Aktuální microsite

Autoservis a pneuservis, obec Rybník v okrese Ústí nad Orlicí, kompletní opravy všech typů automobilů
Autoservis a pneuservis AUTO ESO - Jiří Svěrák se sídlem v obci Rybník v okrese Ústí nad Orlicí již více než 15 let provádí kompletní opravy všech typů automobilů.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Správná aplikace pomalu rozpustných tabletovaných hnojiv
Díky správné aplikaci pomalu rozpustných tabletovaná hnojiv se zvýší vaše pěstitelské úspěchy – jak a kdy tato hnojiva aplikovat, to Vám poradí výrobce pomalu rozpustných hnojiv, firma ECOLAB s.r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Komplexní a cenově dostupné cateringové služby - Catering levně a spolehlivě!
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje cenově dostupné cateringové služby nejen v Opavě, ale po celém Moravskoslezském kraji. Vše připravujeme z čerstvých surovin.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Oprava, renovace, svařování plastů a nárazníků - snadno a za rozumnou cenu
Rychloservis, autoservis, autokarosárna. To je firma Autoskla Šenov Roman Hellstein! Zajistíme opravu, renovaci a svařování plastů nebo nárazníků. Vše snadno a za rozumné ceny v Ostravě i Havířově.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Závitové potrubní příslušenství Brno
Jste průmyslová společnost a hledáte kvalitního dodavatele příslušenství k trubkám? Tak neváhejte a kontaktujte prodejce nerezového sortimentu, a to naši společnost Italinox v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Novinka - ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV
Toužíte po novém autě? Chcete začít šetřit životní prostředí a toužíte po elektromobilu kvalitní české značky? Zakupte si novinku na trhu, a to ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV, od společnosti AUTO GOLDCAR, a.s.
Lešení a pojízdné hliníkové věže s dovozem pro jednodušší práci při stavbě
Pokud potřebujete ve stavebnictví, veřejných prostorech, průmyslu nebo při opravách lešení a pojízdné hliníkové věže, využijte služeb půjčovny Lešení v Ostravě, která Vám lešení doveze.
Montáž, kompletace a balení zboží do kartonových krabic, chráněná dílna
Firma Steeltec CZ s.r.o., která dlouhodobě spolupracuje s chráněnou dílnou ERGON, poskytuje montáž, kompletaci a balení zboží do kartonových krabic včetně infokarty, potisku, etikety a EAN kódů.
Steeltec CZ, s.r.o.
Snídaně nebo polopenze s ubytováním na Znojemsku – bezstarostná dovolená
Pokud máte v plánu trávit svůj volný čas a ubytovat se na Znojemsku a chcete si vybrat pouze snídaně nebo polopenzi, navštivte Restauraci & Penzion U Fandy v Šatově.
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Elektromontáže, montáže rozvoden a hromosvodů, vnitřní a venkovní elektroinstalace
Představujeme společnost pana Davida Kudličky se sídlem v Boskovicích, která provádí elektroinstalační a elektromontážní práce.
Instalační materiál vodo topo plyn, železářské zboží, hutní materiál-pro živnostníky i kutily
Velký výběr instalačního materiálu vodo topo plyn, hutního materiálu i železářského zboží je pro živnostníky i kutily na prodejně firmy VTP PELKA s.r.o. Staré Město.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípojky vodovodů a kanalizací - okres Prostějov
Představujeme vám společnost zemní a výkopové práce Jozef Mirga. Kromě zemních a výkopových prací se firma zabývá také úpravami terénů, přípojkami vodovodů a kanalizací.
Vodou omyvatelná omítka IZONIL Hard - prodej stavebního materiálu
Omítku IZONIL Hard je nově možné zakoupit v Brance u Opavy ve stavebninách ANDRLA s.r.o. Stavebniny Andrla Vám poskytnou prodej stavebního materiálu, hydroizolace a dalšího stavebního sortimentu.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Hydraulické agregáty, filtrační jednotky, náhradní díly pro obvody
Obraťte se na firmu Ekosys, s.r.o., která dodává hydraulické agregáty, filtrační jednotky i náhrady částí hydraulických obvodů.
Poradenství v oblasti kvality, konzultace systémů řízení jakosti, příprava firem k certifikaci, Karlovy Vary
Paní ing. Milena Menclová se zaměřuje na poradenství v oblasti kvality. V rámci své činnosti nabízím konzultace systémů řízení jakosti dle normy ISO 9001 a 14001 a přípravu firem k certifikaci.
Instalatérské práce Hradec Králové včetně rozvodu vody a kanalizace
Rádi Vám provedeme kvalitní instalatérské práce jako opravy a údržbu rozvodů vody a kanalizace, instalace vhodné sanitární keramiky včetně odborného poradenství.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Suché bukové dřevo na topení - řezané bukové válečky
Na prodejně firmy WOODCMTE s.r.o. v Bílovicích u Uherského Hradiště zakoupíte kvalitní, suché bukové dřevo na topení - jde o bukové válečky řezané na délku 30-33cm.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
HAKI lešení - půjčovna, pronájem systémového lešení
Půjčovna Josef Brucháček poskytne stavařům v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj pronájem lešení. K dispozici máme systémové HAKI lešení, trubkové i rámové lešení.
Permanentní make-up - Breezy Brows, Powder Brows u obočí, oční linky, rty
Kosmetický salon Zdenka ve Zlíně provádí permanentní make-up metodou Breezy Brows a Powder Brows u obočí, dále oční linky a rty.
Solární studio, solárium s kolagenovými trubicemi - doplnění chybějícího kolagenu
Solárium s kolagenovými trubicemi realizuje Solární studio SD SUN s.r.o. ve Frýdku Místku. Kolagenové trubice během opalování doplní vaší pokožce chybějící kolagen a zabrání předčasnému stárnutí.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i volně prodejné za výhodné ceny
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i ty volně prodejné najdete v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech, kde vás kromě širokého sortimentu zaujmou také výhodné ceny a vstřícný personál.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu