Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty, lesní ochranná služba, zakládání a pěstování lesů, ekologie lesa, biologie a šlechtění lesních dřevin.
ZŠ a MŠ Zákolany je ideálním místem pro Vaše dítě
ZŠ a MŠ pod Budčí v Zákolanech nedaleko Kladna. Propojenost mateřské a základní školy, prvky Montessori pedagogiky, angličtina už od školky, kvalitní vzdělávání i umístění v krásné přírodě.
Základní škola a Mateřská škola pod Budčí, Zákolany, přísp.org.
Individuální vzdělávání žáků se specifickými výukovými potřebami i žáků nadaných
Základní vzdělání, individuální plán, práce s asistentem pedagoga nebo individuální příprava nadaných žáků v Praktické škole a Základní škole Lysá nad Labem.
Výzkum a péče o krajinu, výzkum okrasného zahradnictví Praha, ochrana přírody, ekologie krajiny
Výzkum a péče o krajinu, výzkum okrasného zahradnictví Praha, ochrana přírody, ekologie krajiny a lesa, biomonitoring, environmentální rizika, biologická rizika.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání, domov mládeže, školní jídelna, nástavbové studium, autoškola.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Nymburk, V Kolonii 1804
Středoškolské vzdělání se zaměřením na strojírenství a jazyková škola
Nabízíme Vám studium na Střední průmyslové škole strojírenské a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Kolín. Poskytneme Vám střední vzdělání s maturitou nebo výučním listem.
Základní, kondiční a závodní plavání dětí, mládeže i dospělých Kladno
Klub sportovního plavání TJ LARS Kladno z.s. pořádá pravidelné kurzy, kondiční přípravu, tréninky a závody plavání pro děti, mládež i dospělé v různých disciplínách plavání.
Gymnázium Mladá Boleslav - osmileté všeobecné vzdělávání
Všeobecné vzdělání zakončené maturitní zkouškou nabízí škola přidružená organizaci UNESCO - Gymnázium v Mladé Boleslavi ve Středočeském kraji již od roku 1991.
Dětský domov a škola se snahou připravit děti do života.
Základní škola a speciální škola s dětským domovem se 48 lůžky, Sedlec, která nabízí plno mimoškolních aktivit a činnosti v dílnách, ateliéru, počítačové učebně či cvičné kuchyni.
Základní škola pro první stupeň s moderně vybavenou počítačovou učebnou a individuální péčí
Základní školu s rodinnou atmosférou a osobním prostředím naleznete ve Staré Huti, kde se nachází Základní škola a Mateřská škola Stará Huť, okres Příbram.
Mateřská škola s přátelskou atmosférou, předškolní výchova a vzdělávání
Mateřská škola v Ratajích nad Sázavou vyniká přátelskou atmosférou, bohatými vzdělávacími aktivitami pro děti, vstřícnou předškolní výchovou a vzděláváním.
Školení strojníků Rakovník - jednorázové i dlouhodobé vzdělávání
Školení strojníků a obsluhy zařízení, kurzy PC, jednorázové i dlouhodobé vzdělávání, základní a opakované školení realizuje Vzdělávací středisko Horizont – Jan Šlegr, Rakovník.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Mateřská škola v Mníšku pod Brdy s řadou nadstandardních kulturních a sportovních akcí
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy, 9. května 575, okres Praha západ poskytne Vašim dětem kvalitní předškolní vzdělání v příjemně zařízeném prostředí plném herních prvků i sportovních činností.
Základní a mateřská škola s environmentálním a sportovním duchem i individuálním přístupem
Kvalitní vzdělání, široký výběr zájmových aktivit i individuální přístup ke každému dítěti Vám poskytne Základní škola a mateřská škola Hnízdo v Úněticích, příspěvková organizace.
ZUŠ Pečky, kvalitní příprava ke studiu na konzervatořích a školách s uměleckým zaměřením
Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 je vzdělávací instituce poskytující hudební vzdělání v rozličných uměleckých oborech. Harmonický rozvoj osobnosti v rukou profesionálních učitelů.
Učební obory s uplatněním na trhu práce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun – Hlinky nabízí možnost studia lukrativních učebních oborů, které zaručují absolventům uplatnění na trhu práce.
Základní a mateřská škola rodinného typu v Chráněné krajinné oblasti Blaník u Benešova
Kvalitní vzdělání v okres Benešov Vám poskytne malotřídní škola s rodinnou atmosférou, Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem, příspěvková organizace.
Cítíte se v koutě a nevíte si rady? Seminář nebo osobní konzultace
Zažili jste ten pocit, kdy se cítíte zahnáni do kouta? Vůbec si nevíme rady v různých situacích, ve vztahu s dětmi, partnerem nebo kolegou v práci?
Střední průmyslová škola strojírenská na Kolínsku s mnoha technickými i ekonomickými obory
Studujte na nejstarší odborné škole v Kolíně a vyberte si z nabídky rozličných oborů, které Vám SPŠ STROJÍRENSKÁ A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY umožňuje.
Dětský domov se základní školou, jídelnou a sportovišti na Příbramsku
Dětský domov, základní škola, jídelna, tělocvična, hřiště na Příbramsku, celoroční provoz s komplexní péčí a citlivým přístupem pro děti se zanedbanou výchovou.
Osmileté Gymnázium Mladá Boleslav – 6. nejlepší v celé ČR
Osmileté Gymnázium Mladá Boleslav se všeobecným zaměřením připravuje své studenty pro úspěšné absolvování zkoušek na vysoké školy.
Sportovní gymnázium Kladno – všeobecné vzdělání sportovně nadaných studentů
Máte doma sportovně nadané dítě a vybíráte střední školu? Sportovní gymnázium Kladno, Plzeňská 3103, poskytuje všeobecné vzdělání se zaměřením na rozvoj sportovního talentu studentů.
Knihovna při Městském kulturním centru v Hořovicích, audioknihy, internet, akce pro děti
Ideální místo pro vášnivé čtenáře představuje Městské kulturní centrum Hořovice. Připravili jsme pro Vás bohatý výběr titulů, meziknihovní výpůjčky i akce pro děti a dospělé.
Školení a rekvalifikační kurzy Rakovník – aktuální nabídka
Aktuální nabídku základních a opakovaných školení i rekvalifikačních kurzů naleznete na stránkách Vzdělávacího střediska pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Základní škola v Hořovicích se Sportovním střediskem mládeže
Základní devítiletá škola v Hořovicích v okrese Beroun se Sportovním střediskem mládeže, zájmovými kroužky, bazénem, tělocvičnou, hřištěm, jídelnou, družinou a odbornými učebnami.