Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Základní kurzy a rekvalifikace pro motorové vozíky Příbram
Motorové vozíky se používají snad v každém větším skladě. K jeho řízení je ale potřeba mít speciální kvalifikaci. Vzdělávání nových řidičů, ale i rekvalifikace zajišťuje Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami. V případě zájmu můžete vybírat ze dvou základních kurzů a rekvalifikací, a to: - Provozovatel a uživatel motorového ...
Sportovní gymnázium, střední škola se sportovním zaměřením, Kladno
Sportovní gymnázium, všeobecná střední škola se sportovním zaměřením a rozšířenou výukou TV, hokej, atletika, plavání, čtyřleté a osmileté studium, Kladno, Plzeňská 3103.
Opakovaná školení při stavebních pracích Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. z Příbrami nabízí opravná školení a přezkoušení pro stavební práce - jeřábníci, vazači, topiči, řidiči,kombajnéři a další.
Poradenství a školení zaměstnanců v oblasti BOZP a PO Příbram
Společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. se zabývá a poskytuje poradenství a školení zaměstnanců v oblasti BOZP a PO.
Základní a opakovaná školení pracovníků Rakovník -  nové poznatky a předpisy
Kromě základního školení nabízíme také přezkoušení. Všechny kurzy jsou ukončeny zkouškou a předáním osvědčení o absolvování.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Přezkoušení, revize zařízení Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami nabízí všem majitelům nejen stavebních firem služby přezkoušení zaměstnanců a revize vyhrazených zařízení pro zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.
Kurzy pro lešenáře, vstřelovače, svářeče Příbram
Hledáte dobře placené lukrativní zaměstnání v profesi, po které je v současnosti poptávka? Navštivte kurzy pro lešenáře, vstřelovače a svářeče, které pořádá Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Školení strojníků, jeřábníků a svářečů Příbram - školení v oblasti bezpečnosti práce
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá základní kurzy a školení v oblasti bezpečnosti práce. U vybraných profesí poskytujeme školení v našich školících střediscích nebo externě přímo u zákazníka.
Školení a kurzy pracovníků pro zemní stroje, rypadla, nakladače, betonárky Rakovník
Kurzy a školení, jsou správnou možností pro ty, kteří chtějí zlepšit své postavení v zaměstnání. Pokud usilujete o zvýšení platu, pak by se vám určitě hodila nějaká nová schopnost.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Česká zahradnická akademie Mělník, střední a vyšší odborná škola, SŠ, VOŠ
Hledáte pro svého potomka vhodnou střední či vyšší odbornou školu nebo učiliště v Mělníku a okolí? Navštivte Českou zahradnickou akademii Mělník.
Střední škola Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola, Příbram
Střední škola s obory Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola se zaměřením na finanční poradenství v Příbrami se sídlem Na Příkopech 104.
Školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP) Praha
Společnost PRHAS s.r.o. se zabývá a provádí zákonné školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP.
Gymnázium Mladá Boleslav, kvalitní příprava na vysokou školu ve Středočeském kraji
Vysoké procento přijatých absolventů na vysokou školu, skvělé výsledky ve srovnávacích testech i příjemné prostředí pro vyrovnaný rozvoj osobnosti svým studentům zajišťuje Gymnázium Mladá Boleslav.
Základní a Mateřská škola s kvalitním vzděláním v moderně vybavených učebnách
Kvalitní vzdělání v moderně vybavených učebnách, velkou kapacitu, širokou nabídku kroužků i spolupráci se zahraničními školami žákům poskytuje Základní a Mateřská škola Jince v okrese Příbram.
Znalecké posudky BOZP i odborné poradenství pro bezpečnost práce | Kolín
Vytváříme proto nejen znalecké posudky BOZP, ale zabýváme se také odbornými školeními a poradenstvím.
Kurzy a semináře pro osobní rozvoj, nalezení  radosti ze života a uplatnění vlastního potenciálu
Pořádáme semináře pro osobní rozvoj, pomáháme řešit problémy a přijmout odpovědnost za vlastní život pomocí jemné, neinvazivní a nehypnotické metody SRT - Spiritual Response Therapy.
Technické kurzy, školení a rekvalifikace Příbram - pro obsluhu technických strojů a zařízení
Technické kurzy a rekvalifikace pro obsluhu technických strojů a zařízení zajistí společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. z Přibrami – odborné profesní vzdělávání
Jazykové kurzy pro veřejnost Mladá Boleslav -  Podzimní semestr od 5. 9. 2016 do 31. 1. 2017
Jazykové kurzy pro veřejnost, angličtinu, španělštinu, němčinu, francouzštinu, ruštinu a italštinu v Mladé Boleslavi v malých skupinkách, max. o 4 lidech pořádá edu4U s.r.o.
Jazykové kurzy pro malé skupiny Mladá Boleslav - maximální počet studentů ve skupince 4
V dnešní době je totiž znalost cizích jazyků naprosto nezbytná. Angličtina se bere již jako samozřejmost, a s každým dalším jazykem stoupá vaše šance na trhu práce.
Firemní jazykové kurzy Mladá Boleslav – výuka s odborníky a rodilými mluvčími
Dopřejte svým pracovníkům kurz cizího jazyka s odborníky a rodilými mluvčími v učebnách v Mladé Boleslavi.Pomozte zlepšit zaměstnancům jejich psaný a mluvený projev v angličtině, němčině....,
Individuální výuka angličtiny Praha 4 Bráník– termín a místo výuky si určujte sami
Individuální výuka angličtiny na Praze 4 Bráník poskytuje jazyková škola Anglickyzarok. Jste věčný začátečník a potřebujete si určit rychlost výuky sami? Potřebujete připravit k přijímacímu řízení, jak na střední či vysokou školu? Potřebujete pomoci s přípravou na mezinárodní certifikát? Čeká Vás pracovní pohovor v angličtině a potřebujete ...
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - BOZP | Kolín
Naše firma Vám nabízí spolupráci a poradenství v oblasti BOZP, neboť má veškeré platné oprávnění, osvědčení a povolení pro provádění těchto služeb.
Jazyková škola hledá lektory cizích jazyků | Mladá Boleslav
Hledáme perspektivní lektory cizích jazyků a rodilé mluvčí pro naši jazykovou školu v Mladé Boleslavi. Pokud jste absolventem či studentem VŠ s výbornou angličtinou, němčinou či jiným cizím jazykem, nebo jste rodilým mluvčím, baví vás vyučovat a nebojíte se dětí, sháníme právě vás! U nás se profesně zdokonalíte v lektorské činnosti. K ...
Školení zaměstnanců BOZP a PO | Rakovník
Školení o BOZP a PO pro vedoucí pracovníky a zaměstnance provádí společnost Jana Šlegra v Rakovníku. Nabízíme stručné a srozumitelné kurzy bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Naučíme Vaše zaměstnance prevenci rizik a zásadám řízení techniky, zacházení s břemeny, ergonomické zásady, poznávání bezpečnostních značení a jak postupovat při ...
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Kurzy práce na PC | Rakovník
Kurzy práce s počítačem a jeho programy vyučuje Jak Šlegr a jeho renomovaní učitelé ve vzdělávacím středisku HORIZONT. Pokud tápete v počítačovém světě, poradíme a naučíme Vás vyznat se v mnoha systémech. Kromě základní obsluhy samotného počítače a jeho hardware (myš, klávesnice, obrazovka apod.) Vás provedeme operačním systémem Windows, ...
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník