Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Lekce jógy se zaměřením na páteř a klouby – pro lepší fyzickou i psychickou pohodu
Na lekce jógy můžete přijít do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku -Místku. Lekce jsou vhodné pro začátečníky, pokročile, starší osoby i pro lidi se zdravotním omezením.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška, čeština pro cizince, intenzivní výuka španělského jazyka, studium vybraných předmětů ve španělštině.
Dům dětí a mládeže Vratimov - pravidelná zájmová činnost pro děti a mládež
Hledáte vhodný kroužek či tábor pro své dítko? Navštivte Dům dětí a mládeže ve Vratimově, který nabízí pravidelnou zájmovou činnost pro děti a mládež.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje - kvalifikace zaměstnanců
Díky firmě Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. můžete zvýšit kvalifikaci vašich zaměstnanců, kteří mohou absolvovat školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje a další v Ostravě.
Kurzy zaměřené na tepelné zpracování kovů - Ostrava
Odbornému vzdělávání zaměstnanců a potřebným kurzům v oblasti tepelného zpracování kovů se věnuje společnost Hutní montáže - Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o v Ostravě.
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, mimoškolní aktivity, akce pro rodiny
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, organizování mimoškolních aktivit, kroužků, rodinných dovolených, dětských táborů, turistických výletů a setkáních.
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Školení v oboru zpracování svarů-nové školící středisko Ostrava
Školení v oboru zpracování svarů, přednášky a semináře z oblasti energetiky, svařování a ohřevu kovů provádí nové školící středisko dokončené společností SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.
Odborné poradenství v oblasti norem a předpisů BOZP, školení bezpečnosti práce
Společnost KMT International s.r.o. se sídlem v Ostravě poskytuje odborné poradenství v oboru BOZP - normy a předpisy BOZP - dále školení bezpečnosti práce i v okrese Nový Jičín a Ostrava - Město.
Vedení účetnictví a zpracování daňových přiznání, školení BOZP
Ekonomické služby, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání z příjmu fyzických i právnických osob či dani z nemovitosti, školení BOZP provádí PELAN ÚČTO s.r.o.
Školení BOZP, dokumentace, poradenství od specialisty na trhu
Firma KMT International s.r.o. se Vám postará precizně o vytvoření dokumentace, poradenství a školení BOZP. Provedeme Vám celkovou prověrku bezpečnosti práce Vašich pracovišť v okolí Ostravy a Opavy.
Kurzy, odborné vzdělávání dospělých v technických profesích
Odborné vzdělávání dospělých v technických profesích, stavebnictví, strojírenství, BOZP, kurzy, školení, semináře realizuje společnost KAPKA PLUS s.r.o., Ostrava.
Vysokozdvižné vozíky DESTA, CESAB, prodej, servis a školení řidičů VZV
Manipulační techniku a VZV všech značek včetně školení a případných oprav Vám poskytne společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. z Ostravy. Výhodný prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků.
Rekvalifikační kurzy Opava pro pracovníky v sociálních službách
Rekvalifikační a vzdělávací kurzy pro pracovníky v sociálních službách nebo ošetřovatel, které pořádá Slezská univerzita v Opavě jsou tou správnou volbou.
Jazykové kurzy anglického jazyka v jazykové škole Ostrava - speciální výuka angličtiny
Jazykové kurzy anglického jazyka v Jazykové škole LITE Ostrava. Naučte se anglicky a německy rychleji než tušíte díky speciálním kurzům angličtiny.
Efektivní výuka angličtiny bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE je v Ostravě specialisté na výuku angličtiny. Přinášíme moderní metodu výuky angličtiny bez učebnic a složité gramatiky.
Jazykové kurzy angličtiny - efektivní výuka anglického jazyka v Ostravě
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy bez učebnic a složité gramatiky.Zarezervujte si i vy ukázkovou hodinu angličtiny zdarma.
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy pro dělnické profese, Ostrava
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy, semináře, přednášky pro manažery či dělnické profese poskytuje společnost KAPKA PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pravidelné školení řidičů profesionálů na nákladní auta nad 3,5 t
Autoškola Pollak s.r.o. poskytuje pravidelné školení profesionálních řidičů nákladních aut nad 3,5 t. Zdokonalování způsobilosti řidičů probíhá ve školících střediscích v Havířově a Českém Těšíně.
Profesní školení řidičů pro osobní i nákladní vozy - vstupní, pravidelné i rozšířené
Profesní školení řidičů vstupní, pravidelné i rozšířené pro osobní i nákladní vozy zajišťuje společnost Autoškola Pollak s.r.o., pro všechny v okolí Havířova, Karviné i Českého Těšína.
Chcete se rozmluvit před dovolenou? Letní intenzivní jazykové kurzy angličtiny v Ostravě.
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé. Vyučujeme jednoduchou a účinnou metodou bez učebnic a složité gramatiky.
Prázdninové kurzy angličtiny - letní výuka, anglický týden či dopolední a odpolední kurzy
Udělejte pořádný pokrok v angličtině za jediný týden! Přijďte efektivně využít léto do jazykové školy LITE v Ostravě, kde díky speciálnímu programu uděláte pokrok v mluvené angličtině.
Příprava k maturitě - přípravný kurz pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny
Přijďte se připravit k maturitě do Vzdělávacího centra VIA FUTURA v Opavě. Pro studenty poskytujeme kvalitní přípravné kurzy pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny.
Individuální výuka předmětů - doučování matematiky, němčiny, angličtiny, chemie i češtiny
VIA FUTURA - Vzdělávací centrum a jazyková škola Vás doučí ve všech předmětech základních i středních škol. Ať už si nevíte rady s matematikou, češtinou či angličtinou, přijďte k nám!