Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Tříměsíční maskérský kurz Praha - pod vedením mistra Petra Fadrhonse - Fazamakeup
Maskérská škola v Praze vedená panem Petrem Fadrhonsem nabízí s pověřením a souhlasem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy maskérské kurzy v Praze, které se stále těší větší a větší oblibě.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Tříměsíční kurz efektů Praha - Základy a tvorba speciálních efektů
Maskérská škola v Praze vedená uznávaným maskérem panem Petrem Fadrhonsem nabízí tříměsíční kurzy efektů, které se v poslední době stávají více a více aktuální.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Školení zákaznického přístupu a telemarketingu změní Vaše obchodní výsledky
O rozšíření obchodních dovednosti manažerů a reprezentantů firem se postarají školení obchodních dovedností, telemarketingu a zákaznického přístupu s DMC management consulting s.r.o. z Prahy.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, audit, školení v Praze, ČR a EU
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, pravidelné kontroly BOZP, audit, hodnocení rizik, zpracování pracovních postupů, šetření pracovních úrazů, školení v Praze, ČR a EU.
BOZP a PO Milan Kovařík
Jazykové kurzy pro veřejnost - kombinace kvalifikovaných českých a zahraničních lektorů.
Jak se naučit nové jazyky rychle a efektivně? Jazykové kurzy pro veřejnost, kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny nabízí BOHEMIA INSTITUT s.r.o. se sídlem v Praze.
Vzdělávací středisko Praha – zkušení lektoři a příjemné prostředí
Potřebujete si pro Vaše zaměstnání doplnit vzdělání v oblasti PO, OŽP nebo BOZP? Vzdělávací středisko Ivana Kubičková T.E.P. v Praze garantuje zajímavé kurzy, zkušené lektory a příjemné prostředí.
Vzdělávací středisko Praha - školení o nových trendech v PO, OŽP a BOZP
V našem centru máte možnost studovat a získat certifikát z přípravy v oblasti požární ochrany. Dozvíte se nové předpisy a právní změny v tomto sektoru dle zákona 133/1985 Sb.
Semináře nebo služby v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých Praha
Společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze má dlouholetou tradici v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, pořádání seminářů a kurzů různého zaměření.
Periodická zkouška pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP – Praha
Dbáte na neustálé vzdělávání vašich zaměstnanců? Pak vás jistě zaujme nabídka periodických zkoušek pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP, které pořádá Vzdělávací středisko Praha.
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP – odborný nadstavbový kurz
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP sledují instruktoři Vzdělávacího střediska Praha, kteří tyto poznatky předávají dále účastníkům nadstavbového kurzu.
Školení pro manažery v oblasti vedení lidí - vysoce interaktivní, Praha
Manažerských školení z oblasti vedení lidí najdete na trhu celou řadu, ne vždy však dokážou propojit efektivně teorii s praxí.
Přípravné kurzy pro zkoušky z  angličtiny, Praha
Přípravné kurzy ke zkouškám FCE, CAE, CPE, atd.,a angličtiny, příprava k maturitě či pomaturitní studium anglického jazyka realizuje Jazyková škola Elvis, s.r.o., Praha.
Odborné vzdělávání při AEM - Hospodárné získávání a využívání energie
Získávání informací a pomoc při skladbě odborného vzdělávání v oblasti energetiky a hospodárného získávání a využívání energie zajistí Asociace energetických manažerů, z.s.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, vzdělávání, školení a semináře v oblasti BOZP a PO
Odborníka na oblast BOZP a s ní spojené certifikace naleznete u firmy Ing. Jiří Tilhon sídlící v Praze Stodůlkách. Pro Vaše zaměstnance zajistíme školení o bezpečnosti práce i požární ochrany.
Rekvalifikační kurzy pro dospělé v oboru gastro, stavebnictví, floristika, strojírenství
Vzdělávání dospělých v oblasti gastronomie, stavebnictví i sociálních služeb Vám poskytne firma IVEX, s.r.o. z Prahy 8. Pořádáme také rekvalifikační a přípravné kurzy akreditované MŠMT.
Bezpečnost práce BOZP, PO, podniková ekologie, poradenství, audity a školení zaměstnanců
Školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Vám zajistí bezpečnostní technik Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Společně předejdeme požárům i jiným rizikům na Vašem pracovišti.
Škola tradiční čínské medicíny, rozšiřující studium akupunktury, fytoterapie i tuiny
Proniknout do základů tradiční čínské medicíny Vám pomůže škola Tradiční čínská medicína z.s. z Prahy. Naučíme Vás komplexní diagnostice, průběhu akupunkturních drah i rozpoznávání bylin.
Školení trenérů udělá z vašich lektorů profesionály - Praha
K čemu je dobré takzvané školení trenérů? Mít vzdělané zaměstnance není nikdy na škodu. A ani interní trenéři a lektoři by neměli zůstávat pozadu, neboť stále je prostor se zlepšovat.
Digitální vzdělávání Praha – interaktivní a časově flexibilní
Využijte výhody digitálního vzdělávání se společností Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy a učte se zábavnou formou právě ve chvílích, kdy máte čas přímo u Vás v zaměstnání nebo doma.
Otevřené školení - interní auditor podle normy ISO 9001:2016, ISO 14001:2016
Otevřené školení od společnosti CQS-Sdružení pro certifikaci systémů jakosti, Praha 9 zajistí, aby interní audity podle normy ISO 9001 a ISO 14001 byly v souladu se zněním této normy.
Přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím Praha – zvýšení kvalifikace
Zvýšení kvalifikace, rozšíření odborných znalostí a důslednou přípravu k testům garantují přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím nabízené společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí - nové i obnovující
Nové i obnovující školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí a přípravu na úspěšné získání potřebných osvědčení nabízí společnost DEKRA CZ a.s. sídlící v Praze.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – příprava zaměstnanců pro výkon profese
Neustále rostoucí požadavky na kvalitní průpravu jednotlivých profesí uspokojí profesní vzdělávací kurzy zaměstnanců, které nabízí společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.