Aktuální microsite

Odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů
Potřebujete na vaší stavbě zabránit vniknutí vody? Jste společnost, která se zaměřuje na hydroizolaci staveb a potřebujete poradit? MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Vám dodá ten nejlepší materiál.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Zahušťování, prodlužování vlasů, dredy, rasta copánky
SHADAR hairstyling Zlín je kadeřnictví specializované na dredy, rasta copánky, zahušťování a prodlužování vlasů. Klientelu máme především v lokalitě Zlínský kraj.
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Moderní technologie tisku, předtisková příprava, nové ofsetové stroje
Moderní technologie tisku jsou samozřejmostí ve firmě Kodiak print Holešov, která má i provozovnu ve Zlíně. Nové ofsetové a knihařské stroje jsou zárukou kvalitních služeb.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover, Soler&Palau - řízené větrání domů a bytů
Nezatěžujte organismus přebytečnou vlhkostí, plísněmi a alergeny - pořiďte si pro řízené větrání domů a bytů větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover či Soler&Palau od firmy Ventilátory Zlín.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Překlad a tlumočení z francouzského jazyka od překladatelky Šárka Malinová
Paní Šárka Malinová z Prahy se zabývá odbornými překlady a tlumočením z francouzského jazyka a rovněž se věnuje také práci průvodkyně.
Rekonstrukce a modernizace rodinných domů, bytů a veřejných budov od Otistav s.r.o.
Otistav s.r.o. z Prahy je stavební firma, která se zabývá rekonstrukcemi a modernizacemi rodinných domů, bytových jader, veřejných budov nebo průmyslových objektů.
Zažijte tradiční gastronomické hody v rodinném pivovaru, kde vaří i speciální piva
Vaření vlastního piva, ať už světlého, tmavého, polotmavého či různých specialit, se věnuje rodinný pivovar v Beskydech, MINIPIVOVAR HUKVALDY, Hostinec u Štamgastů. Pořádají i gastronomické hody.
Multiplexní metoda na detekci a diferenciace SARS-CoV-2 a virů chřipky.
Testování pacientů multiplexními metodami může ulehčit detekci a diferenciace SARS-CoV-2 a virů chřipky zároveň.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Systém ENCELADUS pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV - decentrální čištění odpadních vod
Společnost SATTURN HOLEŠOV získala ocenění v oblasti decentrálního čištění odpadních vod. Unikátní systém ENCELADUS zahrnuje technologie pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV i úpravy vody.
Škola pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami ZŠ a SŠ
Máte doma dítě se zdravotním, mentálním postižením či znevýhodněním? Potřebuje pro rozvoj a naplnění svého vzdělávání podpůrná opatření, které mu klasická základní škola nedopřeje?
Střední škola a základní škola Žamberk
Výroba a montáž herních prvků na dětská hřiště – houpačky, skluzavky, hrazdy
Realizací certifikovaných dětských hřišť a herních prvků, jako houpačky, skluzavky či hrazdy se zabývá Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Postaráme se o výrobu, odbornou montáž i následný servis.
Dřevoslav s.r.o.
Profesionální výrobky pro potravinářský průmysl - kvalitní nože a pily
Pilové pásy, nože na potraviny pro potravinářský průmysl a jejich výrobu i prodej realizuje společnost Metalig s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá kovovýrobou, prodejem i servisem.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Potřeby všeho druhu pro kutily, chataře a zahrádkáře a specializované železářství
Železářský sortiment a potřeby pro kutily, chataře i zahrádkaře prodává firma STORES-Bruntál, s.r.o. Přijďte si vybrat do specializovaného železářství, které je v blízkém dosahu Rýmařova.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Kultivační média Jaroměř, produkty pro mikrobiologické laboratoře a veterinární ústavy
Náš sortiment zahrnuje produkty jak pro oblast klinické humánní mikrobiologie, tak pro oblast hygieny vody a potravin či pro oblast veterinární diagnostiky.
CAFÉ REPUBLICA je zrnková káva s výjimečnou chutí a bohatou sametovou pěnou – prodej
Prodej zrnkové kávy na espresso CAFÉ REPUBLICA s výraznou chutí a s výjimečným aroma, s nadýchanou sametovou pěnou, naleznete na eshopu společnosti Automaty Kavamat Vending s.r.o.
Mykologické průzkumy Praha – laboratorní rozbory a návrh sanace
Společnost NV Engineering s.r.o. z Prahy nabízí služby mykologického průzkumu dřevěných konstrukcí staveb včetně návrhu sanace podle stupně a druhu napadení.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Reklamní tisk, propagační tisk a grafické návrhy pro Vaši firmu od Garamond
Garamond ze Vsetína je společnost, která se zaměřuje na služby v oboru reklamy a tisku. Navrhne a vytiskne pro Vás vizitky, firemní formuláře a další propagační předměty.
Dioptrické a sluneční brýle nebo brýle k počítači - Optika - zdravotnické potřeby s.r.o.
Optika - zdravotnické potřeby s.r.o. je oční optika, která nabízí kvalitní dioptrické brýle a kontaktní čočky a nově taky profesionální měření zraku kvalifikovaným optometristou.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava a přeprava nebezpečných hmot od Autotransport Matuštík s.r.o.
Společnost Autotransport Matuštík s.r.o. se již přes 30 let zabývá službami v odvětví mezinárodní i vnitrostátní autodopravy a profesionální přepravy nebezpečných hmot.
Dekorativní práce, dekorativní malba, písmomalířství, ruční kresba, Airless technika
Společnost Jiří Sika s.r.o. z Liberce se specializuje především na dekorativní práce a dekorativní malbu. Poskytujeme písmomalířské práce, ruční kresbu a Airless techniku.
Interiérové a fasádní barvy - míchání barev ze 180 odstínů
Naše firma Stavebniny Andrla, s.r.o., nabízí interierové a fasádní barvy. Také poskytujeme míchání barev ze 180 odstínů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Profesionální střelecké kurzy na moderní střelnici - základní, pokročilé a speciální
Vyzkoušejte své střelecké schopnosti v moderní střelnici Warzone s.r.o., která je poblíž Blanska, Brna a Vyškova. Pořádáme základní, pokročilé a speciální střelecké kurzy pod dohledem profesionálů.
Ekologická likvidace vozidla s odtahem zdarma a peněžní odměnou - Ekolikvo s.r.o.
Ekolikvo s.r.o. z Lomnice v okrese Sokolov pro Vás zajistí kompletní ekologickou likvidaci vysloužilého vozidla a navíc odtah po celém Karlovarském kraji zdarma.