Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Klub sportovního plavání, výuka a trénink plavání, kondiční příprava
Kurzy plavání i pro děti, kondiční lekce, výuku a trénink různých stylů, prsa, motýlek, kraul a znak, závody v plavání a přípravu dětí poskytuje TJ LARS Kladno z.s. Klub sportovního plavání.
Výzkum a vývoj v oblasti chemických, biologických a radioaktivních látek
Výzkum, vývoj, detekce, testování, měření, analýzy toxických a nebezpečných látek chemických, biologických a radioaktivních realizuje Státní ústav jaderné, chemické a biologické ochrany, v. v. i.
Střední odborná škola a učiliště Beroun, studijní obory Cestovní ruch, Kuchař, truhlář
Kvalitní vzdělání s dobrou perspektivou do budoucna Vám poskytne Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun - Hlinky, Okružní 1404. Moderní škola s inovativními učebními metodami.
Základní umělecká škola, ZUŠ Pečky, obor hudební, výtvarný, literárně dramatický i taneční
Ať už Vaše dítě baví kreslení, muzicírování či tanec, rozvíjejte jeho talent a dopřejte mu kvalitní umělecké vzdělání, jež poskytuje Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 z okresu Kolín.
Letiště Kolín - možnost výuky létání na  bezmotorových i motorových kluzácích
Nabízíme výcvik létání na bezmotorových i motorových kluzácích, ultralehkých i motorových letounech, odvážnějším pak i výcvik seskoků s padákem.
Středoškolské studium v oborech Vinařská a ovocnářská technologie, Okrasné zahradnictví
Kvalitní vzdělání v perspektivních zahradnických oborech Vám poskytne Česká zahradnická akademie Mělník - střední škola a vyšší odborná škola, příspěvková organizace.
Školicí středisko Horizont Rakovník - připraví školení a kurzy pro Vaše zaměstnance
Školicí středisko ve městě Rakovník nabízí výcvik obsluhy stavebních strojů. Potřebujete ke svému zaměstnání ovládat pracovní plošinu, hydraulickou ruku či motorovou pilu?
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Rakovník
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení pracovníků Rakovník – nabídka kurzů žádaných profesí a oborů
Pokud si chcete zvýšit nebo rozšířit kvalifikaci či dosavadní zkušenosti v žádaných oborech a jste z Rakovníka či okolí, obraťte se na vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Rekvalifikační kurzy Rakovník – zvyšte si kvalifikaci a získejte novou práci
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá pro zájemce rekvalifikační kurzy zajímavých profesí pro zvýšení kvalifikace uchazečů a jejich ceny na trhu práce.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Vzdělávací středisko Příbram
Nedaří se Vám najít práci ve Vašem oboru v Příbrami a dostupném okolí a zvažujete možnost rekvalifikace? S důvěrou se můžete obrátit na Vzdělávací středisko s.r.o.
Školení bezpečnosti práce Příbram
Každý zaměstnavatel je povinen přímo ze zákona zajistit zaměstnancům školení bezpečnosti práce. V Příbrami a okolí je to bez starostí, stačí kontaktovat Vzdělávací středisko s.r.o.
Výzkum, výroba a prodej veterinárních přípravků – léčiva, krmné směsi pro malá a hospodářská zvířata
BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy se zabývá vývojem, výrobou a prodejem veterinárních přípravků, léčiv nebo krmných směsí pro malá a hospodářská zvířata.
Rekvalifikace, školení a kurzy pro obsluhu strojů a zařízení Příbram
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá rekvalifikační a vzdělávací kurzy, školení a přezkoušení pro pracovníky obsluhující technické stroje a zařízení.
Kurzy a školení práce s technickými stroji v České republice včetně BOZP
Pokud potřebujete pro své zaměstnance školení na obsluhu technických zařízení, tak se obraťte na Vzdělávací středisko v Příbrami, které poskytuje školení po celé České republice. Středisko se soustředí na vzdělání obsluh zařízení, u kterých je nutné školení kvůli bezpečnosti práce. Školí se v následujících disciplínách: -obsluha zdvíhacích ...
Školení a kurzy dělnických profesí Příbram
Vzdělávací středisko s.r.o. pořádá opakovací i rekvalifikační školení, kurzy a přezkoušení žádaných dělnických profesí pro uchazeče z Příbrami a okolí.
Opakovaná školení Příbram
Informace o legislativních změnách a novinkách v mnoha oborech a profesím zajistí pro Vaše zaměstnance opakovaná školení, která nabízí Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Vzdělávací školící středisko Rakovník – základní i opakovaná odborná školení
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku nabízí možnost zvýšení či rozšíření kvalifikace v žádaných oborech obsluhy strojních zařízení, řidičů nebo jeřábníků.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízení Příbram
Hledáte dobře placenou práci? Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami pořádá kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízeních, což jsou v současnosti firmami velmi poptávané obory.
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením. Kurz je určen především novým pracovníků, kterým se bude obsluha strojů hodit do nového zaměstnání. Dále lidem, kteří si chtějí zvýšit vzdělání v oboru. Pro pracovníky, kteří už školením prošli v minulých letech, a rádi by si doplnily nové informace, protože prošly ...
Školení BOZP Příbram
Dodržování zásad bezpečnosti práce je jedním z hlavních zásad dobře řízené firmy. Pro zajištění školení o zásadách bezpečnosti práce (BOZP) využijte služeb Vzdělávacího střediska s.r.o. Příbram.
Rekvalifikační kurzy – topič v nízkotlaké kotelně Příbram
Chcete využít rekvalifikační kurzy a zapojit se do pracovního oběhu jako topič v nízkotlakých kotelnách? Jestliže hledáte společnost, která se tímto vzděláváním zabývá, pak kontaktujte Vzdělávací středisko s.r.o., kde najdete přesně to, co hledáte. Tato společnost se zabývá rekvalifikačními kurzy nejrůznějších oblastí. Vy můžete využít ...
Základní škola pro 1. stupeň s řadou volnočasových aktivit, Přistoupim v okrese Kolín
Základní škola Přistoupim v okrese Kolín zajišťuje vzdělání 1. stupeň s řadou volnočasových aktivit. Provozujeme školní jídelnu, školní družinu a pořádáme výlety, školy v přírodě.
Integrovaná střední škola, učební obory, maturitní, nástavbové studium Rakovník
Středoškolské vzdělání v učebních a maturitních oborech kuchař, truhlář, zedník, kominík, cestovní ruch či nástavbové studium podnikání v Integrované střední škole, Rakovník.
Rekvalifikace pro obsluhu technických zařízení a strojů
Ať se Vám nedaří najít práci v oboru nebo by Vás bavila jiná práce než dosud, neváhejte se podívat na rekvalifikační kurzy obsluhy technických strojů a zařízení Vzdělávacího střediska s.r.o. Příbram.