Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Lesní hospodářství, nákup a prodej dřeva Praha, prodej palivového dřeva, úklid klestu štěpkováním
Nabízím kompletní lesnické služby v oblasti lesního hospodářství v okolí Prahy, nákup a prodej dřeva, prodej palivového dřeva, úklid klestí, odvoz vašeho dřeva z lesa.
Výroba a zpracování biomasy Zruč nad Sázavou, výkup zpracované dřevní hmoty, pelety, brikety
Naše lesnická společnost nabízí výrobu a zpracování biomasy, velkoobchod s řezivem, pilinou, pilařskou štěpkou, kůrou, krajinami, palubkami, peletami, briketami a palivovým dřívím.
Zelená biomasa, a.s. Dřevěný domek
Vysoce kvalitní plachty a produkty z nich ušité od českého výrobce
Rádi byste pro své přátele uspořádali venkovní párty, ale počasí tomu nepřeje? Poskytujeme jistotu, že pod našimi plachtami se budete cítit příjemně a bezpečně, ať už venku prší či praží slunce.
Zakázková výroba karet a jejich personalizace Praha, věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty
Vyrábíme věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty a nově i bio-karty, které nezatěžují životní prostředí.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Švédské trapézové plechy pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky
Trapézové plechy se používají při výstavbě objektů průmyslového charakteru, skladovacích hal, sportovních a obchodních center, tak i při rekonstrukcích nebo zateplování stávajících starších budov.
Vodovody a kanalizace v oblasti Čáslav, Zruč nad Sázavou a Kutná Hora
Jste obec, firma a plánujete přerušení dodávky pitné vody pro občany z důvodu havárie, údržby či oprav? Potřebujete zjistit v kterých místech je potřeba opravit potrubí a kde jsou úniky vody?
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Středočeské vodárny a.s. Kladno – provozovatel vodovodů a kanalizací
Středočeské vodárny a.s. se sídlem v Kladně zajišťují výrobu a distribuci pitné vody i odvod odpadních vod včetně jejich čištění ve vybraných částech České republiky.
Těžba vápence pro stavební účely i odsíření elektráren
Realizujete stavbu v širším okolí Berouna? Potřebujete spolehlivého dodavatele vápence vhodného jako stavební kamenivo? Či potřebujete chemické vápence pro průmyslová odvětví?
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Výroba vápenných a vápencových výrobků Beroun, vápno pro chemický a potravinářský průmysl
Vápenka Čertovy schody v okrese Beroun  je největším výrobcem vápenných a vápencových výrobků pro chemický a potravinářský průmysl v České republice.
Vakuové výlisky z thermoplastů pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování a vakuové výlisky z thermoplastů Vám zajistí společnost PAJR s.r.o. Vše od návrhu po hotový výrobek. Sídlíme ve Vlkavě v okrese Mladá Boleslav.
Náhradní zásobování pitnou vodou Kladno – dovoz nebo pronájem cisteren
Náhradní zásobování pitnou vodou zajistí díky technickému vybavení Středočeské vodárny a.s. se sídlem v Kladně.
Prodej hliníkových profilů a plechů Kolín, tyče kulaté, hranaté, jekly, profily stříháme a řežeme
Prodej hliníkových profilů a plechů Kolín, tyče kulaté, hranaté, jekly, profily stříháme a řežeme na požadovaný rozměr, materiál běžně ve slitinách, dopravu zajistíme.
Uhelné sklady Votice, černé uhlí, koks, uhelné brikety, štěrkopísek, betonárna, autodoprava
Nabízíme prodej a dopravu uhlí, koksu, uhelných briket, písku, štěrku, kačírku. Skládání uhlí pásovým dopravníkem a přepravu velkoobjemových nákladů.
Slévárna, výroba a zpracování odlitků z barevných kovů Velim, umělecko-průmyslové odlitky
Slévárna, výroba a zpracování odlitků z barevných kovů Velim, umělecko-průmyslové odlitky, odlitky ze slitin hliníku, mosazi, bronzu, moderní technologie.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení, baterie pro dopravní techniku, trakční bateriové systémy, dobíjecí infrastruktura pro elektromobilitu.
IBG Česko s.r.o. Energetická řešení
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě, OSB desky, šalovací hranoly, vaznice, krokve, pozednice, kleštiny, dřevní štěpka.
Doprava písku Nymburk - doprava písku pomocí nákladního auta
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových pro NN i VN a trafostanice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích nabízí rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových v hladinách NN i VN zkušenými profesionály v oboru.
Umělé hutné kamenivo určené pro inženýrské stavby a stavby pozemních komunikací
Stavební kamenivo pro inženýrské stavby a účely budování pozemních komunikací, nabídka stavebních materiálů, materiály pro pozemní komunikace od Miroslav Karas - Destro.
Technické plasty PE, PP, PA – lisované polotovary i hotové díly
Technické plasty PE, PP, PA v podobě lisovaných polotovarů nebo celých hotových dílů nabízí obchodní společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Plastové materiály do stavebnictví do interiérů i exteriérů
Materiály z plastu, polykarbonátové a akrylové desky s použitím ve stavebnictví jako prosklení, zastřešení, protihlukové stěny dodává FTP Plastics, s. r. o.
Výroba žáruvzdorných materiálů od roku 1958
Specialista na dodávky a zpracování lupku. Komplexní zákaznický servis. Nejvyšší kvalita žáruvzdorných materiálů z Nového Strašecí ve Středočeském kraji.
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Výroba trapézových plechů Kolín
V našem areálu nabízíme výrobu trapézových plechů pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Nová Ves, Kolín
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.