Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Komplexní kurz účetnictví a daňové evidence - rychle a s přehledem
Pokud chcete rozšířit své znalosti v účetnictví a daňové evidenci, pak navštivte náš kurz účetnictví a daňové evidence ve vzdělávacím centru VIA FUTURA v Opavě.
Přípravné kurzy ke státní maturitní zkoušce z matematiky a anglického jazyka
Vzdělávací centrum VIA FUTURA v Opavě Vás dokonale připraví ke státní maturitní zkoušce nejen z matematiky, ale i cizích jazyků jako je angličtina, němčina, francouzština, španělština či ruština.
Vzdělávací centrum Opava - jazyková škola, kurzy angličtiny, španělštiny i nemčiny či ruštiny
VIA FUTURA je vzdělávací centrum a jazyková škola v Opavě, která vám poskytne jazykové kurzy pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit ve svých znalostech z cizího jazyka.
Speciální výuka angličtiny pro ty, co se bojí mluvit
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí speciální výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé, zkrátka pro všechny, co se bojí mluvit.
Angličtina Ostrava - kurzy pro začátečníky i pokročilé, bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé bez bez učebnic a složité gramatiky.
Vzdělávací kurzy manažerských dovedností - akreditované programy, školení
Rozvíjejte své vůdčí dovednosti s firmou HM PARTNERS s.r.o. se sídlem u Nového Jičína. Pořádáme akreditované programy pro manažery, efektivní školení a vzdělávací kurzy manažerských dovedností.
Profesionální školení pro autolakýrníky - aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu
Společnost Autoslužby Janoušek pro vás připravila profesionální školení v Ostravě pro autolakýrníky, které vašim zaměstnancům zajistí aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Technický dozor stavebníka a koordinátor BOZP
Firma Karla Brendla Vám zajistí bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Nabízí technický dozor stavebníka a koordinátora bozp v okolí Nového Jičína a Bílovce.
Jazyková škola - individuální kurzy angličtiny pro firmy
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé.
Odborná konference zdravotních laborantů a zdravotních sester
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě pozývá zdravotní laboranty a zdravotní sestry.
Školení  na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pro personalisty i běžné uživatele.
Školení na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pořádá firma FREE RW SOFT v.o.s. pro personalisty, IT oddělení ale i běžné uživatele.
Předporodní kurz pro těhotné ženy i o letních prázdninách - individuální přístup
Předporodní kurzy pro těhotné ženy, který probíhá i o letních prázdninách zajišťuje poliklinika MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě, která navíc dbá na individuální přístup ke všem pacientkám.
Letní intenzivní kurz angličtiny Ostrava – rychle a zábavně
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka. Rychle a zábavně Vás naučíme mluvit anglicky!
Kurz angličtiny Ostrava - ukázková hodina zdarma
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí ukázkovou hodinu anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé zdarma.
Pořádání školení pro začínající účetní, účetní po rekvalifikaci Ostrava
Společnost HM EKOND, spol. s r.o. z Ostravy pořádá pro všechny začínající účetní školení v rámci grantového projektu Praktická účetní. Naučte se aktivně využívat účetnictví v rámci svého zaměstnání a doplňte si své vědomosti prostřednictvím školení určeném pro zájemce s nízkou nebo minimální praxí a účetní po rekvalifikaci. V rámci tří ...
Vzdělávání s tradicí pro veřejnost i pro firmy
Jsme vzdělávací společnost z Moravskoslezského kraje s dlouholetou tradicí. Nabízíme vzdělávání širokého zaměření: - rekvalifikační kurzy - odborné kurzy - zkoušky z profesních kvalifikací - semináře - přípravné kurzy na SŠ a VŠ - vzdělávání pro pracovníky v soc.službách Výuka pro veřejnost i pro firmy! V případě zájmu nás kontaktujte.
Rekvalifikační kurzy, odborné školení, vzdělávací agentura Ostrava
Rekvalifikační a vzdělávací kurzy, odborná školení a jazykové kurzy pro začátečníky pořádá poradenská a vzdělávací agentura RIVS, s.r.o. v Ostravě.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Bezpečnost práce, požární ochrany Ostrava
TRINANZA s.r.o. se sídlem v Ostravě nabízí služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany: - bezpečnost práce, ochrana zdraví - školení zaměstnanců - kontrola, revize, školení obsluhy různých zařízení - vyřízení, vypracování dokumentace požární ochrany - požární kontroly - kontrola požárního značení - bezpečnost stavby - ...
Business tuning
Rád se stanu externím spolupracovníkem při harmonizaci Vaší firmy. Jedná se o sladění tří hlavních oblastí. Marketing a obchod(jak firma funguje na venek pro zákazníky), interpersonální vztahy mezi zaměstnanci (jak firma komunikuje uvnitř, motivace a osobní růst zaměstnanců (jak moc se využívá lidský potenciál). Těším se na spolupráci!
Školení BOZP Ostrava, on-line kurzy, bezpečnost práce
Společnost BEPO Ostrava Vám v Ostravě a okolí, ale i e-learningově v rámci celé České republiky poskytuje možnost zúčastnit se školení a on-line kurzů Bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a Požární ochrany (PO). Po celé České republice společnost BEPO Ostrava na školícím webu www.skoleni-bozp.net realizuje elektronickou výuku BOZP a ...
Pásová, kolová, ženijní technika, opravy vojenské techniky
VOP CZ, s.p. se sídlem v Šenově u Nového Jičína se zabývá opravami, servisem, údržbou vojenské techniky: - pásová technika - tanky - školení specialistů, dodávka náhradních dílů - bojové vozidla pěchoty (BMP) - obrněné transportéry - speciální nástavby na podvozku BMP - návrhy, výroba - protivzdušná obrana - opravy, rekonstrukce historické ...
Seminář k DPH Praha
Dne 18.12.2014 pořádá Agentura EconomiCon s.r.o. seminář "Uplatňování DPH pro začátečníky a mírně pokročilé" v Praze. Seminářem Vás provede lektorka Ing. Dagmar Fitříková, specialistka na DPH. V rámci semináře budete upozorněni na důležité změny v oblasti DPH, jejichž účinnost se předpokládá od 1. 1. 2015.
Školení a kurzy pro systémy Catia, Enovia, Delmia Praha, Nový Jičín
Společnost DYTRON s.r.o. je certifikovaným vzdělávacím Partnerem Dassault Systemes a provádí školení systémů z oblasti sociálních, konstrukčních a simulačních aplikací. Školení a vzdělávací kurzy: - pro systémy CATIA V5, CATIA V6, ENOVIA V6, 3DVIA a DELMIA - kurzy převážně pro automobilový a letecký průmysl - CAD, CAM a PLM ...
Víkendový seminář k DPH v Beskydech
Nabídka víkendového semináře k DPH spojeného s relaxací v srdci Beskyd. Pobyt bude probíhat od 1. do 3.8.2014. Na programu jsou 3 přednáškové bloky v celkovém rozsahu 10 hodin, včetně diskuze u kulatého stolu, kde můžete předložit k posouzení smlouvy, faktury a další dokumenty. Semináře jsou zaměřeny na oblast DPH, přednášet bude lektorka s ...
Dovolená na jachtě, pronájem plachetnic, námořní jachting
Společnost LEVANTER s.r.o. se zabývá námořním jachtingem. Zajišťuje pronájem plachetnic, kapitánské kurzy a také prodává jachtařské doplňky. Chcete zažít netradiční dovolenou? Nejlepší dovolená je na jachtě na moři. Pronajměte si jachtu i vy. Navštivte centrum námořního jachtingu v Ostravě, Korunní 900/41, kde vám zajistí dovolenou na jachtě. ...