraha a údržba majetku od bezpečnostní společnosti LVL Services s.r.o., Praha 1 – Nové Město
Projektová činnost včetně studií a potřebných dokumentů pro úřady
Individuální projekty pozemních staveb. Tým architektů a projektantů, kteří přenesou na výkres všechny Vaše sny a představy z ATELIER HESTIA, s.r.o., Dobříš.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Urnové pomníčky, hroby a hrobky, ukládání uren, vysekání písma a gravírování
Kompletní opravy, rekonstrukce a výstavba nových hrobů a urnových pomníčků, zhotovení nápisů od Pohřebního Ústavu Jiří Kapitán z Rudné u Prahy.
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové terapie
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové psychoanalytické terapie, párové poradenství, psychoanalytický koučink, koučování přes Skype.
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení, doprava smutečních hostů
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení v obřadní síni, doprava smutečních hostů, kopání hrobů, tisk smutečního oznámení, květinová výzdoba, hudba, zpopelnění, parte.
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
Pohřební služby Český Brod, pohřeb Kolín, objednávka pohřbu on-line, nonstop odvoz zesnulých
Pohřební služby Český Brod, pohřeb Kolín, objednávka pohřbu on-line, nonstop odvoz zesnulých, zpopelnění, pohřeb s obřadem i pohřeb bez obřadu, zajištění řečníka či kněze, fotografa, hudby, výzdoby.
Pavel Kos - Pohřební ústav
UV flexotisk a flexotisk Kolín umožní maximální kvalitu potisku
Máte vysoké nároky na kvalitu tisku? Pak svěřte své zakázky bez obav firmě Zebra, s.r.o. z Kolína, která využívá stroje umožňující UV flexotisk a flexotisk pro potisk etiket, vstupenek či štítků.
Měřicí přístroje pro měření extrémních teplot - Termosondy Kladno
Termosondy Kladno, spol. s.r.o. se zabývají výrobou měřících přístrojů pro měření extrémních teplot. Nabízíme kalibraci a validaci teploty, tlaku i elektrických veličin v akreditované laboratoři.