Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej, dovoz písku a kameniva Kostelec nad Černými Lesy
Na místo určení zajistíme dovoz písku a kameniva v libovolném množství, dopravu zajišťujeme vlastními kontejnery.
Pravidelná měření spotřeby a odečty na odběrových místech s vodoměry Kladno
Středočeské vodárny a.s. se sídlem v Kladně provádí pravidelné odečty a měření spotřeby vody na odběrových místech vody s vodoměry pro účely vyúčtování vodného a stočného.
Vodovody a kanalizace pro firmy a domácnosti
Realizujeme domovní přípojky, vodovody a kanalizace, provádíme zemní a výkopové práce a nejrůznější povrchové úpravy - ZIPR s.r.o. Kolín
Provoz kotelen v Rakovníku, výroba, rozvod a rozúčtování spotřeby tepla, Středočeský kraj
Spolehlivou dodávku elektrické energie i tepla Vám zajistí energická společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Postaráme se o to, abyste se doma cítili příjemně a vše fungovalo tak, jak má.
Chemikálie pro průmyslová odvětví, výzkum, vědu, vývoj, výrobu
Čisté a technické chemikálie pro průmyslová odvětví, výrobu, výzkum, vědu a vývoj, do potravinářství, farmacii, laboratoře, kosmetiku dodává společnost Alchimica s.r.o., Praha.
Slévárna, precizní zpracování umělecko-průmyslových odlitků z barevných kovů, Velim
Kvalitní zpracování odlitků převážně ze slitin hliníku, mosazi a bronzu Vám zajistí úspěšná společnost s mnohaletými zkušenostmi Kolář J., v.o.s. sídlící v obci Velim ve Středočeském kraji.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Plnění a rozvoz CO2 Kolín - pro potravinářské a technické účely
Naše firma Josef Korelus UHAS Kolín nabízí zákazníkům plnění CO2 pro potravinářské a technické účely.
Slévárna, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro průmysl
Slévárna hliníku, gravitační a nízkotlaké lití, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro automobilový, elektrotechnický a strojírenský průmysl realizuje společnost TOP ALULIT s.r.o.
Hutní materiál, plechy, tyče, profily, jekly, trubky i jiné kovové produkty, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu za přijatelné ceny naleznete u společnosti FEROSTAV, a.s. z Kolína. Vámi vybraný materiál připravíme na požadovaný rozměr a následně ho dopravíme až k Vám domů.
Smluvní partner a kontaktní místo Skupiny ČEZ Dobřichovice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích rozšiřuje své služby zákazníků a stává se kontaktním místem a smluvním partnerem Skupiny ČEZ, včetně poradenství při vyplnění formulářů.
Stavební hmoty prodej - prověřená kvalita značek Cemix, Knauf, Basf, Murexin, Quick-mix
Stavíte nebo přestavujete? Společnost Rajniš stavebniny z Kladna prodává široký sortiment stavebních hmot kvalitních a prověřených značek Cemix, Knauf, Basf, Murexin, Quick-mix.
Distribuce a dodávka elektrické energie, elektromontážní práce
Distribuce elektrické energie, dodávka elektřiny, elektromontážní práce, projekci, opravy, servis, revize elektrozařízení realizuje společnost ELPRO - DELICIA, a.s.
ELPRO - DELICIA, a.s.
PTFE – polytetrafluorethylen  – sériová i kusová výroba produktů
Nejen v chemickém, potravinářském či farmaceutickém průmyslu naleznou díky svým jedinečným vlastnostem uplatnění produkty PTFE – polytetrafluorethylen od firmy STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Moderní plasty PTFE – Polytetrafluorethylen – sériová i kusová výroba
PTFE – polytetrafluorethylen – moderní plasty a jejich sériovou i kusovou výrobu s využitím ve všech odvětvích průmyslu nabízí firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Prahy.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Servisní centrum ITALINOX  – dělící, převíjecí a kartáčovací linka -  zpracování nerezové oceli
Servisní centrum ITALINOX zavádí technologickou novinku při zpracování nerezové oceli, tři výrobní linky pro rychlé a kvalitní dodávky ve formě svitků nebo formátů.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Vakuové tvarování, plastové díly pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování, vakuové výlisky z termoplastů, návrh, vývoj a výrobu plastových dílů pro automobilový průmysl realizuje PAJR s.r.o., okres Mladá Boleslav.
Sypké stavební materiály, struskové kamenivo, recykláty, křemičitý písek, prodej
Drcené kamenivo z ekologické recyklace Vám dodá rodinná firma Miroslav Karas DESTRO z Kladna. Prodáváme a odebíráme mnoho druhů stavebního odpadu a suti včetně ocelárenského materiálu.
Projektová dokumentace, vyjadřování Středočeské vodárny - vodárenské stavby
Veškeré vodárenské a kanalizační vyjadřování k projektové dokumentaci, tzv. vyjadřovačky od Středočeských vodáren zařídíte v Kladně. Vyjádření jsou bezplatná.
Montáže a opravy distribučních sítí kabelových i venkovních Dobřichovice - pro NN i VN
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic se zabývá montáži a opravami distribučních sítí kabelových i venkovních pro vysoké i nízké napětí.
Plovoucí mola Velim - Vyrábíme plovoucí mola pro kotvení lodí
Naše výroba je zaměřena na obrábění kovů a výrobu odlitků jako jsou plovoucí mola pro kotvení lodí - KOV Karoserie Velim s.r.o. Karosárna a slévárna
Palivové dřevo Mladá Boleslav – dobře vyschlé a nařezané za příznivé ceny
Vytápíte Váš dům dřevem nebo máte krb, u kterého si rádi posedíte? Pak jistě oceníte nabídku kvalitního palivového dřeva za výhodné ceny od Lesy Mladá Boleslav, a.s.
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží měřidel a ventilů
Komplexní a spolehlivé služby v oblasti tepelného zásobování Vám poskytne společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Výroba a rozvod tepla za velmi příznivé ceny.
Lisování plastů, kvalitní výroba plastových dílů pro automobilový průmysl a stavebnictví
Precizní lisování plastů pomocí kvalitního technologického vybavení Vám poskytne firma FMP a.s. z Kamenice. Zajistíme Vám vše od návrhu přes realizaci, design až po konstrukce plastových dílů.
Pískovna s těžbou a prodejem kameniva, štěrkopísku a písku pro betonárky, střední Čechy
Kvalitní certifikované frakce ve středních Čechách Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi Václav Maurer – Taum z Lužce nad Vltavou. Pískovny s moderním vybavením pro těžbu a úpravu kamene.