Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Stavební řezivo a střešní latě za snížené ceny
Nabízíme stavební řezivo smrkové trámy a fošny ze sériové výroby za 4900 Kč/m3 pro drobný odběr nebo za 4600 Kč/m3 při odběru na celý kamion, dále nabízíme střešní latě za cenu 11,52 bm (4800 Kč/m3) včetně impregnace. Veškeré nabízené řezivo spadá do 1.jakostní třídy. Nabídka je platná při platbě v hotovosti. Bližší informace o možnostech sériově ...
Tlakové nádoby Strakonice
Vyrábíme tlakové nádoby dle mezinárodních standardů - odlučovače oleje pro šroubové kompresory, zásobníky chladivy, procesní tlakové nádoby, objemné ocelové svařence, tepelné deskové výměníky z nerezavějící oceli pro zásobníky ledové vody.
Terasy Grenadeck
GRENA, a.s. nabízí WPC (dřevoplastové) terasové systémy Grenadeck WPC, plotovky Grenafence vč. celého plotového systému, desky s vysokým leskem Grenagloss a protipožární materiály Grenamat. Přijďte nás navštívit na IBF 2011!
Barvy na dřevo České Budějovice.
Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.