Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Malebná středočeská obec nedaleko Mělníka
Oblíbené turistické místo, obec Želízy v okrese Mělník, a krásné místo pro život s více než 500 obyvateli na okraji chráněné krajinné oblasti v nádherné přírodě.
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov, domov důchodců se zdravotní a ošetřovatelskou péčí
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov poskytuje sociální a zdravotní služby, podporuje soběstačnost uživatelů a umožňuje prožití plnohodnotného života seniorů.
Obec Milý, okres Rakovník, Přírodní rezervace Milská stráň, přírodní park Džbán, kaple sv. Michala
Obec Milý, okres Rakovník, Přírodní rezervace Milská stráň, přírodní park Džbán, kaple sv. Michala, usedlosti z přelomu 19. a 20. století v centru obce, stožár v podobě umělé borovice.
Obec Milý obecní úřad
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby, nepřetržitý provoz, domácí zdravotní péče, prádelna.
Město Březnice – správné místo pro život
Město Březnice ve Středočeském kraji – bohaté kulturní vyžití, občanská vybavitelnost, společenské akce, informační kanály pro občany, městský úřad a knihovna, vzdělávací zařízení.
Město Březnice
Obecní knihovna Pašinka pro dospělé a mládež, veřejná knihovna s internetem a mobiliářem
Obecní knihovna Pašinka pro dospělé a mládež, veřejná knihovna s internetem a mobiliářem, nejnovější tituly z výměnné knihovny z Kutné Hory.
Obec Lešany v okrese Benešov, historie, kultura a sport
Uprostřed krásné přírody v Posázaví najdete naši malou obec Lešany. Na své si přijdou turisté, sportovci, milovníci přírody i historie.
Obec Lešany
Naučné stezky v lesích – 100% podpora Programu rozvoje venkova bez spoluúčasti
Naučné stezky v lesích mohou bez spoluúčasti díky 100% podpoře Programu rozvoje venkova vybudovat města a obce MAS PODBRDSKO, z.s.
Obec Malá Hraštice v okrese Příbram, vyhlášená cukrárna Stáňa, penzion U Kapličky, kostel
Obec Malá Hraštice v okrese Příbram, vyhlášená cukrárna Stáňa, penzion U Kapličky, kostel, Myslivecké sdružení Hubert Malá Hraštice.
Obec Zlončice, krásná příroda, cyklotrasy a dětská hřiště
Lesy, chráněné plochy a přírodní památky, cyklotrasy a jiné zajímavosti. To je obec Zlončice ve Středočeském kraji nedaleko Kralup nad Vltavou.
Obec Zlončice
Obec Poštovice s kulturním a sportovním životem a krásnou přírodou
Malou ale malebnou obec Poštovice najdete ve Středočeském kraji v okrese Kladno. Rozkládá se v údolí podél obou břehů Vranského potoka.
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, ošetřovatelská péče
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, zdravotní a ošetřovatelská péče, pobytová služba, sociální služby seniorům, volnočasové aktivity.
Domov na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb, pobytové zařízení, bezbariérová budova
Domov na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb, pobytové zařízení, bezbariérová budova, ubytování seniorů, ošetřovatelská a zdravotní péče, stravování, sociální poradenství.
Obec Lhota u Kladna Středočeský kraj, zvon v obci, křížový kámen, pravěké mohyly
Obec Lhota u Kladna Středočeský kraj, zvon v obci, křížový kámen, pravěké mohyly, skanzen výroby dřevěného uhlí, Ploskovská kaštanka.
Obec Malá Hraštice - vhodné místo pro pěší turistiku, cykloturistiku či posezení v cukrárně.
Rádi poznáváte a cestujete na nová místa? Obec Malá Hraštice leží v okrese Příbram ve Středočeském kraji a určitě stojí za Vaši návštěvu.
Obec Velká Buková, úřad, rozhledna okres Rakovník, přírodní rezervace Nezabudické skály
Obec Velká Buková ve Středočeském kraji, základní občanská vybavenost, turistika a zajímavé pamětihodnosti včetně rozhledny, přírodní rezervace Nezabudické skály, socha svatého Václava.
Obec Velká Buková
Městské centrum komplexní péče, Domov pro seniory Benátky nad Jizerou
Městské centrum komplexní péče, domov pro seniory zajišťující nepřetržitou péči a podporu klientům Benátky nad Jizerou.
Město Beroun – pamětihodnosti, příroda s lesy a vodními toky
Beroun město nacházející se nedaleko hlavního města České republiky s krásnými historickými památky, hradbami, přírodou a turistickými trasami.
Domov seniorů pro seniory se sníženou soběstačností, ubytování a stravování, okres Mělník
Důstojné stáří s dostatečnou dávkou nezávislosti poskytují v zařízení nedaleko Mělníka, kde se nachází Domov seniorů Vidim, poskytovatel sociálních služeb.
Domov s péčí pro osoby se zdravotním postižením, terénní sociální služby, ubytování
Kompletní péči o osoby s mentálním i kombinovaným postižením či chronickým onemocněním poskytuje Domov Iváň, poskytovatel sociálních služeb z obce Rataje nad Sázavou.
Dětský domov a škola se snahou připravit děti do života.
Základní škola a speciální škola s dětským domovem se 48 lůžky, Sedlec, která nabízí plno mimoškolních aktivit a činnosti v dílnách, ateliéru, počítačové učebně či cvičné kuchyni.
Domov seniorů Úvaly, sociální služby a ošetřovatelská péče
Celoroční pobyt pro seniory s komplexními celodenními službami poskytuje Domov seniorů Úvaly, poskytovatel sociálních služeb. Nabízíme příjemné prostředí pro seniory s kapacitou 47 osob.
Obec Sány v Polabí, přírodní krásy, cyklotrasy, kultura
Nedaleko Poděbrad se v úrodné rovině nachází okouzlující Obec Sány. Dostanete se k nám vlakem i autobusem, máme řadu kulturních akcí, spolků, obecní knihovnu, a především krásnou přírodu.
Elektronická podatelna, Obecní úřad Pašinka
Nabízíme elektronickou komunikaci s naším obecním úřadem Pašinka, již nemusíte osobně docházet na úřad.
Obec Němčice s bohatou tradicí Sboru dobrovolných hasičů, součást Mikroregionu Chlum
Pestrý kulturní program i široké možnost jak trávit volný čas naleznete v obci Němčice na Mladoboleslavsku. Malá obec patřící do Mikroregionu Chlum a historií sahající až do 14. století.