Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Krmivo splňující bezpečnostní předpisy pro výrobu krmné směsi, léků, premixů
Společnost Genetrix se sídlem v Bohumíně jako dodavatel chemických surovin, dodává také široký sortiment krmiv, které splňuje bezpečnostní předpisy, pro výrobu krmných směsí, léků i premixů.
Rostlinná výroba, pěstování plodin, ječmen, pšenice, slunečnice Valtice
Rostlinná výroba, pěstování plodin - ječmen, sladovnický ječmen, pšenice, slunečnice, řepka, kukuřice a vinná réva od firmy Ing. Zdeněk Kupský ve Valticích
Prodej ovocných stromků, meruňky, třešně, broskvoně, jabloně, hrušně
Subtropické zahradnictví Kruh Vám nabízí prvotřídní ovocné stromky jako jsou meruňky, třešně, broskvoně, jabloně, hrušně prostokořenné či v kontejneru.
Velkoobchodní prodej vánočních stromků z plantáží - jedle, borovice, smrky
František Valdman nabízí velkoobchodní prodej vánočních stromků - jedle, borovice, smrk. Stromky pocházejí z plantáží. S pěstováním stromků má pan Valdman zkušenosti již od roku 1995.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Velkoobchod ovocné stromky, stromy, keře Litomyšl Vysoké Mýto
Velkoobchod, zahradnictví Školky Litomyšl spol.s.r.o. sez zabývá velkoobchodní prodejem ovocných stromů, stromků a keřů. V nedaleké blízkosti Vysokého Mýta v Litomyšli. Velkoobchodní prodej ovocných stromků, stromů a keřů. - léčivé a balkonové rostliny - okrasné trávy - ovocné stromy, stromky a keře - růže - rhododendrony - ...
Velkoobchodní prodej vánočních stromků
František Valdman nabízí prodej vánočních stromků pro velkoodběratele. Výška stromků se pohybuje v rozmezí 80 - 300 cm. Stromky dodává již zabalené.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej, pěstování sazenic Rakytník řešetlákový, bylina jiaogulan ženšen, žen-šen
Subtropické zahradnictví Kruh se zabývá pěstováním a prodejem rostlin a stromů, k žhavým novinkám patří pěstování sazenic Rakytníku řešetlákového a byliny jiaogulan ženšenu.
Fitmin - špičková krmiva s obsahem kvalitního masa pro domácí i hospodářská zvířata
Výživové programy Fitmin pro domácí i hospodářská zvířata vyrábí a dodává firma Dibaq a.s. Nabízíme řadu krmiv, výživových doplňků a pochoutek s prvotřídním složením pro psy, kočky, koně i prasata.
Prodej kukuřice, obilniny, řepka, slunečnice
Výrobu a prodej zemědělských komodit - kukuřie, obilniny, řepka, slunečnice, Vám nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. Osiva: - kukuřice - slunečnice - obiloviny - řepka - pesticidy. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců a insekticidy
Zákazníci z okresu Uherské Hradiště mohou zakoupit potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců, insekticidy a další zahrádkářské potřeby v prodejně Agro-centrum Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Prodej a výroba osiv kukuřice Praha západ - nabízíme více jak 22 hybridů
Pravidlem v pěstování a využití kukuřice je mít mnoho seriózních informací a znalost potřeb zákazníků.Tyto informace získáváme od České zemědělské univerzity se kterou dlouhodobě spolupracujeme.
Prodej osiv, kukuřice, obilniny Praha-západ - dodavatel kvalitních polních osiv
Když osiva, tak od VP AGRO. Už od roku 1993 jsme největším dodavatelem osiv kukuřice na českém trhu. Za dobu našeho působení se sortiment rozrostl o prodej osiv a dalších zemědělských plodin.
Hybridy slunečnice Kněževes - dodávka kvalitních polních plodin (osiv)
Podpořte své pěstování kukuřice kvalitním osivem v podobě hybridů. VP AGRO nabízí bohatou nabídku hybridů. Spolehněte se na více jak dvacetiletou tradici VP AGRO v oblasti výroby a prodeje osiv.
Osiva i polní plodiny pro pěstitele - kvalitní osiva od spolehlivého dodavatele
Každý zemědělec si před zasetím potřebuje obstarat kvalitní osiva. Jestliže sháníte spolehlivého dodavatele osiv nejen pro polní plodiny i vy, zkuste se obrátit na společnost VP Agro z obce Kněževes.
Semena slunečnice Praha západ - hybridy slunečnice, ranné i středně ranné
VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy západ se zabývá prodejem semen slunečnic od 6 nejdůležitějších firem, které tyto semena šlechtí. V sortimentu naleznete ranné i středně ranné hybridy.
Rostlinná a živočišná výroba, sklizňové práce
Hlavní činnosti společnosti ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice je rostlinná výroba, která je zaměřená na pěstování obilovin a sklizňové práce. Také se zaměřujeme na živočišnou výrobu.
Semena cukrovky, cukrová řepa na prodej, chemické přípravky pro ochranu osiv
Pěstujeme cukrovou řepu s názvem BETASEED a našim odběratelům nabízíme již čtyři její druhy. Druh 710 vynáší z kořene a cukru. K odolnosti se přidává i imunita proti cerkosporióze.
Semena řepky Kněževes, pro pěstitele i zemědělce - prodej i pesticidů na jejich ochranu
Pro zemědělce a pěstitele máme připraveno několik nových druhů řepky. Na našich webových stránkách naleznete i přehledný katalog ozimých plodin pro aktuální rok.
Zemědělské komodity Praha západ - řepka pro pěstitele, kukuřice pro krmné účely
VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy západ je dodavatelem polních plodin - řepka a kukuřice. Z odrůd řepky si pěstitel vybere tu potřebnou a v nynější době máme na výběr z více jak 30-ti odrůd kukuřice.
Pšenice, ječmen, žito a tritikále k osevu Kněževes - prodej semen a pesticidů
Pěstujeme, sklízíme, uchováváme a nakonec prodáváme kvalitní semena zimní i jarní pšenice v různých nových druzích, jako jsou Grizzly a RGT.
Prodej stájové potřeby, krmiva, kosmetika pro koně Zlín
Veškeré jezdecké a stájové potřeby pořídíte v prodejně Svět koně Zlín. V sortimentu najdete krmiva, kosmetiku pro koně a vše potřebné pro různé styly ježdění i drezuru.
Koupací jezírka a biobazény s křišťálovou vodou jako přírodní prvek Vaší zahrady
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. realizuje a projektuje zahrady také v okolí Frýdku a Nošovic. Zaměřujeme se také na koupací jezírka a biobazény, které jsou přírodním prvkem Vaší zahrady.
Výroba a prodej přípravků na ochranu rostlin Terezín - produkty pro zahrádkáře
Kvalitní a ekologicky šetrné zahrádkářské přípravky na ochranu a výživu rostlin vyrábí a dále prodává společnost LOVELA Terezín s.r.o..
Zahradnictví Příbram - prodej semen, letniček, jehličnanů, trvalek, ovocných stromků
Konec zimy se blíží, i proto je potřeba co nejdříve navštívit zahradnictví. Ať máte vlastní zahrádku nebo si chcete zasadit kytičky do truhlíku, zahradnictví Příbram vás svou nabídkou jistě nezklame.
Prodej květin, semen, řezaných květin, sazenic a hnojiv Příbram - zahradnictví Volák
V příbramském zahradnictví Josefa Voláka naleznete vše na zahradu, balkon i do Vašeho truhlíku. Seženete zde i semena zeleniny a menšího ovoce.