Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, termíny Praha
Společnost CQS z.s. se sídlem pořádá školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, které se koná v Praze na Proseku.
Individuální výuka jazyků – u Vás doma nebo přes skype
Vlastní tempo výuky cizího jazyka v čase a v místě, které Vám bude přesně vyhovovat umožní Jazyková škola Elvis, s.r.o. z Prahy 4 a individuální výuka.
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci, BOZP, GDPR
Legislativní i systémová školení v rukou profesionálních a zkušených lektorů naleznete u společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Obohatíme Vás o nové poznatky, které uplatníte v každodenní praxi.
Jazykové kurzy skupinové, individuální i oborově specializované
Jazykové kurzy angličtiny, ruštiny, němčiny a francouzštiny pro skupiny či jednotlivce, oborově specializované kurzy pro manažery a právníky realizuje vzdělávací agentura MERINIS, s.r.o.
Vzdělávací programy Catalyst teambuilding přináší zábavná školení hrou pro týmy
Chcete, aby se Vaši zaměstnanci nebo kolegové těšili na povinná školení? Vzdělávací programy pro týmy hrou a obohacení Vašich školení zábavou zajistí Catalyst teambuilding.
Základní škola Praha 1 s výukou v česko-italských třídách
Základní devítiletá škola J. Gutha-Jarkovského, Praha 1 s výukou italštiny v česko-italských třídách, sportovní a divadelní zájmovými kroužky, výměnné pobyty, družina, jídelna.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® - odborné kurzy
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® a tým odborníků v oblasti estetické medicíny naleznete pouze na klinice Aurum Clinic, s.r.o. v Praze.
Norma ISO 45001:2018 nahrazuje OHSAS 18001:2007 - kurz, Praha
Vzdělávací kurz, který se věnuje problematice přechodu normy OHSAS 18001:2007 na ISO 45001:2018, pořádá společnost DEKRA a.s. v Praze. Přihlásit se můžete přímo na jejich webových stránkách.
Seminář Zadržování vody v krajině – krajinné a protipovodňové úpravy, dotace
Seminář na téma Zadržování vody v krajině pořádaný v září 2018 společností SEKURKON, s.r.o. má za cíl seznámit účastníky s vhodnými krajinnými úpravami a s možnostmi získání dotací.
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a studie pro osobnostní rozvoj - modul ABC klíčových dovedností
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a případové studie pro osobnostní rozvoj zaměstnanců, to vše shrnula společnost DMC management consulting s.r.o. do projektu pod názvem ABC klíčových dovedností.
BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.
E-learning – odborné vzdělání na dosah
Pracujete stále na svém vzdělávání v oblasti digitálních technologií, kontroly kvality nebo životního prostředí? Pak Vás jistě zaujme E-learning a nabídka kurzů od společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Seminář Building Information Management – příklady metody BIM z praxe
Zajímáte se o aktuální vývoj metody BIM a chcete se dozvědět více informací ze současné praxe? Navštivte seminář Building Information Management, který pořádá společnost SEKURKON, s.r.o. z Prahy.
Seminář - konkrétní aplikace a aplikovatelnost 3D tisku do reálné výroby
3D tisk je v současnosti novou energií do výroby. Seminář, který se věnuje nejnovějším trendům v této oblasti můžete navštívit 30.5.2018 v Olomouci.
Kurz - elektronická evidence tržeb (EET) Praha – víte opravdu vše?
Víte opravdu vše o elektronické evidenci tržeb? Znáte hrozící sankce i výjimky? Společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze pořádá jednodenní kurzy k problematice EET, kde se vše dozvíte.
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – zvyšuje odbornou kvalifikaci
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců s programy společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy zvyšuje odbornou kvalifikaci zaměstnanců a jejich profesní výkony.
Dopolední intenzivní kurzy angličtiny Praha 4 – zlepší Vaše znalosti již za 6 týdnů
Zlepšete své znalosti angličtiny prostřednictvím dopoledních intenzivních kurzů vhodných pro všechny úrovně v intenzitě 3x týdně u Jazykové školy Elvis, s.r.o. z Prahy 4.
Muzikál Shrek již brzy i u nás – o masky a líčení se opět postará tým pana Petra Fadrhonse
Světově proslavený muzikál Shrek je blíží. O proměnu známých herců v oblíbená postavy zeleného zlobra a jeho milované Fiony se postará tým divadelních maskérů pod vedením mistra Petra Fadrhonse.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.
Program Ready Worker – kvalifikovaní zaměstnanci pro Vaši firmu ihned
Potřebujete získat pro vaši výrobní společnost se zaměřením na zpracování kovů nebo výrobu plastů kvalifikovaného zaměstnance? Zapojte se do programu Ready Worker firmy Gradua – CEGOS s.r.o.
Kurz daňové evidence Praha – srozumitelně a přehledně
Pronikněte do tajů a pravidel daňové evidence pomocí odborných kurzů, které pořádá společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Rekvalifikace mistrů - akreditovaný vzdělávací program pro vedoucí provozu
Vzdělávací,rekvalifikační program pro mistry a vedoucí provozu akreditovaný MŠMT ČR s certifikátem s celostátní platností můžete získat díky otevřenému školení od DMC management consulting s.r.o.