Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Historie obce Strašnov, okres Mladá Boleslav, první zmínky, tvrz
Dějiny obce Strašnov, okres Mladá Boleslav, první písemná zmínka z roku 1397, val v lesích z bývalé tvrze, historické budovy, kříže a krásné okolí.
Obec Strašnov
Obec Zlončice, jedna z nejstarších obcí v okrese Mělník, s parkem i přírodním biokoridorem
Přírodní park Dolní Povltaví s výskytem vzácných rostlin naleznete v obci Zlončice na Mělnicku. Vesnice s dětským hřištěm a bohatým společenským životem.
Obec Zlončice
Karlova Ves, obec na Rakovnicku se starým hradem Týřov, v listnaté části CHKO Křivoklátsko
Obec Karlova Ves je malá vesnice ve Středočeském kraji nacházející se v oblasti národní přírodní rezervace Týřov. Obec s multifunkčním hřištěm, zámečkem i zříceninou.
Vesnice Kolešov, součást mikroregionu Kněževes, příroda, kultura
Vesnice Kolešov v okrese Rakovník je součástí mikroregionu Kněževes, je zde krásná příroda, Přírodní park Jesenicko, historické památky a bohatý kulturní život.
Obec Čenkov, okres Příbram, krásná příroda a bohatý kulturní život
Obec Čenkov v okrese Příbram, krásná příroda CHKO Brdy a Přírodního parku Hřebeny, cyklostezky, turistika, bohatý kulturní život a historické památky.
Obec Jíkev, vesnice v Polabské nížině, součást mikroregionu Nymbursko
Obec Jíkev leží na severním okraji Polabské nížiny v okrese Nymburk, která je součástí mikroregionu Nymbursko. V okolí se nachází přírodní a historické zajímavosti i atrakce.
Farnost kolínského vikariátu s kostelem sv. Václava, kulturní památkou České republiky
Římskokatolická farnost Pečky je farnost v okrese Kolín s bohatou historií a významnou dominantou v podobě kostelní věže. Farnost s expositurou a zachovalým kostelem v centru obce.
Turistické cíle v okolí obce Podbrdy
Vesnička Podbrdy láká turisty svým bohatým kulturním programem pro místní obyvatele i návštěvníky, ale také svou unikátní polohou nedaleko Brdské vrchoviny a zajímavými turistickými cíli v okolí.
Obecní úřad obce Hospozín a Hospozínek - informace
Veškeré aktuální informace o dění v obci Hospozín a Hospozínek v okrese Kladno ve Středočeském kraji se občané dozvídají prostřednictvím Obecního úřadu a webových stránek.
Vesnice Hořešovičky v Klobucké rovině, významné naleziště starého acheuléenu
Obec Hořešovičky je menší obec nedaleko města Slaný známá především jako unikátní naleziště velkého množství významných kamenných artefaktů pocházejících z různých časových období.
Obec Sukorady v okrese Mladá Boleslav se sochou sv. Václava
Obec Sukorady a Martinovice se rozléhají v okrese Mladá Boleslav. Jsou zde přírodní a historické zajímavosti jako památná socha sv. Václava, kovárna, pomník.
Obec Sukorady
Rodinný dům pro seniory v Posázaví, domov s komplexní péčí
Domov pro seniory s komplexní sociální, zdravotní a ošetřovatelskou péčí, rodinný dům pro osoby starší 60 let v Posázaví poskytuje SEN pro SEN, s.r.o. v obci Čtyřkoly.
Dětský domov se základní školou, jídelnou a sportovišti na Příbramsku
Dětský domov, základní škola, jídelna, tělocvična, hřiště na Příbramsku, celoroční provoz s komplexní péčí a citlivým přístupem pro děti se zanedbanou výchovou.
Obec Kbel na Kolínsku, půvabná přírodní lokalita s kostelem Nanebevzetí panny Marie
Obec Kbel je malebná vesnice ležící nedaleko okresního města Kolín významná nejen svým gotickým kostelem ze 14. století, ale především bohatou historií, která sahá již do roku 1295.
Město Beroun - Historické město 2009
Město Beroun, které leží necelých 30 od Prahy, získalo díky své nabídce kulturních akcí a historickým památkám titul Historické město 2009.
Obec Bernardov, vesnice se zemědělskou tradicí i bohatou historií, ležící na úpatí Železných hor
Obec Bernardov je malebná vesnice ležící poblíž Kutné Hory, jejíž první zmínka sahá až do roku 1680. Menší obec se zajímavou historií, kterou dokládá místní zvonička i památník padlých hrdinů.
Obec Bdín na Rakovnicku s bustou J. A. Komenského, Přírodní park Džbán
Obec Bdín v okrese Rakovník, s bustou Jana Amose Komenského a zvoničkou, se nachází v krásné přírodě Přírodního parku Džbán mezi CHKO Křivoklátsko a České středohoří.
Město Sedlčany s okolní rozmanitou krajinou a sítí cyklotras
Město Sedlčany v Povltaví s okolní rozmanitou krajinou, historickými památkami, sítí cyklotras, rybníky, zámkem, kostelem, muzeem, hvězdárnou a sportovními areály.
Kulturní život a rozvoj obce Strašnov – klidné bydlení blízko Prahy
Malebné okolí obce Strašnov, dobrá dostupnost z hlavního města Prahy, oblíbené kulturní akce a neustálý rozvoj služeb a infrastruktury činí z naší obce atraktivní místo pro bydlení.
Obec Strašnov
Obec Vitice, vesnice v okrese Kolín, s bohatým společenským a kulturním životem
Obec Vitice je malá vesnice ve Středočeském kraji významná svým gotickým kostelem sv. Šimona a Judy s původní dřevěnou zvonicí. Obec se stala v minulosti důležitým dějištěm bitvy U Lipan.
Obec Zlončice na Mělnicku, vesnice v přírodním biokoridoru a chráněné zóně Zlončická rokle
Nejstarší obec na Mělnicku nacházející se u pravého břehu řeky Vltavy a rozprostírající se v Přírodním parku Dolní Povltaví, taková je vesnice Zlončice ve Středočeském kraji.
Obec Zlončice
Letiště Kolín - možnost výuky létání na  bezmotorových i motorových kluzácích
Nabízíme výcvik létání na bezmotorových i motorových kluzácích, ultralehkých i motorových letounech, odvážnějším pak i výcvik seskoků s padákem.
Obec Drnek s archeologickými nalezišti původních středověkých vsí Svídná a Humniště
Obec Drnek je malebná vesnice s velmi zajímavou historií, jež sahá až do roku 1711. Obec leží v klidné lokalitě poblíž okresního města Kladno a je obklopena panenskou přírodou.
Obec Podbrdy, vesnička na Berounsku s tradičním nočním výlovem rybníka a hasičským spolkem
Podbrdy je malebná vesnička rozprostírající se nedaleko Brdské vrchoviny, ideální turistické místo vhodné k odpočinku v tiché a pusté krajině plné lesů, řek a kopců.
Obec Seletice, rodiště Františka Kordače, prvního občanského pražského arcibiskupa
Obec Seletice je malebná vesnice poblíž města Nymburk, která si svou historií a panenskou přírodou získá srdce nejednoho návštěvníka. Obec s řadou kulturních, sportovních i společenských akcí.