Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Polyetylenové fólie Praha – dočasně ochrání plechy a svitky
Při výrobě nerezové oceli dbá společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze také na ochranu svitků a plechů před mechanickým poškozením a to zejména využíváním přilnavých polyetylenových fólií.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Dělení svitků na tabule a svitků podélně na míru Praha – minimalizace nerezového odpadu
Společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze a její moderní servisní centrum nabízí zákazníkům možnost dělení svitků na tabule nebo podélně na míru s cílem minimalizace nerezového odpadu.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Výrobky z nerezové oceli nerezaví - korozivzdorné plechy, tyče, trubky, dřezy
Široký výběr kvalitních produktů a výrobků z nerezové oceli s vyhledávanými korozivzdornými vlastnostmi a ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Trubky z nerezové oceli – svařované, tažené, různé profily
Kvalitní nerezové trubky mnoha rozměrů a profilů pro nejrůznější účely použití od dekorativních po výrobní nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Nové technologie pro zpracování nerezové oceli – dělící a převíjecí linka
Společnost ITALINOX s.r.o. neustále investuje do nových technologií pro zpracování oceli za účelem spokojenosti zákazníků a rychlosti vyřízení objednávek.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Výroba a rozvod tepla, rekonstrukce a provoz kotelen, výroba elektřiny, topenářství Rakovník
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérství, topenářství, montáž měřidel, výroba elektřiny, poskytování technických služeb a specializovaný maloobchod a velkoobchod - Tepelné zásobování Rakovník
Odlitky z oceli, tvárné a šedé litiny -   přijímáme zakázky v rámci celé České republiky
Sháníte kvalitní a spolehlivou slévárnu, pak byste neměli minout Slévárnu Kolář J., v.o.s. se sídlem ve městě Velim. Naše slévárna vyrábí především odlitky z oceli, tvárné a šedé litiny.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Exotermické a izolační materiály pro slévárenské a hutní provozy, nástavce pro ocelárny
Prodej vysoce kvalitních exotermických nástavců, vík, podnálitkových podložek i zásypů zajišťuje společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o. z obce Mníšek pod Brdy.
Švédské trapézové plechy i v antikondenzační úpravě Arcond
Švédské trapézové plechy se výborně hodí pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Kolín
Energetický outsourcing pro elektrárny, teplárny i tepelné výměníky, servis a údržba
Profesionální energetický outsourcing s kompletním managementem projektů se zabývá společnost AUTCOM Příbram s.r.o. Zajišťujeme veškeré poradenské a technické služby na poli energetiky a průmyslu.
Odlitky - výroba a jejich tepelné zpracování Benešov
Odlitky vyhotovené gravitačním litím do kokil, nízkotlakým litím a lisování tekutého kovu, hliníkové odlitky s dobrými mechanickými vlastnostmi od společnosti TOP ALULIT s.r.o.
Hliníkové konstrukce, speciální profily a příslušenství
Jediný český výrobce hliníkových konstrukčních systémů – to je ALUTEC KK s.r.o. Firma s dlouholetou tradicí na trhu. Navštivte náš e-shop nebo přijďte osobně do Čelákovic – Záluží.
Palivové dřevo štípané i rovnané, smrkové, dubové i habrové dříví, doprava a prodej
Dřevo na topení s vysokou výhřevností naleznete u firmy Veronika Ondrášková - palivové dřevo z obce Oleška u Prahy. Disponujeme širokým sortimentem palivového dřeva různé tvrdosti i pevnosti.
Dodávky plynu od ČEZ Dobřichovice - žádosti o připojení, převod, ukončení odběru
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic jsou kontaktním místem společnosti ČEZ pro dodávky plynu. Smluvním partnerem jsou již od roku 2005.
Slévárna šedé litiny, zakázková a tradiční výroba odlitků pro průmysl i městského mobiliáře
Odlitky z šedé litiny jako ideální materiál pro moderní drobnou architekturu i malosériovou průmyslovou výrobu poskytuje společnost Stará Huť, s.r.o. Umělecká slévárna ze Staré Hutě.
Dovoz kamene a kamenická výroba Praha
Přímý dovozce kamene ze světových trhů, společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, nabízí kamenickou výrobu od deskoviny, kamenných obkladů pro interiéry i exteriéry po silniční program.
Kamenolomy, těžba a dodávka stavebního kameniva, štěrkopísku, písku i chemického vápence
Předního dodavatele vysokoprocentního vápence naleznete u společnosti LOMY MOŘINA spol. s r.o. se sídlem v obci Mořina u Berouna. Kvalitní vápenec pro účely cukrovarnictví i chemický průmysl.
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Hutní nerezový materiál prodej podle specifických požadavků a rozměrů a rychlé dodání
Společnost Italinox je špičkovým prodejcem a dodavatelem nerezového hutního materiálu standardních i specifických rozměrů a profilů s rychlým dodáním.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Vodovody a kanalizace Nymburk, provozování vodovodů a kanalizací, kontrola kvality vody
Revize, zkoušky a poradenství v oblasti vodovodů a kanalizací poskytuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s. Poradíme si s tlakovými nádobami, zdvihacím i elektrickým zařízením.
Kompletní okapový systém pro vaši střechu – včetně žlabů a svodů
Pestré barevné provedení okapového systému Legos, okapy jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu s oboustranným potahem - LEGOS s.r.o. Kolín
Plechy podestové, slzičkové v mnoha rozměrech prodej Praha - povrch Man – Mandorla
Sháníte nerezové podestové plechy ve špičkové kvalitě? Firma ITALINOX s.r.o. pobočka Praha prodává nerezové podestové slzičkové plechy s povrchem man (Mandorla) v mnoha rozměrech a tloušťkách.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Těžba, výpal a třídění žáruvzdorných ostřiv, lupku a kaolínu
Těžba, výpal, mletí a granulometrická úprava hornin s vysokým obsahem jílových minerálů, pálení lupku a kaolínu a výroba žáruvzdorných ostřiv realizují České lupkové závody, a.s.
Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Vakuové tvarování s výrobou vakuových výlisků z thermoplastů, díly pro automobilový průmysl
Kompletní služby vakuového tvarování od návrhu až po hotový výrobek Vám poskytne společnost PAJR s.r.o. z Mladé Boleslavi. Kvalitní díly a formy pro automobilový průmysl.