Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Turistická lokalita Ladův kraj, památník Josefa Lady - Obec Hrusice
Obec Hrusice leží ve Středočeském kraji v turistické lokalitě Ladův kraj s Památníkem Josefa Lady s jeho obrazy a ilustracemi, cyklotrasy, přírodní a historické památky.
Obec Hospozín a osada Hospozínek s historicky cennou sýpkou a kostelem
Obec Hospozín a osada Hospozínek leží v okrese Kladno ve Středočeském kraji a nachází se zde historicky cenná sýpka s rodovým znakem Kinských, zámek, kotel, rybníky.
Město Dolní Bousov v okrese Mladá Boleslav s pamětihodnostmi, výlety do okolí a ubytovnou
Dolní Bousov je malé město ležící v malebné krajině Českého ráje nedaleko okresního města Mladá Boleslav. Jedná se o obec se sportovní halou, koupalištěm, řadou kulturních akcí a turistických cílů.
Obec Chlístovice, místo s bohatým kulturním i sportovním životem a romantickou turistikou
Obec Chlístovice, malá vesnice vzdálená jen 12 km od Kutné Hory, příznačná svou romantickou krajinou, jež svádí k výletům a dlouhým procházkám. Ideální místo pro milovníky turistiky a historie.
Město Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, kultura, sport, cykloturistika, výlety
Město Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, okres Praha – východ, je místo pro kulturu, sportovní vyžití, cykloturistiku, výlety a poznání památek a přírody.
Město Beroun, CHKO Český kras a Křivoklátsko, turistika, sport, rekreace
Město Beroun se nachází 30 kilometrů od Prahy mezi CHKO Český kras a Křivoklátsko. Zajímavá rekreační oblast pro vyznavače historie, kultury, sportu či přírody.
Město Benátky nad Jizerou, Staré Benátky, Nové Benátky, Dražice, Kbel
Město Benátky nad Jizerou a jeho části Staré Benátky, Nové Benátky, Dražice, Kbel se nachází v okrese Mladá Boleslav a je zde spousty historických zajímavostí.
Obec Zdětín, Středočeský kraj, člen Svazku obcí Dolního Pojizeří
Obec Zdětín naleznete ve Středočeském kraji poblíž města Benátky nad Jizerou, Obec se zařadila do Svazku obcí Dolního Pojizeří. Dominantou obce je gotický kostel Všech Svatých.
Obec Polerady, Středočeský kraj, zemědělská výroba v Polabské nížině
Obec Polerady se rozprostírá v Polabské nížině v okrese Praha-východ. V obci se nachází čtyři chráněné památné stromy a barokní boží muka. Okolí obce je protkáno turistickými trasami.
Cykloturistika střední Čechy - Obec Hrusice, kraj Josefa Lady
Milovníci cykloturistiky, historie a příznivci autora Josefa Lady si přijdou na své při návštěvě obce Hrusice, která se nachází ve středních Čechách v okrese Praha-východ.
Obec Zbuzany, okres Praha – západ, přírodní a historické památky, turistika
Obec Zbuzany, leží ve Středočeském kraji v okres Praha – západ, a je významná především pro přírodní, kulturní a historické památky, kaple sv. Alžběty, automuzeum Praga.
Obec Krakovany a Božec leží ve Středočeském kraji v okrese Kolín
Obec Krakovany s osadou Božec leží v Polabské nížině v okrese Kolín. Zemědělská obec je zajímavá díky historickým náboženským památkám a kultuře.
Obec Seletice ležící v okrese Nymburk ve Středočeském kraji, památky, turistika
Obec Seletice, která se nachází ve Středočeském kraji v okrese Nymburk, láka turisty krásnými lesy, přírodními a historickými zajímavostmi. Obec je členem MAS Svatojiřský les.
Obec Žiželice leží v údolí řeky Cidliny, v okrese Kolín ve Středočeském kraji
Obec Žiželice najdete při toku řeky Cidliny ve Středočeském kraji v okrese Kolín. Pod obecní úřad spadají obce Končice, Kundratice, Hradišťko II, Zbraň a Loukonosy.
Obec Podbrdy, turistická oblast v okrese Beroun ve Středočeském kraji
Obec Podbrdy leží na okraji Brdských lesů v okrese Beroun. Obec a její okolí je bohaté na historické a přírodní zajímavosti jako jsou kapličky, hrady, zámky či chráněné krajinné oblasti.
Obec Kropáčova Vrutice ve Středočeském kraji v okrese Mladá Boleslav
Obec Kropáčova Vrutice leží, spolu s pěti osadami, ve Středočeském kraji v okrese Mladá Boleslav. Obec je součástí MAS Mladoboleslavský venkov.
Obec Staňkovice, osada Nová Ves, Ostašov, Chlum, Smilovice, okres Kutná Hora
Obec Staňkovice, pod kterou spadají obce Nová Ves, Ostašov, Chlum, Smilovice, leží v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji. Náleží do mikroregionu Uhlířskojanovicko a Posázaví.
Obec Pašinka, v okrese Kolín, památky, turistika, cyklistické trasy
Pašinka je turistický vyhledávaná obec v okrese Kolín ve Středočeském kraji, s historickými zajímavostmi jako gotická tvrz, zámek, kaplička.
Obec Kšely ležící v okrese Kolín, východně od hlavního města Praha
Obec Kšely se nachází ve Středočeském kraji v okrese Kolín , východním směrem od hlavního města Praha. Ve vsi naleznete církevní památky evangelického náboženství.
Obec Drnek v okrese Kladno se středověkým archeologickým nalezištěm
Archeologické naleziště tvrziště a zaniklou ves Humniště a Svídná, kapličku a výbornou dostupnost k okolním památkám skýtá obec Drnek ve Středočeském kraji v okrese Kladno.
Obec Hospozín s vysokou občanskou vybaveností
Kostel Stětí sv. Jana s cenným oltářem, pomník obětem boje 2. světové války, sýpka s rodovým znakem rodiny Kinských, kapli sv. Jana Nepomuckého můžete shlédnout v obci Hospozín na Kladensku.
Město Dolní Bousov je atraktivní oblast Českého ráje pro turisty a cykloturisty
Barokní kostel sv. Kateřiny, barokní mariánský sloup, empírová radnice, koupaliště, turistické a cykloturistické trasy se nachází v městečku Dolní Bousov v atraktivní oblasti Českého ráje.
Obec Všetaty v těsné blízkosti CHKO Křivoklátsko vyniká nedotčenou krajinou
Nedotčenou krajinou se třemi rybníky a dostatkem stromů a zeleně na svém území disponuje obec Všetaty u Rakovníka, ležící v těsné blízkosti Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko.
Klidné rezidenční bydlení ve Strašnově v těsné blízkosti Mladé Boleslavi
Obec Strašnov nabízí vysokou občanskou vybavenost a klidné prostředí vhodné pro rezidenční bydlení v těsné blízkosti Mladé Boleslavi.
Obec Strašnov
Nabídka volných míst ve stacionáři
Týdenní stacionář Dobromysl nabízí 3 volná místa pro osoby s mentálním či kombinovaným postižením od 16-ti let.