Aktuální microsite

Rodinná dovolená s ubytováním u Žermanické přehrady, v přírodě a s výukou jízdy na koních
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí penzionu umístěného v areálu stáje Newport v Dolních Domaslavicích, nedaleko Žermanické přehrady. Vhodné pro rodinné dovolené, výuka jízdy na koních.
Kvalitní nábytek na míru - nábytek do koupelny, dětské pokoje, kuchyně
Vladislav Houfek z vesnice Svinný nedaleko Havlíčkova Brodu vyrábí kvalitní nábytek na míru za přijatelné ceny. Nábytek do kuchyní, ložnic, dětských pokojů nebo obyváků.
Nechte se hýčkat v centru vizáže a kosmetiky - manikúra, pedikúra a další
Centrum kosmetiky a vizáže v České Lípě provozuje paní Iveta Kubelová a poskytuje služby jako je manikúra, pedikúra, kompletní ošetření pleti a další.
Prodej a servis motocyklů - moto doplňky a oblečení od MIRA RACING s.r.o.
MIRA RACING s.r.o. v Karlových Varech zajistí servis i prodej motocyklů a příslušenství k nim. Od motocyklového oblečení a doplňků po motokosmetiku.
Práce na střeše i kolem domu - pokrývač, klempíř a zedník Josef Zima
Pan Josef Zima z Kutné Hory nabízí kompletní stavební práce v okolí Kutné Hory. Pomůže Vám jak s pokrytím střechy, tak s hydroizolací střech, zateplením fasády a dalším.
Koordinace BOZP, technický dozor a programování na CNC od VSI STAVBY spol. s.r.o.
Společnost VSI STAVBY spol. s.r.o. sídlící v Plzni se zaměřuje na stavební a inženýrské práce a poskytuje i služby v oblasti CNC strojařiny.
Tenisové příměstské tábory o letních prázdninách, výuka tenisu
Tenisový klub Zlín - Mladcová pořádá o letních prázdninách tradiční příměstské tenisové tábory - kombinaci výuky tenisu, soutěží, zábavy i překvapení, kde se Vaše děti rozhodně nudit nebudou.
Mobilní zábrany STOPPER – nárazově zamezí nebo omezí vstup
Dočasné vymezení prostoru nebo nárazové zamezení či omezení vstupu lidí zajistí mobilní zábrany STOPPER se samonavíjecím páskem od společnosti Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Realizace staveb domů, rekonstrukce, zateplení fasád, obkladačské práce, pokládka dlažeb
Společnost Ivan Shushman se sídlem v Pardubicích v Pardubickém kraji se zabývá veškerými stavebními pracemi včetně montážních činností.
Námořní a letecká přeprava, speciální transporty, export a import
Logistická společnost Tactical Advantage, s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá námořní a leteckou přepravou zboží. V tomto oboru poskytuje také asistenční, poradenské, školící a další služby.
Tactical Advantage, s.r.o.
Bylinné tinktury, oleje, zelené potraviny přímo od výrobců v lékárně s přírodní a čínskou medicínou
V příjemném obchůdku ZELENÁ LÉKÁRNA – Lenka s.r.o. ve Vsetíně s čínskou a přírodní medicínou zakoupíte bylinné tinktury, oleje, i pro aromaterapii, zelené potraviny, bio kosmetiku a zubní kartáčky.
ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. Zelená lékárna na Smetance
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Cementové potěry Olomouc - pokládka hlazených cementových potěrů
Cementové potěry pokládá v okolí Olomouce firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Zakružování profilových materiálů - silná profilová zakružovačka ROUNDO R7S, Česká republika
Zakružováním profilových materiálů na silné profilové zakružovačce Roundo R7S provádí společnost AR Brno z České republiky.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Skartace s certifikátem NBÚ - spolehlivé skartování, znehodnocení citlivých dokumentů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů s vaším dohledem Vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Prodej manipulační techniky Toyota Rudná u Prahy -  pro všechna průmyslová odvětví
Do skladu je potřeba mít rychlou a obratnou manipulační techniku pro práci s materiálem.
Dodavatel, platební terminály UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada
Výroba, vývoj, dodavatel - bezobslužný platební terminál UNICARD II a UNICARD III, nová inovovaná řada. Nejmodernější technologie dodává firma UNIDATAZ s.r.o.
Výrobce plechové střešní krytiny - cenově dostupná lehká krytina v různých barvách
Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí cenově dostupné lehké střešní krytiny, plechová střešní krytina je hlavním produktem, dodáváme ji v různých barvách.
Kompletní stavební práce a odborný tým zaměstnanců - VALTR, generální dodavatel staveb
VALTR, generální dodavatel staveb s.r.o. je společnost z Olomouce, která se již přes 30 let věnuje kompletním stavebním pracím od začátku do konce. Od vypracování plánů po realizaci.
Široký výběr čerstvých a řezaných květin v květinářství Květinka v Mohelno
Květinářský Květinka ve městě Mohelno nabízí široké spektrum čerstvých řezaných květin a květin v pevných obalech, dárkové a dekorační předměty.
Stavební a zednické práce, výstavba a rekonstrukce domů
Komplexní stavební práce, výstavba rodinných domů, základy, hrubá stavba, rekonstrukce bytů, koupelen i terénní práce zajišťuje společnost ELITT stavební s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Nejkvalitnější klimatizační jednotky na trhu – prodej, montáž a servisní služby
Víte, že už se blíží léto! A s ním horké dny a nesnesitelné noci v interiéru bez klimatizace. Buďte připravení a nenechte se překvapit dusnem ve vašem bytě či domě.
Vrty, studnařství, poradenství v oblasti zdrojů vody Praha
Revitalizace a realizace nových projektů v oblasti studnařství Praha, servis a údržba stávajících vodních zdrojů, geologická příprava pro vrtané studny, údržba původních studní.
Výroba kovových odlitků ve Středočeském kraji – slévárna Kolář
Slévárenské odvětví v okrese Kolín, zpracování barevných kovů, odlévání průmyslových, strojírenských a uměleckých odlitků dle přání klienta, kovové odlitky do forem a strojírenské polotovary.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Gallovy řetězy výroba Praha – jednoduché řetězy protizávaží a propustí
CONTRA Praha, s.r.o. vyrábí jako součást svého sortimentu Gallovy řetězy, které jsou zákazníky vyhledávané především jako jednoduchá varianta řetězů protizávaží, propustí nebo otáčecí řetězy.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha