Aktuální microsite

Zemní a výkopové práce v okrese Písek
Realizace výkopových prací, zemní a terénní práce, úpravy exteriérového okolí domů a objektů, přípravy inženýrských staveb.
Elektroinstalace a bezpečnostní zařízení Jihomoravský kraj
Potkali jste se s otázkou zajištění elektroinstalace pro obytnou jednotku nebo pro průmyslovou stavbu? Chcete efektivně provozovat elektrické hospodářství u vás doma nebo ve firmě?
Jedinečný software pro výpočty konstrukcí a statiky
Zabýváte se při své práci navrhováním a dimenzováním konstrukcí? Chcete se zdokonalit ve statických výpočtech? Hledáte prověřeného dodavatele osvědčeného softwaru splňujícího nejmodernější trendy?
Dlubal Software s.r.o.
Orientační systémy Praha – zajistí snadnou orientaci klientů v budovách
Snadnou orientaci klientů, hostů i samotných zaměstnanců v budovách, hotelích, nemocnicích, školách nebo na úřadech zajistí orientační systémy od firmy ALMA-reklama s.r.o. z Prahy.
ALMA-reklama s.r.o.
Obývací pokoje Hülsta prodej Praha – variabilní nábytek v luxusním designu
Zařizujete byt a váháte nad designem obývacího pokoje? Luxusní nábytek do obývacích pokojů od Hülsta & KOINOR Studio v Praze oslní svou variabilitou i ty nejnáročnější klienty.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Provádění termodiagnostiky elektrických zařízení - termovize
Termovize za pomoci kvalitních termokamer. Termodiagnostiku větších či menších elektrických zařízení, motorů i rozvoden realizuje společnost ELMEP s.r.o.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Elektrické přímočaré leštění Praha – leštění forem a nástrojů
Kvalitní zařízení pro elektrické přímočaré leštění forem a nástrojů včetně široké nabídky spotřebního materiálu Vám dodá společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Příměstské tábory Podbrdsko – nižší ceny pro rodiče díky dotacím
MAS PODBRDSKO, z.s. zajišťuje příměstské tábory pro děti z Rožmitálska, Březnicka, Milínska a Hvožďanska za příznivé ceny, které je možné nabízet díky dotacím.
Interiérové dveře a designové vestavěné skříně na míru Praha – kvalita a dlouhá životnost
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí zákazníkům služby výroby vestavěných šatních skříní na míru či interiérových dveří z kvalitních materiálů včetně možnosti vizualizace budoucího prostoru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Vstupenkové systémy n-tree Hradec Králové – rychlý elektronický odbavovací systém
Systém n-tree optimalizuje vlastní prodej karet a umožňuje jejich následnou kontrolu při vstupu - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
EMS trénink - individuální efektivní cvičení pro zpevnění těla, zvýšení kondice
EMS Trénink je efektivní individální cvičení, využívá se elektrické stimulace svalů pro zpevnění těla, zvýšení kondice. Přijďte si zacvičit do Top Body ve Zlíně či Starého Města u Uherského Hradiště.
Poradenská a zprostředkovatelská činnost, pohledávky, finanční služby, detektivní služby, burza pohledávek
PROkontakt s.r.o. Zlín se zabývá poradenstvím v oblasti řešení a správy pohledávek v i po lhůtě splatnosti včetně burzy pohledávek, poskytováním finančních služeb a detektivními službami.
PROkontakt, s.r.o. řešení a správa pohledávek Zlín
Realizace střech na klíč, klempířské, pokrývačské, tesařské práce, dřevostavby
Firma Milan Pecháček se sídlem v obci Račiněves v Ústeckém kraji nabízí svým zákazníkům již od roku 2000 komplexní klempířské, pokrývačské a tesařské práce po celé České republice.
Kanadské borůvky prodej Pardubice – nabízíme rozmanité druhy borůvek
U nás v zahradnictví nakoupíte sazeničky kanadských borůvek v mnoha odrůdách - Zahradnictví Havlíček Srch, Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Transformátory na zakázku vyrábí montuje a servisuje ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Podnikáte v energetice či jiném průmyslovém odvětví? Hledáte spolehlivého dodavatele výkonových transformátorů a reaktorů? Již neztrácejte čas a kontaktujte naši společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Výstavba občanských, bytových staveb nebo jejich rekonstrukce ve Vyškově
Společnost WAGNER stavební společnost s.r.o. je stavební společnost z Vyškova, která se zaměřuje především na výstavbu občanských a bytových staveb, zemědělské stavby a zámečnickou výrobu.
Nábytek do domácností i komerčních prostor na míru
Toužíte po novém a moderním interiéru? Potřebujete nový nábytek do domácnosti či kanceláří? Nechte si vše navrhnou a vyrobit na míru od společnosti Hilbert Interiéry s.r.o.
Hilbert Interiéry s.r.o.
Projekční a inženýrská činnost od dynamické společnosti OMEGA project s.r.o. z Prahy
OMEGA project s.r.o. z Prahy je společnost, který se zabývá projekční a inženýrskou činnosti pro rodinné, pasivní a nízkoenergetické domy nebo developerské projekty.
Prodej a pronájem nemovitostí v Praze a okolí - Jana Karlachová
Jana Karlachová je realitní makléřka, která působí pod společností RE/MAX Alfa a pomůže Vám s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti v Praze a jejím okolí.
Domovní a průmyslové elektroinstalace - montáž, dokumentace, elektroinstalační práce
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol. s r.o. Montujeme domovní a průmyslové elektroinstalace v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí včetně dokumentace.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Prodej hutního materiálu - trubky, ocel
Široký sortiment kvalitního hutního materiálu, trubky, ocel a další dodává společnost Železářství Skořepka, s.r.o., která sídlí v Brně.
Aktivní dovolená s kolem v hotelu s možností  jejich zapůjčení i úschovy
Kombinaci ubytování a aktivní dovolené umožňuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Přivezte si vlastní kola nebo vyzkoušejte ty naše a užijte si cykloturistiku na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Automatizovaný sběr dat z výrobních technologií a návrh řešení pro zvýšení efektivity, kvality výroby
Služby v oblasti informačních a automatizačních systémů poskytuje společnost IMC Zlín, a.s., specializuje se na automatizovaný sběr dat z výrobních technologií pro zvýšení efektivity a kvality výroby.
IMC Zlín, a.s.
Kardiologie, léčebná a preventivní vyšetření v oblasti srdečních vad, EKG, ECHO - Praha
Specializovaná kardiologická vyšetření EKG, ECHO a ostatní lékařské úkony spojené s onemocněním kardiovaskulárního systému provádí MUDr. František Vinš v Praze.
Kompletní vybavení pro ohňostroje, realizace ohňostrojů, prodej pyrotechniky
Společnost LAKI - Ladislav Kincl prodává zábavní pyrotechniku všech kategorií, zrealizujeme venkovní i interiérové ohňostroje na míru.