Aktuální microsite

Ubytování Lipno - apartmány Hubert blízko vodní nádrže Lipno pro Vaši letní dovolenou
Ubytování Lipno - apartmány Hubert nabízí komfortní ubytování v dvoulůžkovém pokoji a vybavených apartmánech, kde budete mít vlastní kuchyňku, TV a internetové připojení.
Geodetické práce - vyměřování, vytyčování a zaměřování pro pozemky a stavby
Petr Hlásek z Českých Budějovic Vám pomůže s geodetickou činností, jako je vyměřování a vytyčování, zaměřování staveb a inženýrských sítí a další.
Projektová dokumentace - vypracování a návrhy pro novostavby i rodinné domy
Bc. Tomáš Hošek z Tábora nabízí projekční činnost, kde pro Vás vypracuje projektovou dokumentaci pro stavby jako rodinné domy, novostavby a další.
Prodej trvalek a skalniček Pardubice – trvalky jsou krásné a nenáročné od jara do zimy
V našem zahradnictví v Srchu nakoupíte ty nejkrásnější a nejpestřejší trvalky na Vaši zahradu, jsou nejen krásné, ale i nenáročné - Zahradnictví Havlíček Srch, Pardubice
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Výroba ozubených a řetězových kol, hřídelí Pardubice, velkoobchodní prodej nepřerušen
Naše firma MATERIA s.r.o. z Pardubic provádí i zakázkovou výrobu ozubených a řetězových kol, hřídelí, apod..
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Umělecká kovářská a zámečnická výroba - originální doplňky, ploty, mříže nebo zábradlí
Umělecká kovářská a zámečnická výroba pod šikovnými rukami pana Tomáše Šťastného z Brna pro Vás vyrobí netradiční a originální kousky z kovu.
Zakázková strojírenská výroba - výroba manipulační techniky, strojů, specializovaných pracovišť
Společnost Slavata Intech s.r.o. z Prahy nabízí zakázkovou strojírenskou výrobu, projekci, montáž a servis manipulační techniky a speciálních pracovišť.
Obce Čím - cyklistické a turistické trasy, nádrž Slapy a výlet na Karlštejn
Obec Čím se nachází v okrese Příbram a můžete z ní vyrazit na krásné cyklo a turistické trasy, lovit ryby v nádrži Slapy nebo se podívat na Hrad Karlštejn.
Hotel Barborka - příjemné ubytování v apartmánech blízko přehrady Lipno
Hotel Barborka leží v obci Přední Výtoň v blízkosti přehrady Lipno a nabízí příjemné ubytování v pokojích a apartmánech pro turisty, cyklomilovníky nebo rodiny s dětmi.
Kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield vyráběné na zakázku
Pohodlí, elegance a luxusní vzhled – to jsou kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield, které na zakázku vyrábí firma Tradicional.
Rekonstrukce odvětrání budov Praha
Máte ve své budově nefunkční odvětrání vyvedeno na střeše? Má Váš objekt plochou střechu, která potřebuje zrekonstruovat? V tom případě se obracejte na profesionály – společnost Stop Problém, s.r.o.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Česká výroba klasických i moderních kuchyní a kuchyňských linek na míru, zakázku
Klasické i moderní kuchyňské linky a kuchyně české výroby na míru včetně 3D vizualizace a v různých barevných provedeních zajistí v okolí Znojma prodejna nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zakázková autolakovna - drobné opravy laku a lakování vozů a motocyklů
Drobné opravy laku a lakování vozů a motocyklů či drobné karosářské práce Vám zajistí Autolakovna BOSS z Brna, která se specializuje na lakování automobilů již od roku 1999.
Make up studio, denní a večerní líčení, svatební líčení, barvení obočí, vizážistický kurz
Make up studio Pure Up - Alice Kršíkové nabízí denní, večerní, extravagantní a svatební líčení. Nabízíme také úpravu obočí a individuální vizážistické kurzy.
Betonový plotový sloupek Hradec Králové - oplocení zahrad, hospodářských objektů, lesních ploch
Zajišťujeme výrobu vyztužených betonových plotových sloupků, které se skvěle hodí k oplocení zahrad, hospodářských objektů, lesních ploch a podobně.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Vystavujte své zboží bez oslnění díky antireflexnímu sklu
Zabýváme se výrobou antireflexních skel především pro vitríny, výlohy, muzea, stadiony a markýzy - nebo kdekoli jinde - AGC Fenestra a.s. závod Hradec Králové
Prodej bezpečnostních postrojů potřebných pro práci ve výškách a také tlumičů pádů KRATOS
Bezpečnostní postroje pro práci ve výškách, tlumiče pádu, karabiny, vázací popruhy a mnohem více komponentů pro zajištění osob najdete na e-shopu či na prodejně společnosti Pavlínek s.r.o. v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Hudební kapela, skupina Infinity - koncerty pro obce, města, hudba na firemní akce
Hudební kapelu Infinity z regionu Zlín můžete znát jako předskokany skupiny Reflexy, organizuje však mnoho vlastních akcí i koncerty, které pořádají obce či města i firemní akce.
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Specialisté na tisk Praha – výrova vizitek, letáků, knih a časopisů
Specialisté na tisk ve firmě Tomos Praha a.s. nabízí výrobu veškerých tiskovin, letáků, časopisů, vizitek, knih, novoročenek včetně grafického návrhu, laminace a jiných technik.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna Praha
Osazování studní a jímek čerpadly Praha
Montáž závlahových systémů a čerpadel, dodávka a instalace čerpadel na studně a dešťové jímky, realizace závlah trávníků a zahrad společností Š & Z – sdružení, Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, autodoprava, kamionová přeprava, logistika, spedice, přepravní služby
Společnost JS Trans logistic, s.r.o. nabízí služby vnitrostátní a mezinárodní autodopravy, včetně kompletních služeb. Firma se také specializuje na přepravu do zemí Beneluxu a Velké Británie.
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen
Prodej a servis vozů značky Volkswagen, nové i ojeté automobily, různé modely, autoservis, pneuservis a další najdete u firmy INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Posuvné samonosné brány na kolejnicích s montáží i s pozáručním servisem
Jedinečnou kvalitou a moderním estetickým řešením jsou posuvné samonosné brány na kolejnicích firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče. Postaráme se o dodávku, montáž i pozáruční servis.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček